Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Τωρα που λετε για γραφεια τελετων, θυμηθηκα μια σουπερ περιπτωση.

Ηταν ενας που δουλευε σ’ ενα κοντα στον ευαγγελισμο, και καπου κατα τις 12 το βραδυ τον επιανε η ‘‘εμπνευση’’ και επιανε το κλαρινο! Και το καλυτερο ειναι οτι το ηχογραφουσε κιολας μ’ ενα μαγνητοφωνακι!

Περνουσα απο κει συχνα πυκνα λογω του μετρο… μιλαμε… σκηνικο ΕΠΟΣ…

ναι, αλλά πληρώνεις εδώ σε εμένα… Στην Αθήνα

Ναι αλλα το βλεπω,σε θυμαμαι και σκιαζομαι :!:

Απορω τι σοϊ ανθρωπομορφα τερατα ειναι αυτοι που ξυπνανε κοσμο μες τα αγρια μεσανυχτα.Ελεος δηλαδη…

Aυτό, οπως το είπες. Ανθρωπόμορφα τέρατα που τρώνε πεϊνιρλί.

Επίσης αυτό με τα γραφεία κηδειών. Υπάρχει ένα πιο κατω απο το σπίτι μου που τα Χριστούγεννα πάντα εχει το πιο ομορφο και χαρούμενο στόλισμα σε όλη την περιοχή. Αγγελάκια, χριστουγεννιατικα δεντρα, φωτάκια, παντου γραφει “Καλα Χριστούγεννα”, “Ευτυχισμένος ο καινουριος χρόνος με υγεία και χαρά”… κτλ κτλ… Και το πασχα: “Καλη Ανασταση” κτλ κτλ :lol:

To πιο επικό γραφείο κηδειών είναι ένα κάπου στο Χατζηκυριάκειο. Έχει απέξω μια τεράστια ταμπέλα και γράφει:

[SIZE=“6”]INTER-FUNERAL[/SIZE]

“… Για όλα τα άλλα υπάρχουμε εμείς!”

Το Σύνταγμα ήταν κλειστό σήμερα το μεσημέρι. Βόμβα στα Μακντόναλντς:lol:

%#$%#@% ιωσεις…

τι σκεφτομουν σημερα το πρωι την ωρα της γλωσσας (για την μαζοποιηση) που ως συνηθως κωλοσκυλοβαριομουνα:

ελλοχευουν κρουνηδον τα δραπανηφορα αρματα της δαμακλειου σπαθης και της προκρουστειας κλινης συμμηγδην

You’ve waged a war of nerves
But you can’t crush the kingdom
Can’t be what your idols are.
Can’t leave the scar.
You cry for compensation.
I ask you please just give us…
5 minutes alone

Γιεα.

έχουμε νέο μέλος στο φόρουμ, με το όνομα Ginobili !!!

βαριεμαι
λεω
ο,τι
μου
κατεβει

:slight_smile:

Πρώτα το Oceanic και τώρα το Panopticon. Κάψιμο διαρκείας με Isis.8)

Μαντόννα με Γκόγκολ!

ο υμνος του rocking

ο καραφλος που δειχνει ειναι ο τολκης?
παντως στο τελος δειχνει και τον angmar

Δεν ξερω τι μου λετε, εγω κατα ενα ποσοστο 90% ειδα τον Αργυρη των nightstalker απο κοντα στον ΗΣΑΠ σημερα :smiley: :smiley: :smiley:

Αυτός σε ειδε?:lol: :stuck_out_tongue: