Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

να πω κ εγώ τον πόνο μου ? σε ευχαριστούμε. παίζει να είναι κ η μοναδική καλή κουβέντα για το moderation που έχουμε ακούσει έβερ. μπορείτε να κάνετε περισσότερα ριπορτ, για να προστατεύουμε τις “ευπαθείς ομάδες” (όπως τις κοπέλες) ακόμα καλύτερα?

Καλά ρε την παλεύετε? Έχετε ακόμα το βιβλίο των θρησκευτικών ρε? Μόνο χώρο πιάνει…

ξερω τι λεω… μιλαμε τα εχω δει ολα…

Η αλήθεια είναι ότι κάπου σε έχασα…
Εγώ λέω στα παιδιά που πόσταραν τα βιβλία τους… :-s

χαχαχα μαλλον εγω σε εχασα!!! εγω μιλαω για το παραπανω ποστ μου :stuck_out_tongue:

Να μην ασχολειται η θρησκεια με την παιδεια. Αυτο εννοω.

Παιδια αυτα που λετε δεν ειναι τιποτα… Ενας φιλος μου εχει αλλαξει ολη την εισαγωγη. Συγκεκριμενα εκει που λεει θρησκεια εχει βαλει ΠΑΟ, εκει που εχει ονοματα εχει βαλει τα ονοματα των παιχτων, τις αποκαλυψεις τις αλλαζει με τις κακες εποχες κτλ. Αν μ’ αφησει, θα το αντιγραψω μια μερα, εχει τρελο γελιο.
Στο δικο μου εχω γραψει στιχους τυπου losing my religion, imagine there’s no countries and no religions too κτλ. Απλα πραγματα.

Της Α’ Λυκείου το έχω κρατήσει και 'γω ως τώρα γιατί χρειάστηκε σκληρή δουλειά να έρθει στην κατάσταση που βρίσκεται: Απλά δεν υπάρχει πια καθόλου κενός χώρος σε καμία σελίδα! #-o

ξεφυλλιζοντας το βρισκω σελιδες που παιζαμε κρεμαλα με λεξεις ‘‘πενταλφα’’ ‘‘εωσφορος’’ κλπ με το διπλανο μου:lol:

το ονομα μου και ενα omg φτιαγμενο απο μικροτερα omg :? ο,τι να ναι:p

Οπως και να χει, τα θρησκευτικα περνανε με υπνο και ακουστικα στ’ αυτια.( Rotting Christ προτιμοτερα:lol: )

συσχετισμος με το μαθημα ε? :lol:

Γεωμετρία φρακταλ. Έτσι 8)
Βασικα οταν θελω κατι να ακουμπαω ποτηρια πιατα κλπ στο γραφειο μου σκιζω κανενα φυλλο απο τα θρησκευτικα. Πρακτικαλ.

εμεινα απο απουσιες…εχω περασει τις αδικαιολογητες για 3 …μαλλον ομως θα μου τις σβησουν…

Timyyyyyyy:!:

Βαρέθηκα τισ αλλαγές της διάθεσης…Ε φτάνει πια!

δε μας παρατάς ρε Αντρέα λέω εγώ

Μετα απο 2 ημερες εντατικου διαλογου, το PC αρχισε επιτελους να ανταποκρινεται. Ελπιζω μονο μη ξαναρχισει τα restart επειδη το βλεπω να κανει παρεα με τον κουβα.

χαχαχαχαχαχαχα “μην με κλωτσατε αλλο! δεν αντεχω πια”
μια κοινωνικη προσφορα απο τον υπολογιστη σας :lol:

Εχεις μια βδομαδα να διαβασεις φυσικη. Εχεις μια βδομαδα να διαβασεις φυσικη. Εχεις μια βδομαδα να διαβασεις φυσικη.

ΦΤΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ?

ΟΧΙ. :twisted:

Εχεις μια βδομαδα να διαβασεις φυσικη. Εχεις μια βδομαδα να διαβασεις φυσικη. Εχεις μια βδομαδα να διαβασεις φυσικη.

ΤΩΡΑ???

καιρο εχω να γραψω κατι εδω :stuck_out_tongue: