Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Εγω αγγλικα δεν εχω διαβασει ποτε στη ζωη μου και φετος δινω το προφ και επισης δεν διαβαζω,τυχαινει να ειμι μισος αμερικανος απο μητερα και μιλαω καλου επιπεδου αγγλικα αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω σοβαρα προβληματα στην γραμματκη δινω το τρινιτυ και ευλπιστω να το περασω μιας και το γκραμαρ ειναι σε προφορικη μορφη

Γαλλικά είχα ξεκολωθεί στο διάβασμα για να πάρω το Β1 και μετά από μια βδομάδα είχα ξεχάσει τα πάντα.
Αγγλικά πέρασα το lower με ελάχιστο διάβασμα και ακόμα ψιλοθυμάμαι κατιτις, 4 χρόνια μετά.

Συμπέρασμα, το διάβασμα κάνει κακό στην εκμάθηση ξένων γλωσσών:p

Όπως και να`χει θα επαναλάβω κάτι πολύ σοφό που είχε πεί ένα παλικάρι πάνω στο λεοφωρείο γυρίζοντας από τη σχολή μια βδομάδα πριν να αρχίσει η εξεταστική: “Ο μεγαλύτερος μάγκας είναι όποιος περνάει τα μαθήματα χωρίς να διαβάζει καθόλου”. :stuck_out_tongue:

Μαγκας μπορει να ειναι, επιστημονας οχι…

Anyway…

Οσοι Αθηναιοι ενδιαφερεστε για επιτραπεζια, στα Εξαρχεια λιγο πιο πανω απο την πλατεια εχει ανοιξει μια πολυ ενδιαφερουσα καφετερια. Λεγεται Playhouse και ειναι ειδικα διαμορφωμενη για να παιζεις επιτραπεζια. Σημειωστε οτι δεν περιεχει τα κλασικα Τριβιαλ, Ταμπου κτλ. που ολοι λιγο πολυ εχουμε λιωσει, αλλα πιο αγνωστα και ενδιαφεροντα παιχνιδια…

αληθεύει ότι σερβίρει corn flakes?:-k

Έτσι κι`αλλιώς, στη δική μου σχολή τουλάχιστον, τα μισά μαθήματα απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν επιστημονικά:p Αυτά κοιτάμε να τα περάσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, στα σοβαρά διαβάζουμε :stuck_out_tongue:

Τα Playhouse είναι αλυσίδα από καφετέριες. Ξέρω ότι υπάρχουν στην Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και δεν ξέρω που αλλού, αλλά νομίζω ότι πληρώνεις τα παιχνίδια.

Τοτε δεκτο.

Ναι αυτη η αλυσιδα ειναι. Οντως πληρωνεις, αλλα ειναι 1,5 ευρω την ωρα ανα ατομο, δεν ειναι κανα τρελο ποσο…

Τα PlayHouse είναι και γαμώ τα μαγαζιά.
Έχει και σε άλλο σημείο στην Αθήνα, κάπου προς τα βόρεια σχετικά νομίζω.

In the street where we live theres a place called desire.
Theres a stone-cold intrusion of mad mans fire,
But he leaves when the lust and desire released,
And youre left with an empty room in peace.

Saving my heart for you - you do what you want to do
Theres a place in my heart for you - this time Im watching you
Till the blood in my veins run dry - Ill be there to testify
Theres a place in my heart for you…

Ive been lost in the maze of emotional confound.
I believe that you knew our faith was secure;
How you kept up your smile with a cool disposition,
Are you stocking the fire with a new sense of reason…

You tell me to take it easy, but its not my style.
Theres something around the corner; itll pass you by.
I wanna hold you closer to connect my fortunes.
I wannt take you higher, taking off like we did before.

Πάλι δεν δουλεύει το msn…έλεος με την Microsoft…

αυτό το t shirt το έχετε δει σε κανα μαγαζί εδώ ?

Τα PlαyHouse ειναι λιγο ακριβα αλλα ειναι κατι το μοναδικο στην Ελλαδα.
Το Μσν ανεκαθεν μαμιοταν.
Το μπλουζακι δεν το εχω δει πουθενα.
Και το σουφλε που εφαγα πριν τα εσπασε κανονικα !

Μου την σπάει το hangover.

πω πω λέμε. ο φραπές έχει μαγικές ιδιότητες και σε αυτό το θέμα. Νομίζω ότι είναι μια ανακάλυψη ισάξια της πενικιλίνης. Τώρα που το σκέφτομαι, μοιάζει κ η χημική τους δομή:

πενικιλίνη:

Frappe-λίνη

:-s

Μην δινεται στον αποπανω να πιει!

Πως γινεται ο St_Anger να εχει 4 γραμμες υπογραφη ? :-k

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

όντως περίεργο. Μου φαίνεται ότι είναι πολλές για υπογραφή.

Φαντάζεσαι να μην έχει υπογραφή κ να το γράφει κάθε φορά στο τέλος του ποστ? χαχαχαχα!

γυρισα χθες το βραδυ απο θεσσαλονικη(τελεια πολη) και δεν ανταξα να μην μπω σημερα εστω και για ενα γεια

γεια σας λοιπον

σιγα εγω μπορω να γραψω και εκθεση για υπογραφη

Παρομοίως.:lol:

Αγγλικά ευελπιστούμε για το γαμημένο το μίσιγκαν, γαμημένοι αμερικανοί :lightsabre:

That’s/pyramid no offence, έτσι?:stuck_out_tongue: :slight_smile:

Θα δολοφονήσω το πισι μου, κρατάτε με :twisted: