Ειναι ο ρουδ εκει?
Οχι, απλα συμφωνουμε στο οτι εισαι βλαμμενος.
Αχου τααα. Τα γλυκα μου
οι βλακες εχουν μια ταση να αναγνωριζουν τους βλακες…
Αναγνωρισε με λοιπον!
σαε εχω αναγνωρισει ολους …δεν μιλαω στην τυχη
Οκ μεγα
Εμενα με λενε το κοριτσι του Μαη παντως.
Μα…
στην καρδια σουη αγαπηΔΕΝ χωραει:dance:
Έτσι,Friends.
Γιατί εμένα αυτό γιατί μου θυμίζει το παπα-μελισσανίδη στην εληνοφρένεια…
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=80089&cid=43350&bc=43350&lsc=1
Σε 4 μερές δινώωωω…
Ξύπνα ζώο:!: :!: :!: :?
Μην δίνεται σημασία ένα παραληρήμα είναι θα μου περάσει:p
ξερει κανεις ποια ημερομηνια γραφουμε πρωτο μαθημα ??? ( πρωτη λυκειου )
δεν το πιστευω οτι μποριε να χασω κις
η ωρα ειναι 7 και 15 σε λιγο παω για μπανιο για να παω σχολειο πραγματικα δεν ξερω τι μαθηματα εχω σημερα μονο κατευθυνση κουβαλαω ακα λατινικα μακαρι να χει βαρυστομαχιασει να μην χρειαστω να μπω 4 ωρα που χουμε λατινια.η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ να λιωσω στις απυσιες αλλα ελιωσα ολες τις χρονιες και οσο και να μα ρεσε η β λυκειου δεν θελω να την ξανακανω αν και αμα την ξανακανω ισως να τα παω καλυτερα.εβγαλε 15 και τα ρεστα μου και σκεφτομουν πως εβγαλα 15 και οχι 16 η 14 και τοτε καταλαβα οτι προφανως ο μεσος ορος εβγαινε 15 και τα ρεστα και οχι 14 και σε καμια περιπτωση,αλλα εδω ρωταω εσενα φιιλε μαθητη στο δημοτικο μας μαθαν την στρογγυλοποιηση γιατι το 15,6 να μην γινεται 16 η ακομα καλυτερα γιατ το 15 να μην γινεται 20 ε ξερεις γιατι ουτε γω φιλε με εχει πιασει υπερκινητικοτητα των δαχτυλων μου το χερι μου γραωφει πολυ γρηγορα το μυαλο μου δεν σκεφταιτε ως συνηθως ακουω το γνωστω σε ολους μας τσιπακι θα μπορουσα δεν ξερω τι να φορεσβ σημερα ενα ωραιο τζιν ενα σορτσακι η απλ το χαμογελο μου και να παω μερικοι καθηγητες με θεωρουν καλο παιδι 1 ΚΑΘΗΓΗΤΗς ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΕΞΥΠΝΟ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΕΚΘΕΣΗ η μαθηματικος μου εχει δεχτει οτι σιχαινομαι τα μαθηματικα και με αφηνει και ακουω μπ3 στην ταξη συνηθως θα ακουσω κατι οχι πολυ ντα πα ντουπα για να μην ενοχλω τα παιδια θα μπορουσα να γραφω για ωρες αλλα η μανα μου φωναζει ειναι και 20 και παρα 20 περναει το ταξι αι θελω να κανω μμπανιο επειδη παιζει να βρωμαω τωρα
αντε και καλες εξετασεις…
Πρέπει να έχω ψευδαισθήσεις, αλλά σα να μου φαίνεται πως είδα τώρα δα τον tolkki μέσα στους ενεργούς χρήστες του φόρουμ! Καλά ρε εσύ δεν παρουσιάζεσαι σήμερα?? Ε ρε κι εμείς ξυπνάγαμε απο τις 5 τα χαράματα και τρέχαμε μέσα στη νύχτα για να παρουσιαστούμε…! :lol:
Τωρα κανω ενα τσιγαρο και φευγω.
Μποηκα να πω ενα γεια.
Να προσεχετε ρε!!!
σ’αγαπάμε.
Θα προσεχουρε ρε Τολκκαρε
Εμεις παιρνουμε προγραμμα την αλλη Πεμπτη και την Τεταρτη που ακολουθει γραφουμε πρωτο μαθημα. Στις 21/5 δηλαδη…
Εχουν γεμισει το φορουμ φασιστακια…εδω γτ δν ερχεται κανενας να γελασουμε λιγο ρε γμτ…
Μηπως θες να γραψεις “τα φορουμ”?
“Tα fora”