Η θείλα είναι ότι στα πλαίσια της μέρας ο προιστάμενος της σχολής μας φώναξε όλους τους καθηγητές στο γραφείο του, τους άφησε να περιμένουν και μετά από μισή ώρα τους λέει: πρωταπριλιά! :lol:
Δικαστική προσφυγή κατέθεσαν ο Ουόλτερ Βάγκνερ και ο Λούις Σάντσο, σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Χαβάη, ζητώντας τη διακοπή του φιλόδοξου πειράματος του εργαστηρίου CERN στη Γενεύη, που έχει προγραμματισθεί για αυτό το καλοκαίρι.
Οι ενάγοντες θεωρούν ότι ο γιγάντιος επιταχυντής σωματιδίων ενδέχεται να δημιουργήσει μαύρη τρύπα ή άλλη συμπαντική ανωμαλία, που μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή της Γης ή ακόμη και ολόκληρου του Σύμπαντος. Φυσικοί από όλο τον κόσμο χρειάσθηκαν 14 χρόνια και πάνω από 8 δισ. δολάρια για να κατασκευάσουν τον επιταχυντή, μέσα στον οποίο τα συγκρουόμενα πρωτόνια θα αναπαράγουν τις ίδιες ενεργειακές συνθήκες, που επικράτησαν αμέσως μετά το Μπιγκ Μπανγκ. Οι δύο ενάγοντες, όμως, υποστηρίζουν ότι το πείραμα μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό μικρής μαύρης τρύπας, ικανής να «καταπιεί» τη Γη.
Το πείραμα θα μπορούσε επίσης -σύμφωνα με το ανήσυχο δίδυμο από τη Χαβάη- να παράγει «παράξενη ύλη», μία μυστηριώδη ουσία ικανή και αυτή να καταστρέψει τον πλανήτη. Ο κ. Βάγκνερ είχε καταθέσει αγωγές το 1999 και το 2000 κατά του Εθνικού Εργαστηρίου Μπρουκχέιβεν, σε μία προσπάθεια να προλάβει τη λειτουργία επιταχυντή σωματιδίων. Η συσκευή λειτουργεί χωρίς προβλήματα από το 2000, μετά την απόρριψη της δικαστικής προσφυγής.
Σε επιστημονική του δημοσίευση το 1974, ο Φυσικός Στίβεν Χόκινγκ υποστήριξε ότι η δημιουργία μαύρης τρύπας, μέσα σε επιταχυντή, δεν θα δημιουργούσε κινδύνους, καθώς αυτή θα διαλυόταν, δημιουργώντας ραδιενέργεια και ακίνδυνα σωματίδια. Οι ενάγοντες υποστηρίζουν, όμως, ότι μία μαύρη τρύπα θα μπορούσε να είναι σταθερή και ικανή να επεκταθεί. Σε μία τέτοια περίπτωση, η μαύρη τρύπα θα μπορούσε ακόμη και να «καταπιεί τη Γη».
Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Too late
I already found what I was looking for
You know it wasnΆt you
No, it wasnΆt you
Noooooo
Falling down
Now the world is upside down
IΆm heading straight for the clouds
Το HAARP τα σπάει ΟΛΑ ε!!!
save me from myseeeeeeeelf
take away the paiiiiiiiiiiiiin
catch me when I faaaaaaall
hear my caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall
a life in vein
και παρακατω δεν καταλαβαινω τι λεει.
Ρόνι χρόνια πολλά! Δεν ήταν πρωταπριλιάτικο της μητέρας σου στον φάδερ ε;
:vibrate: :bounce: \:D/ :-({|=
Μίλα γμτ, σε παρακαλώ:(
Πέφτω στα γόνατα σου, πλιιιιιιιιιιιιιζ
Το post που μόλις τελείωσα ήταν από τα πιο απολαυστικά που έχω κάνει ever! 8)
Εύχομαι σε όλους κάτι αντίστοιχο!
ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! 8) 8) 8) 8)
ηταν οντως απολαυστικο
ευγε! μακαρι να ξαναγινει κατι τετοιο με οποιον θες και μακαρι να γινει και σε μας ( σε μενα ειναι ακατορθωτο οπως βλεπω… )
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ντάξει, δεν υπάρχεις ρε άνθρωπε!!!
Ξέρεις τώρα ποιός άλλος μένει έτσι?
Μπράβο ρε! ¶ντε να λιγοστεύοyν σιγά-σιγά αυτοί που ψάχνεις για φωτο. Και όπως είπε ο Freedom, μακάρι ο επόμενος να είναι ο ***!
Την Παρασκευη ανεβασα ενα κειμενακι στo Μyspace μου. Ειπα να το παραθεσω κι εδω, μιας και τα εως τωρα σχολια ησαν θετικα.
“One Song For A Funeral”. Some Thoughts About It.
You know, some time ago I read a specific question. It doesn?t matter where I read it. What matters more is that it was posted on more than one “sources” (to be more precise, forums) by different users. The question was: “Which song would you like to be played at your funeral?”
The response had a really negative, pessimistic feeling. One example / answer was Anathema?s “One Last Goodbye”. And I don?t get it. Why do you want a sad song to be played at your funeral?
Some people focus more on misery that on life itself. I mean, I probably won?t be alive to witness my funeral. Right? :p. So, let?s suppose most people who attend it are friends. Good friends. You know, I don?t want sad people in my funeral. I don?t want sad friends. My answer was “Saxon?s And The Bands Played On”, because I want these people, at that specific moment to remember the good times we spent with. Of course, we are all individuals (like Monty Python said :p). We have our own, special personality. But you know, life goes on without us. And I think the best thing we leave behind is the people we care about.
I consider it a fact that urges me to think about my future with a rather optimistic view, than focusing on its negative side. This may seemed as a silly question posted at some stupid forum, but it means much more. It reflects our inner fears & negative feelings, things we can control. It?s the best thing you can do as a start for something better.
Just read the lyrics, and listen to that damn song. Thanks for taking some time to read this nonsense. And sorry for my crappy english.
[I]Just before dawn in the cold light
We came out of the night
A great expectation from the man who ran the show
Will it rain, will it snow, will it shine, we don?t know
Are there clouds up in the skyWe sat in the sun, woah-oh-oh
And the bands played onSee the people, feel the power
There was sixty thousand there
Just like thunder the crowds began to roar
Where you there, did ya know, did ya see all the show
There was magic in the airWe sat in the sun woah-oh-oh
And the bands played onSee the rainbow shining brightly
Shooting rockets to the sky
Making music and it rolled on through the night
You could hear on the air rock n? roll everywhere
We were strangers in the nightWe sat in the sun woah-oh-oh
And the bands played on[/I]
Πωπω 16 ώρες ταξίδι…Δε την παλεύω…έχω γεράσει πια για τέτοια…
Τυχαια λετε οι λεξεις μουνι και money μοιαζουν?:-k
Μόνο δια πληκτρολογίου hokam…MONO!
(Νομίζω ότι είναι εντελώς τυχαίο…:roll: )
τραγικος…ξεχασα το μσν ανοικτο και εφυγα…
και αυτην την φορα διαπιστωσα οτι τα πολυ μικρα πνευματικα αναστηματα με τα οποια εχω την ατυχια να σκεδαζω τον χρονο μου δεν καταφεραν να ξεφυγουσιν απο το καβουκι της μετριοτητας τους… σαν μικρες χελωνες εβγαλαν το κεφαλι τους για να κοιταξουν ασκαρδαμυκτι τον αμφιλαφη πνευματικο μου κοσμο αλλα για αλλη μια φορα εκτυφλωθηκαν απο την ποιοτητα μου…
:lol2:
Mλκ ελιωσα… :lol3: