Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ειμαι κουρασμενος απο το γεγονος οτι αυτοι με καταλαβαινουν ειναι ελαχιστοι αυτοι που με ακολουθουν ειναι μηδαμηνοι κια αυτοι που μπορουν να με συναγωνιστουν ειναι ανυπαρκτοι… Τοσο οι ελαχιστοι οσο και οι μηδαμηνοι και οι ανυπαρκτοι με στεναχωρουν γιατι καταλαβαινω οτι μεσα στην τελειoτητα μου ειμαι μονος!!!

Εισαι το τελειο emo.

τελειότητα με όμικρον…

sorry ακομη και εγω ο μποντι μπιλντερ της διανοησης καμια φορα μπερδευομαι

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ @!&#τ&@!^!

Πολλά ναρκωτικά στο φλόρουμ, πολλά…

ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ειμαι ανεπαναληπτος τι θα κανατε χωρις εμενα!!

Θα γελουσαμε λιγοτερο…

Θα τραβουσαμε περισσοτερο.

με αποχωριζεστε για ενα ολοκληρο σαββατοκυριακο.
μην κλαψετε.
φανειτε δυνατοι.

τα λεμε ρε:D

Ασε που δεν θα ειχαμε δει ποτε την πιο καλτ φιγουρα της Ελλαδας.

από το φόρουμ του cosmopolitan.gr ( μπείτε να δείτε έχει πολύ πλάκα χαχαχα! ):

τόπικ: Έρωτας και σέξ
thread: περίεργα παιχνίδια

threadstarter:

χρησιμοποιητε παιχδιδακια στο σεχ κοριτσια?καταλαβατε τι εννοω…εγω παντως νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο για να μη βαριεσαι καποιες φορες χρειαζονται και εκτος αυτου νομιζω οτι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο για εναν αντρα απο μια γυναικα χωρις ταμπου στο συγκεκριμενο θεμα…

απαντήσεις:

analogws me ta gousta…oti ikanopoiei ton ka8ena alla se logika plaisia…px egw den ta 8elw(protimw ta aplaaa klasikaa pragmata)kai den einai 8ema taboo!

Ego panta xrisimopio kai moni mu kai me ton sintrofo mou! Dinoun allo aera stin sxesi kai voithan na anakalipseis to eafto su

emena m’aresei na kanw ekplhskeis kapoies fores…kainouria polu kauta eswrouxa xwris na ton exw proeidopoihsei,keria,kotsidakia,kainouria stash(xaxaxaxa) h akoma kai na ton denw…

Τα μονα που θελησα να μπουν αναμεσα μας ειναι τα εσωρουχα, σεξυ καλτσες, παγακια… και… halls! Ω, ναι!

Χειροπέδες (όχι αυτές με το γουνάκι μπλιάχ). Δονητή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα κεριά έχουν τόσους οπαδούς. Τα θεωρώ αντισεξουαλικά αντικείμενα, αλλά και γενικά δε μου αρέσουν μέσα στο σπίτι. Μόνο τα Χριστούγεννα. Α… και για καμιά συσκότιση.

αυτο με τα καινουρια “καυτα” εσωρουχα, μας τα χετε κανει αεροστατα… σιγα το βοηθημα… θα δω την αλλη τωρα με δικτυωτό και με ζαρτιέρα, και θα μου γινει καγκελο… ελεος!

entaksei mhn eksaptesai!den tha ta valw kai gia sena,opote den uparxei provlhma!

απάντηση τύπου με άβαταρ τον beavis και butthead:

Βρακί στο κεφάλι,πιάνει?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

συνέχεια από πιο κάτω:

Αγαπη μου, μασουλησε μια halls και μετα… εμμ… πως να το θεσω κομψα… τεσπα…καντου ενα στοματικο. Θα νιωθει απο τη μια τοοοοση δροσια και απο την αλλη το ζεστο στομα σου. :wink: Σεξυυυυυυυ… εμενα παντως γουσταρε. Ουφ…μεσημεριατικα! χιχι

να το κανετε και με κοκκινη πιπερια… πολυ “καυτο” σεξ…

βαριεμαι να μου κανουν στοματικο… ασε που δεν ξερουν και να το κανουν…

Kai na xerete oti ena kalo pexnidi einai i kaliteri proetimasia gia na min ponesete pote apo piso!

οχι… το καλυτερο ειναι η βαζελινη… οσα παιχνιδια και να κανεις, δεν ανοιγει απο πισω… το πισω δεν ειναι μπρος να επιρεαζεται απο παιχνιδια…

και η θέση της επιστήμης:

Glike mu Dark_Humour tha su po oti den anoigei men alla prosarmozete sinxronizete o esoterikos kai o exoterikos sfiktiras kai ta pragmata ginontai poli pio efkola (lipantiko vevea panta xreiazete) apla den ponaei toso poli! Ego evaza gia 2 ores tin imera ena “butt-plug” pou lene kai oi aggloi kai ‘ekpedeftika pliros’!!! Min xexnas eimai kai ena working girl!

χαχαχαχα έχω την εντύπωση πώς θα υπάρχουν πολλές ατάκες στο φόρουμ αμα το ψάξω!!!

Χαχαχαχα Παναγιώτη! :lol: Τέλεια τα τελευταία ποστς με αποκορύφωμα νομίζω το τελευταίο-τελευταίο. :stuck_out_tongue:

Κόκκινη πιπεριά… :lol2:

Ε οχι…:lol:

το τελευταίο όντως τα σπάει… η ορολογία είναι όλα τα λεφτά χαχαχα!!!

αυτό με την κόκκινη πιπεριά εντάξει είναι τραβηγμένο, αλλά το άλλο με την halls παίζει να είναι και αλήθεια :-k :-k :-k :-k

Αχ καλέ κορίτσια, 2 ώρες την ημέρα butt-plug…
Χαχαχαχ δε μπορώ να συνέλθω :lol:

Αυτός: Αγάπη μου κατα τις 8 είναι καλά?
Αυτή: Ε χμμμ… καλύτερα στις 10 μωρέ…

ΧΑΧαχχαχαΧΑχαΧ :lol3: ρισπεκτ

Θα μπω και 'γω καμιά μέρα να βρω κι άλλες θεΐλες :stuck_out_tongue:

Πω πω το cosmopolitan ειναι ντροπη για το γυναικειο φυλλο.Μπηκα στο site και εφριξα… :frowning:
Κατα τ αλλα η επιστημονικη προσσεγιση του θεματος απο την τελευταια ειναι ολα τα λεφτα. :lol:
Παναγιωτη ρισπεκτ! :respect:

ιουρασική περίοδος.
τηλεορασική περίοδος.
περίοδος γυναικών.
βλακείες ανθρωποειδών.

περιοδος πνευματικης ανομβριας