Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

μα ρσει που μετα γραφει και τι ειπε θεος τι να λεμε

θελω να αλλαξω αβαταρ και σκεφτομαι τι>>

Τραβα μια φωτο τα μαλλια σου να φαινονται μονο αυτα και βαλτο αβαταρ

εχω εντονη κορυφη λαικιστι καραφλα δεν μπορω…

Bγαλε φωτο την κοιλια σου και βαλτην αβαταρ.
Ισως χρειαστεις αναλυση 16:9.Δωσε υλικο στον κοζμο!!!

ναι αλλα πρεπει να χετε χαι ντεφινισιιον για να δειτε και τις λεπτομερειες…

παντως δεν ειναι κακη ιδεα

Δε ξερω τι λετε εσεις εγω παντως εχω βαλει Μπλακ Γουιντ Φάιαρ Εντ Στιλ και εχω να πω οτι Μανογουορ ρε μνια και θανατος στους εχθρους του αληθινου μεταλλου!~11

εεεεε κοπιραιτ

Κανε ρεπορτ

Δε νομίζω ότι το έκανε επίτηδες. Πάνω στην υπέρμετρη τρουίλα θα του ξέφυγε… :lol:

Ποιο κοπιραιτ ρε. Αυτο το κανουν στο νετ τα λεγομενα τρολλ τα τελευταια 4 χρονια. Τουλαχιστον.

τωρα θα κανω

λες…

και γαμω και σκεψου οτι αυτο το κανα εγω χωρις να ξερω οτι το κανουν τα τρολλ τεσπα για τελευταια φορα σε συγχωρω:p

Ειμαι γεματος ευγνωμοσυνη.:stuck_out_tongue:

Κοιτα, κατα βαθος αυτα γουσταρω πιο πολυ απ’ οτιδηποτε. Τιποτα δεν ειν’ καλυτερο απο το ατοφιο 80’ς obscure metal:!:

Όπως λεγαν και οι παλαιοι, αφηστε τους Cure και πιάστε το Obscure:!:

Εγώ ένα έχω να πω.Γιάννη τα θερμά μου συγχαρητήρια για το αφοπλιστικό βιντεάκι με τον έναν,μοναδικό και υπερτατο αρχηγό,που υποδαυλίζουν οι αλήτες του πασοκ και τα καθιζήματα της κυβέρνησης.

Long Live BΛ

Εμα ναι. Ολη η μουργα εχει μαζευτει! Ποιος εκλεβε τη ταμπακιερα που λενε…

Καρκίνος στον Μητσοτάκη και σε όλο του το σόι

Γιατι να μην ειναι ανοιχτα σημερα τα σουβλατζιδικα

-Κλείσαν τον ΟΤΕ οι αλήτες του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου

• Γι΄αυτό, στις 10 του Οκτώμβρη δεν αναμετριέται η ένωση κεντρώων με το βρομερό δεξιό κόμα και το βρομερό πασοκικό κόμα. Αναμετριέται η ηθική με την ανηθικότητα, το δίκαιο με το άδικο…

Ποσο αστειο ειναι αυτο που οι περισσοτεροι πηγαινουμε στην ανασταση 15’ πριν κ φευγουμε 5’-10’ μετα?