εγω εχω το λοουερ αλλα περισυ εδωσα αντβανς και το χασα ρε φουστη μου…φετος δινω το προφισιενσυ του τρινιτι
Ενα μπανιο στον χρηστη Vangelis.Ειπε το Family Guy μαλακια:!:
ιερόσυλος
ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ
in this dead hour
here with you
seconds are worthless
in this dead hour
when all is blank
minutes are worthless
Πουστηδες Κατατονια τετοια ωρα της νυχτας σας λατρευω!
Πάμε ντου όλοι! ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
τώρα πρέπει να πω κι εγώ στα ζαβά της σχολής να γραφτούν στο forum?:-k
άμα είναι emo ναι
αν είναi κάγκουρες όχι
αν είναι trendy θα ανοίξουμε poll
Πλινκ φονκ τσουπ σουπ αγκαγκα γκιγκι ουτρ μιλ γκατορ.
Το πέρασα με C με ελάχιστο διάβασμα (το Cambridge βέβαια), αλλά δεν είχα καθόλου μα καθόλου άγχος, ενώ θυμάμαι άτομα που διάβαζαν τρείς φορές όσο εγώ κόπηκαν λόγω του άγχους τους. Σκέψου το εντελώς χαλαρά, ότι δεν έγινε και τίποτα αν το χάσεις. Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος. (Μετά το Lower εννοείται σταμάτησα τα αγγλικά γιατί δεν ήμουν για παραπάνω, αν και τώρα στριφογυρνάει στον εγκέφαλο μου η σκέψη να τα ξαναπιάσω για proficiency, αλλά δεν θέλω να μπλέξω με διαβάσματα κλπ.)
Βεντούζα. Με Β (και παραλίγο με Α) κάνοντας μόνο τις ασκήσεις του φροντηστηρίου…
Βέβαια πρέπει να βοήθησαν και τα βιντεοπαιχνίδια, αφού μια ζωή αυτά έπαιζα και ήταν στα αγγλικά…
σιγουρα τα βιντεοπαιχνιδια βοηθησαν. Αυτο που βοηθησε εμενα πιο πολυ ηταν η μουσικη. Απο τους στιχους των τραγουδιων, οπου ανεκαθεν εψαχνα σε λεξικα λεξεις που δεν ηξερα, ειχα πιο αναπτυγμενο λεξιλογιο απο τους συμμαθητες μου. Δεν διαβαζα ποτε voc, το βαριομουν αφανταστα. Ουτε γραμματικη. Γενικα δεν διαβαζα, το μονο δυνατο μου κομματι ηταν και ειναι το speaking. Αποτελεσμα τωρα να εχω το λοουερ του κεμπριτζ με Β και για λιγο δεν ηταν Α, το προφισιενσυ του μισιγκαν με 2 πας και 2 λοου πας, και το προφισιενσυ του κεμπριτζ με ΣΙ.(για λιγο δεν κοπηκα:lol: )
βρε εδώ έχουμε παιδιά θαύματα που πήρανε lower χωρίς διάβασμα:)
εμείς που διαβάσαμε και το πήραμε να νιώθουμε άσκημα?:roll:
το διάβασμα είναι σχετικό…έτσι κι αλλιώς δεν έχει και ΤΑ άπειρα να μάθεις.από κάποια τάξη και μετά ουσιαστικά κάνεις επαναλήψεις
Εδώ έχεις άπειρα δίκια.
εχει κανεις προβλημα με το μσν?
Γιατι,αμα εχουμε θα μας δειρεις?
Εγω πηρα το διπλωμα των Γερμανικων διαβαζοντας Γαλλικα.
Σας εχω…
οποιος εχει θα εχει να κανει μαζι μου, ξηγημενα πραγματα…
εγώ το πήρα και δεν ξέρω γερμανικά…#-o
Kαι εγώ παρόμοια φάση στα γαλλικά είμαι…