Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Η ώρα είναι 04.58 , ενα μεγάλο Hello στους Maiden79, Angmar και Daviant, πιστέυω να γούστάραν τα σφηνάκια μου στο Wizard, stay Heavy Dudes !!

Γειά σου ρε μεγάλε! :rockon:
Μόλις γύρισα και εγώ σπίτι, αφού για μια ακόμα φορά ήπιαμε όλη την κάβα του Wizard! :drunk: :drunk:

Χάρηκα πολύ για την γνωριμία!!! :smiley:

Cheers! 8)

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά πόσταρε ο maiden στο βαριέμαι

Rock ‘n’ Roll αρχηγε & ultra thanks! :rockon: Cheers κι απο μενα, και εις το επανιδειν.8) :slight_smile:

Μλκ Μητσο εκτος απ την καβα φαγατε κι οτι ειχε απεναντι. Ουστ!

Ξύπνησα και ακόμα μεθύσμένος είμαι…πω πω…μάλλον γέρασα… 8O

Ή απλά δεν έχεις την αντοχή που έχουν κάποιοι 8)

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χθες το βράδυ με τσίμπησε το πρώτο μου κουνούπι για φέτος. Με τρώει ρε. :frowning:

Επιτέλους καλοκαίρι!!! Μα πότε θα γίνει αυτό το global warming να έχουμε όλο το χρόνο καλοκαίρι? Τόσο καιρό περιμένω!

Άνετα η καλύτερη εποχή. Ειδικά όταν έχει 39 βαθμούς και τα προάστεια έχουν αδειάσει, ξεκινάω με την τσάντα στην πλάτη και κάνω την διαδρομή βριλήσσια-χαλάνδρι με τα πόδια ή με το ποδήλατο για να πάρω cd και βιβλία, καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες ice tea on the way…Και η λύτρωση όταν φτάσω στο σπίτι όπου έχει air condition

αντε να τελειώσουν οι εξετάαασειιιιιςς

ναι αλλα εμένα με τρώει… :frowning:

λετε να ήταν αρρωστο?

Δεν έχω πρόβλημα να φάω πολύ ηλιέλαιο.

Πρώτη φορά σε τσιμπάει κουνούπι και σε τρώει?

Βάλε λίγο fenistil και κάτσε διάβασε :stuck_out_tongue:

Ε βαλτοί είστε όλοι με το διάβασμα ρε? :stuck_out_tongue:

Από αύριο φουλ διάβασμα (ελπίζω δλδ) για εξεταστική. Άντε μπας και δούμε προκοπή. Παρέα με μουσικούλα βεβαίως βεβαίως!

Να δω πότε θα το κάνω κι εγώ αυτό ^

Time is running up

Πολύ καλή επιλογή :stuck_out_tongue:

ε για ένα out δεν χαλιόμαστε :stuck_out_tongue:

Cheers αρχηγέ…

Υ.Γ Είμαστε οι ευεργέτες του wizard…ΤΕΛΟΣ…:lol:

Να πεθανεις πανω στο σεχ

Αυτό το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλο κανένα, μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του Εικοσιένα!

τι ηπιες βραδιατικο?