Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

καθολου

ξερει κανεις προγραμμα που να κατεβαζω αλμπουμς ??

Και που νηστεύουμε 5 από τις 40 μέρες?

Απο το να χεις τη μανα να μουρμουριζει και να μαλωνεις και να χαλιεσαι,πηγαινεις εστω και για 20 λεπτα…

Δε λεω για μας που δεν πιστευουμε και το κανουμε απο υποχρεωση.
Λεω για τους “καλους Χριστιανους” που το κανουν αυτο.

λες και δεν ξερουμε τι υποκριταροι ειναι…

Εγώ δε θα παω καθόλου στην ανάσταση. Δεν είναι ότι είμαι ο αντιχριστιανός και ότι θεωρώ ότι η θρησκεία είναι για τον πέοντα, απλά μου τη δίνουν οι καλοί χριστιανοί που λέει ο κρισπ. Ναι, αυτοί που σπρώχνουν σα ζώα και κοντεύουν να καούν ζωντανοί για να πάρουν το άγιο φως. Αυτοί (αυτές μάλλον) που πάνε στον επιτάφιο και στην ανάσταση με το μαλλί τίγκα στο λακ, και σε προκαλούν να πας κοντά το κερί στο κεφάλι τους και να γίνουν θέαμα.

Βαριεμαι να περιμενω να πανε και να γυρισουν απο την εκκλησια.Θα την πεσω ετσι ωστε αυριο να φαω τα διπλοτριπλασια!

Καλη Ανασταση σε ολους :slight_smile: :slight_smile:

Επίσης. Και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ (σε όσα σημαίνει κάτι αυτό, τουλάχιστον…)

Ειχαμε παραφωνο παπα γαμωτο.Με κουφανε.
Με το που ειπε το Χριστος ανεστη μια φορα,ολοι αρχισαν μαζικα να φευγουν και να στριμωχνονται στις εξοδους για να πανε να φανε :lol:

χρονια πολλα παιδια…

2 ξεκωλακια στον Αντ1 ασελγησαν στο we will rock you που εγινε medley με ενα τραγουδι που βγηκε και ειπε ο Σαμπρελ (ελληνικο)
Ψοφηστε ρε μπασταρδοι!!!

αμαν μ αυτη την κλειστομυαλια… μη δειτε κατι το πρωτοτυπο αμεσως να το κατακρινεται…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: #-o

Χριστος ανεστη
Και στα δικα μας :slight_smile:

Μαγειρίτσα ανέστη:D

:bounce: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :bounce:

Δεν έχει νόημα η μαγειρίτσα. Απλά δεν έχει λόγο ύπαρξης από τη στιγμή που όλοι σκέφτονται τα αρνιά που έρχονται αύριο…
Εγώ βέβαια δε θα καταλάβω τίποτε αύριο, αφού δε νήστεψα καθόλου…

E μεχρι αυριο πως θα την βγαλουμε ομως?:lol: :stuck_out_tongue:

Με παξιμαδάκια. Από τη μία την επόμενη μέρα είσαι ακόμα πιο λιγούρης για το αρνί, από την άλλη κάνεις δίαιτα εκ των προτέρων…

Οπως τα λες ειναι. Α, και η μαγειριτσα ειναι απαισια.