Και στα δύο
Τωρα θυμηθηκα οτι μου την δινουν στα νευρα, ολοι αυτοι που ειναι στο λεωφορειο και ενω ειναι τιγκα, την στιγμη που καθομαι μπροστα στην πορτα επειδη δεν εχω που αλλου να παω, 5000 χλμ πριν την σταση μου λενε :“θα κατεβεις?” ειρωνια:
το τοπικ αυτο ειναι ηλιθιο και εντελως ανουσιο…η χαρα του spammer…:roll: :roll:
Πως μπορεις και χρησιμοποιεις τοσο σκληρη γλωσσα για ενα θρεντ που το “υποστηριζει” σχεδον ολη η κοινοτητα του ροκινγκ?
Εμενα μου τη δινουν αυτοι που περιμενουν να σταματησει το λεωφορείο και να ανοίξει η πορτα και τοτε σηκώνονται,τους σπρώχνουν ολους και βριζουν και απο πανω.Συνήθως αυτο το κανουν οι γριες.
Ουστ
αχαχα , ναι , ειδικα αν εχουν μαζι τους κατι ψωνια , οπως ψαρια και βρωμαει ολο το λεωφορειο ειναι οδυνηρο
Σταμάτα, ενοχλείς λέμε!
Η καλυτερη φαση σε λεωφορειο ειναι γριες που τσακωνονται.Η μια λεει την αλλην κουτη και σαν απαντηση δεχεται το ‘βλαμμενη’
Μοκο!
Τι εγινε τι εγινε??? Δεν ηταν ηλιθιο και ανουσιο το τοπικ αυτο??:roll:
:lol: :lol:
Λοίπον ο Εύαγγελάτος μαζί με την γυναίκα του, πρέπει να λιθο-βοληστουν στην πλάτεια.
Υ.Γ.The media loves tΗe latest tragic suicide
They exploit it, then package it and profit from the people who die
Look at the world, look at the hell, look at the hate that we’ve made
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Ποιό? Τι είναι?
4,3,2,1 μηδδδδ
Νομίζω είναι 250ό παγκοσμίως, κάπου εκεί.
Καλη θεση…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για να μην αφησουν παραπονεμενους ας μεγαλωσουν και αλλο αυτη τη λιστα, να γουσταρουμε και εμεις του ΑΠΘ
και φαντασου οτι οι εταιριες(πολυεθνικες)θελουν να χεις πτυχιο σε καποιο πανεπιστημια απο 100 και πανω βεβαια μια σχολη ενος πανεπιστημιου μπορει να χει ποολυ υψηλη θεση
eth-zurich
auf-wiedersehen…
Διάβαζα το φόρουμ και ξέχασα να κάνω μια δουλεια που είχα στις 02.00 8O Ποίος ακούει αύριο τον προιστάμενο μου…#-o
Ας μην ανοίξω το στοματάκι μου:p
Γαμιεται οποιος Βαριεται!
Ω Θεε! Το σπαμμάρισμα επεκτάθηκε και σε άλλα τόπικς! Τι θα γίνει πλέον?