άντε μπας και σταματήσεις να σπαμάρεις:p
Ουουουου ζηλεύεις επειδή ο φρίδομ έχει περισσότερα ποστ!!! :roll:
Τρια ζητω για το νεο αβαταρ του Hokam!
Ζητω!
Ζητω!!
ΖΗΤΩ!!!
:oops:
Αφιερωμενο εξαιρετικα.8)
Αυτο που ειναι αποκατω ειναι ξαπλωμενο κι εχει τετοιο βυζι ε; Βλεπω καλα;:-s
Κατσε, ετσι οπως παει να το δαγκωσει η απο πανω, θα τις σκασει ολο το Silicon Valley στην μαπα.
Ειναι βυζι οφθαλμαπατη.Visions…
Hokam νέε μου μας έχεις τρελάνει με τις φωτό σου…φαντάσου το λέω εγώ που είμαι γυναικάκι…όλο tits and ass αχχχχχχ μας διαολίιιιζεις.Δλδ σοβαρά τώρα δε μπορώ ν αγιάσω το κορίτσι…and no i don’t wanna do them.i wanna be them.
Ωραία τώρα που πα τον πόνο μου,θα πω και τη χαρά μου.ναι,ναι εδώ θα την πω γιατί είμαι πολύ ανυπόμονη και δε μπορώ να πάω να ψάξω το αντίστοιχο τοπικ: Έρχονται οι carcass ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Αμαν αμαν αμαν…τι είναι αυτό που έπαθα η καημενούλα…πρέπει από τώρα να αρχίζω αν ετοιμάζω την στολή μου αλα gore νοσοκόμα, να φτιάξω όοολα τα εργαλεία μου κατάλληλα για butchery-ooppps μπερδεψα λίγο τις μπάντες…-εννοώ για vivisection.Βέβαια δε μπορώ παρά να πω τη φαντασίωσή μου η οποία έχει ως ακολούθως : οι σλειερ θα το έσφαζαν, οι καρκας θα το άνοιγαν,οι κανιμπαλ κορψ θα το εχμμ fuck it να το πω?θα μετρούσαν τα entrails να το πω?ας αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη…και οι νεκροφειζια θα το τρώγανε.ωωω τι καλά που θα ταν…
(το πτώμα εε τα ευκόλως εννοούμενα παραλέιπονται)
ερχονται οι carcassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss εξζιουμ του κονσιουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
TI ? ΠΟΥ ? ΠΟΤΕ ? :bounce: :vibrate:
Αγνοώ την αναφορα στους Carcass της αγαπητης κορπσετας k θα αναφερθω στα κορίτσια του χοκαμ…υποψιαζομαι οτι η πανω ειναι τα προηγουμενα οπισθια στο αλλο αβαταρ…εχω δικιο???
:lol:
Αυτο σημαινει οτι οι φωτο εξυπηρετησαν το σκοπο τους,δηλαδη τη “διαφθορα” των ηθων και το unisex διαολιασμα. :naughty: :naughty: :twisted: :hippy:
Θα κανω ομαδα Hokam’s Angels αποτελουμενη απ τα κατα καιρους αβαταρ μου μου φαινεται!:lol:
Λουνατικ,δεν εχω ιδεα για το “background” της κοπελας,αλλα ποτε δεν ξερεις! Ειμαι υπερμαχος της αναδειξης του καλλους του next door girl και ουχί των photoshopped μοντελων,οποτε οι πρωταγωνιστριες ειναι διαλεγμενες τυχαια.αρα αφηνω τις ταυτισεις στην φαντασια…8) O:)
Λουνατικ,δεν εχω ιδεα για το “background” της κοπελας,αλλα ποτε δεν ξερεις![QUOTE]
εεεε…φτιαξε κ εσυ ενα στορυ τελινγκ …να χουμε να φαντασιωνόμαστε…:!:
[QUOTE=Lunatic;328926][QUOTE=hokam;328917]:lol:
Λουνατικ,δεν εχω ιδεα για το “background” της κοπελας,αλλα ποτε δεν ξερεις!
εεεε…φτιαξε κ εσυ ενα στορυ τελινγκ …να χουμε να φαντασιωνόμαστε…:!:
Χμ…ισως η κοπελα του προηγουμενου αβαταρ να ειχε μια φιλη που μολις ειχε χωρισει με ασχημο τροπο και εψαχνε κατι “διαφορετικο”…8)
[quote=""“hokam,post:7873,topic:2336”]
[QUOTE=Lunatic,post:7872,topic:2336"]
θέλετε να το συνεχίσω εγώ???είμαι πολύ καλή σ αυτά
[quote=""“hokam,post:7873,topic:2336”]
[QUOTE=Lunatic,post:7872,topic:2336"]
:lol: :lol: :lol: Πες μου οτι ειναι και η κορη του γελαδαρη που μενει σε μια φαρμα και αρμεγει τις αγελαδες με τα εσωρουχα και μετα της χυνεται το γαλα και σκυβει να το μαζεψει…:? :!:
Εντιτ…Με παρασυρουν τα αβαταρ σου γμτ…:lol: :lol:
Προς αποφυγιν παρεξηγησεων:Η Λουνατικ ειναι ετεροφυλη!!
Δε μπορώ να σας καταλάβω εσάς τις γυναίκες, μα την αλήθεια. Δε προλαβαίνει το παλικάρι να βάλει ένα νέο άβαταρ, το οποίο σε τελική ανάλυση το μόνο που κάνει είναι να παρουσιάζει απλά 2 γυναίκες (όπως όλες!), και αρχίζετε τα παράπονα και τις γκρίνιες. Τι θέλετε να βάζει ο κόσμος στα άβαταρ του δηλαδή, τέντυ-μπέαρς? Λαγουδάκια? Καρδούλες?
Και μια που έγραψα αυτό, ας πω και κάτι που είδα τις προάλλες και μου έκανε εντύπωση και γέλαγα μόνος μου μέσα στο λεωφορείο. Πέρναγα απο ένα κτίριο εταιρίας γνωστής κινητής τηλεφωνίας και πρόσεξα το νέο κεντρικό σλόγκαν που έχει λανσάρει, και νιώθει και περήφανη γι’ αυτό… Το ευφάνταστο αυτό σλόγκαν είναι το εξής: “είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε έναν μόνο πελάτη…ΕΣΕΝΑ” #-o
Εντάξει, είχα συνηθίσει τις διαφημίσεις κινητών τηλεφώνων να είναι ηλίθιες, αλλά τελικά κάθε μέρα που περνάει έρχεται κάτι νέο να μου κάνει εντύπωση…! Δηλαδή έλεος όμως. :lol:
ειμαι στο εργαστηριο στην σχολη μου , εχουμε εργαστηριο στην στατιστικη και σκυλοβαριεμαι…αηδια , σιχαμα
:? :?
Ω, ναι! :bounce: :bounce: :vibrate:
τελειωσα τον μπουλο τωρα…
Δύο εργασίες υδρογεωλογίας για αύριο. Απεργία έχουνε γαμώτο, κλείστε τη σχολή. One day off please