:ban:
μου ριχνεις το ηθικο. Τι να περιμενει κανεις ομως.
ΓΙΟΥ ΑΡ ΤΖΑΣΤ ΑΝΑΔΕΡ ΙΦΡΙΤ.
:ban:
μου ριχνεις το ηθικο. Τι να περιμενει κανεις ομως.
ΓΙΟΥ ΑΡ ΤΖΑΣΤ ΑΝΑΔΕΡ ΙΦΡΙΤ.
ΑΙ ΕΜ ΝΟΤ ΕΝΑΔΕΡ ΙΦΡΙΤ.
ΑΙ ΕΜ ΝΤΙΜΟΝΚΛΙΝΑ.
εισαι στην φυλη ‘‘ιφριτ’’ ομως. Αυτο δεν μπορεις να το αρνηθεις. Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε?
Σας καταστρεφει σταδιακα αυτος ο ανθρωπος. Μπαν και σ’αυτον.
Ανήκω όντως σε αυτή τη φυλή. Αλλά
1ον: Είμαι ήδη κατεστραμμένος και δε χρειάζεται να με καταστρέψει και άλλο αυτος και
2ον: Αλληλοκαταστρεφόμαστε αμα λάχει.
ημερα ηταν μια μερα δρασης…με εναν φιλο μου του οποιου το σαββατο εληγε η επιδοτηση,
ψαχναμε για ενα συγκεκριμενο μοντελο macbοοk…τελικα υπηρχαν μονο δυο κομματια καπου κοντα στο χαλανδρι οπου και παει τωρα ο φιλος μου…
1.Αν δεν ανοίξουμε το κομπιουτεράκι,ό,τι και να γράψουμε δε θα εμφανιστεί ποτέ.Δεν υπήρξε ποτέ.
2.Ό,τι πατάμε στα κουμπιά του κομπιουτερακίου εμφανίζεται στην οθόνη του και όχι στο msn ή γενικότερα στο πισί.
Τα λάθη πληρώνονται. :εμοτ που χτυπάει το κεφάλι του στο τοίχο:
και οι μ@λακιες επιστρεφονται!
Σήμερα ήσουν θεά, κούκλα, πανέμορφη. Απλά δεν υπήρχες.
Ευχαριστώ ρε συ, εντάξει πήγα για ένα κουρεματάκι το πρωί, είναι η αλήθεια.
Παιδιά, καταλαβαίνω πως σας χάλασε το ότι κλειδώθηκε το “το ΤΟΠΙΚ σου φίλε χρήστη”, αλλά μη μετατρέψετε το “Βαριέμαι, πείτε ότι σας κατέβει” σε “το ΤΟΠΙΚ σου φίλε χρήστη”… Και το “το ΤΟΠΙΚ σου φίλε χρήστη” με αθώα ποστς ξεκίνησε και κατέληξε σε ξεκατίνιασμα και ποστς του ενός χρήστη που απλά ήθελε να τα δει ένας άλλος χρήστης. Το νου σας. Αν υποψιαστούμε τίποτα τέτοιο, θα αναγκαστούμε και σε περαιτέρω μέτρα…
Αν θέλετε να εξομολογηθείτε τις σκέψεις σας σώνει και καλά, please στείλτε με πμ σε εμένα. Σας υπόσχομαι να είμαι φερέγγυος!
μεινε μαζι μου εγγυος ειμαι πολυ φερεγγυος :dance:
Βασικα αυτο ειδα κι εγω. Ας πουμε φρηδομ, δεν ειναι αναγκη να λες τις αποψεις σου για μενα σε ολοκληρο φορουμ καλε :oops:
περαν πλακας:|
Σταματηστε να το τοτοπικσουφιλεχρηστικοποιειτε τουτο δω ε. Θα το κλειδωσουν κι αυτο και θα εχουμε ιστοριες:-s
Καρβου εχεις χωρο στα πιεμ σου;:-s
Εννοείται! Αν είναι να μάθω κουτσομπολιό παντού έχω χώρο!!!
Ο Nescafe της Nestle ή της Jacobs ειναι καλυτερος ? :-k
Ο δευτερος μου φαινεται λιγο πιο ελαφρυς αλλα και πιο γευστικος.
είναι πιο ελαφρύς,για πιο γευστικός δεν ξέρω…
Σόρρυ καρδιά μου, δεν άντεχα να μην εκφράσω τα συναισθήματα μου για σένα :oops:
Χαχα, με συγχωρείς αλλά κάπου έπρεπε να το πω:p
Ουφ. Δε γίνεται χωρίς το τόπικ ΜΑΣ.
O Jacobs βασικά είναι λίγο πιο εύγευστος και αρωματικός και πιο ελαφρύς (νομίζω). Αλλά φραπέ δεν πίνεις για κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά!:lol: :lol:
Αν με τον πιο “βαρύ” φραπέ σε πιάνει τσιρλιπιπί και πόνος στα νεφρά, τότε αλλάζεις άποψη :lol: :lol: :lol: