Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μην το ανοιξεις γιατι θα πεις κοτσανα. Το ΕΜΠ οντως ειναι απο τα καλα πολυτεχνεια…

:lol: :lol:

Καλώς:lol:

πες αυτο που θελεις!! θαψε θαψε θαψε :stuck_out_tongue:

Αι ντοντ λαικ ινγκλισ. Αι γουοντ του τεικ δατ λοουερ εντ νεβερ σπικ ινγκλισ εγκεν. Αι χαβ του ραιτ θρι αρτικλς.

Αχχχ τι να πούμε κι εμείς που έχουμε αυτό το ΓΑΜΗΜΕΝΟ 2 minutes speech.

Μου αρέσουν τα αγγλικά, θέλω να ξαναδώσω εξετάσεις :frowning: Γαμώ, είχε πολλή φάση.

(Σιχαίνομαι αυτούς που λένε “γουστάρω το πολύ πρωινό ξύπνημα” όμως, μη με βρίσετε πολύ) :stuck_out_tongue:

Γιού σουντ χάβ φόλεν ιν λόβ γουίθ ίνγκλις. Σέιμ ον γιού:p

Ινγκλις ιζ ε λαβελι λανγουατζ. Γιου αρ μπγιουτιφουλ. Αη λοβ γιου.

Ινγκλισ ιζ ε στιουπιντ λανγκουατζ. Ιτ σουντεντ εξιζτ. Ενσιεντ γκρικ φορεβα! Αι χαντ ειτιν εντ αι γουιλ ολγουεις χαβ. Νερντ.

Γιου λαηκ ενσιεντ γκρικ. Δις κονβερσεησιον στοπς χιαρ. Αη ρεστ μαη κεης.

ρε παιδιά μη γράφετε έτσι,μου βγήκαν τα μάτια ! Wretch ποιο δίνεις ?

Eνσιεντ γκρικ ιζ δε μπεστ ιν δε γουορλντ. Ριλι. Γιου καν αντερσταντ εβριθινγκ φρομ ε σινγκλ γουορντ. Μπατ οκει γιου γουοντ του στοπ δε κονβερσεησιον αμπαουτ ιτ. γιου αρ σκερντ προπαμπλι! κατσ για.

Το λοουερ. Αλλα δεν εχω δωσει ποτε πτυχιο στη ζωη μου ξανα και για καποιο λογο φοβαμαι ενω τα παω τελεια οπως μπορεις να δεις :Ρ

όχι,εννοούσα ποιο εκ των cambridge,michigan,lancashire,κρατικό (έχει άλλα ??? :p).πάντως μην ανυσηχείς κι εγώ που έδινα πέρυσι είχα άγχος γιατί κι εγώ 1η φορά έδινα για κάποιο δίπλωμα και όλα πήγαν καλά.μετά θα το θυμάσαι και θα γελάς.

Αυτή τη στιγμή τα “Οφ τόπικ” έχει ακριβώς 100000 posts. + 1 το δικό μου. Πω πω , πολύ οφφ τόπικ έχει πέσει.

Συμβαλουμε ολοι στο σπαμ παναγιωτη :Ρ
raistlin δινω michigan και κρατικο που πεφτουν ιδιες μερες αλλα διαφορετικες βαρδιες. Ο θεος ο βουδας το δωδεκαθεο κι ο αλαχ μαζι μου

ίδια μέρα ε ? :-k ζόρικο…

Ναι ρε συ… Προφορικα στο μισιγκαν και γραπτα στο κρατικο. Και δεν εχω ιδεα ακομα για το ποια σχολεια θα ειναι. Παντως με παρηγορει που βλεπω παιδια του ιδιου επιπεδου μ’ εμενα και το χουν παρει με high pass κτλ. Το παιρνω, ειμαι σιγουρη αλλα τρελαινομαι στο αγχος ωρες ωρες.

ε στα προφορικά στο μίσιγκαν είχα άγχος μέχρι να μπω.μετά αφού έκατσα ήταν όλα καλά.να είσαι χαμογελαστή στα προφορικά.όχι χαζοχαρούμενη,χαμογελαστή.ακόμη και να κάνεις κάποια λάθη,αν είσαι ευχάριστη όχι μόνο δεν θα σου κόψουν βαθμό αλλά θα τον ανεβάσουν κι όλας.

Προφορικα ειμαι καλυτερα απο πολιτικο(8) ), δεν ανησυχω. Εχω μιλησει πολλες φορες με Αγγλους και Αμερικανους και ολοι τονιζαν οτι τα μιλαω καλα. Καμια βλακεια στο βοκαμπιουλαρι και στην εκθεση μην κανω.

εγώ στο μίσιγκαν δεν χαμογέλαγα και τόσο,απλά είχα άγχος και έκανα 2 ηλίθια λαθάκια.γενικά αγχόνομαι εύκολα,ακόμα και όταν με σταματάνε άγγλοι πχ για πληροφορίες πετάω κοτσάνες.

η κλασσική : με ρωτάει που είναι ο σταθμός του μετρό πχ και του λές.μου λέει thank you κι εγώ του λέω please. :lol:

άσχετο,γραπτά μίσιγκαν που έδινες και πότε ?