Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Καλή φάση τα ψάρια σήμερα :slight_smile: Και ωραίος ο τύπος στο ψαράδικο, βουκολικός έρωτας! :smiley:

βαλτην στο φορουμ να μας ψηφισει

δινει πανελληνιες…
διαβαζει

Η αναπαραγωγή του Σκίουρου

Αν προτίθεστε να κάνετε αναπαραγωγή σκίουρων, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες. Πρώτη σκέψη σας είναι ο χώρος που διαθέτετε. Είναι το κλουβί (ή τα κλουβιά) αρκετά μεγάλα για ολόκληρη οικογένεια ζώων ή σκοπεύετε να πουλήσετε τα μικρά και, αν ναι, πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι αυτό;

Παίζω Sam & Max!!!
God bless scummVM!!!

που ναναι κάποια τώρα…:roll:

λοιπον

μοντεκριστο 1,40
καρβου 1,70
κοζυ 3,10
ρουντολφ 2 , 20

καλα μιλαμε ειμαι τρομερος…προβλεψα ποιος θα κλειδωσει το τοπικ…

να πω κάτι σοβαρό : αν πραγματικά συζητούσατε τα τόπικ που ανοίγετε (όπως κ να μας φαίνονται εμάς) ΔΕΝ θα τα κλειδώναμε. το να βλέπω 3 σελίδες “πρόλαβα” με προκαλεί, πως να το κάνουμε

εξαπτεσαι
:stuck_out_tongue:

Δηλαδή ρε παιδιά γιατί να κλειδωθεί τόπικ τέτοιας σπάνιας ομορφιάς ? Δεν το λέω για τον monte…λίγος σεβασμός,δεν μπορώ,οργίζομαι δηλαδή,σιχένομαι τον εαυτό μου.

Eνταξει δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Ξηγιεσαι σωστα αυτο εχω να πω, οποτε νο γουορις.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ :frowning:
2)
τα τοπικς εδω εχουν φτιαχτει για τους χρηστες λεδ ζεππελιν, σοφικαππα και δατς γουαη. Πιαστε και καναν αλλο ρε παιδια, καταντατε μονοτονοι:!:

Σκατά στα μούτρα τους… Μεθαύριο πρέπει να παραδώσω εργασία η οποία περιέχει εμπριμέ ύφασμα ή χαρτί. Το ότι εγώ δεν ξέρω τί είναι το εμπριμέ είναι λεπτομέρεια… :frowning:

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται από την εμφάνιση του spam

Τρεις δεκαετίες εκνευρισμού για εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου συμπληρώνονται αυτό το Σάββατο -είναι η θλιβερή επέτειος από την αποστολή του πρώτου ανεπιθύμητου διαφημιστικού e-mail.

Το πρώτο καταγεγραμμένο μήνυμα spam εστάλη στις 3 Μαΐου 1978 σε περίπου 400 παραλήπτες στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, εκ μέρους του κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών DEC, που πλέον έχει κλείσει.

Τριάντα χρόνια μετά, το spam ζει και βασιλεύει. Το ποσοστό του spam στα γραμματοκιβώτια του Gmail -της υπηρεσίας e-mail που προσφέρει η Google- αυξήθηκε από το 20 στο 80 τοις εκατό από το 2004 στο 2008.

Κονσέρβα

Η λέξη spam δεν σημαίνει κάτι στα αγγλικά. Τα «ανεπίκλητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» πήραν το όνομά τους από την ομώνυμη κονσέρβα κρέατος της αμερικανικής εταιρείας τροφίμων Hormel.

Σύμφωνα με τον Μπραντ Τέμπλτον, ο οποίος ασχολείται με το Διαδίκτυο από τη δεκαετία του 1970 -όταν ακόμα λεγόταν Arpanet και ανήκε στην αμερικανική κυβέρνηση-, τα «βαφτίσια» του spam έγιναν σε ένα σκετς της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής Monty Python’s Flying Circus, στο οποίο μια ομάδα Βίκινγκς βρίσκεται σε ένα εστιατόριο που σερβίρει όλα τα πιάτα με spam και επαναλαμβάνει τραγουδιστά το όνομα της κονσέρβας.

«Επομένως, αυτό είναι το νόημα του όρου: κάτι που επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και προκαλεί μεγάλη ενόχληση» σχολιάζει ο Τεμπλτον στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτό που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια είναι η μεθοδολογία του spam. Σήμερα η μαζική αποστολή μηνυμάτων γίνεται αυτόματα μέσω των λεγόμενων botnets, δικτύων από μολυσμένους υπολογιστές ανυποψίαστων χρηστών.

Σύμφωνα με τον Τέμπλτον, το 30% των υπολογιστών χωρίς επαρκή προστασία μέσω αντιικών προγραμμάτων έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό που μετατρέπει το σύστημα σε αναμεταδότη διαφημιστικών μηνυμάτων.

Όμως ο βασικός παράγοντας λόγω του οποίου διαιωνίζεται το φαινόμενο είναι η άγνοια των χρηστών για την ασφάλεια στο Διασίκτυο αλλά και η αφέλεια με την οποία πιστεύουν αυτά που τους υπόσχονται τα αυτόκλητα μηνύματα.

Σύμφωνα με την εταιρεία υπολογιστικής ασφάλειας Sophos, το 12% των χρηστών του Διαδικτύου έχουν αγοράσει κάτι που τους προσέφεραν μέσω spam.

in.gr

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! :vibrate:

Μέχρι και οι Bonfire το λένε: It’s time for you to die for FREEDOM

Δυνατό hangover σημερα…:? :!:

ΟΥΝΑΓΚΙ

Θελω Ι5 στο στρατο.

Το 'χεις.