Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

σιγουρα…

Καλα ελα στην θεση μου και τα ξαναλεμε…

Λες να μη πέρασε από τη θέση σου?

σε κανει το σχολειο να το αγαπησεις ?

Να πω και γω τν αλήθεια γουστάρω να πηγαίνω σχολείο…δν το αγαπάω αλλα μ αρέσει…Χαρακτηριστικό παράδειγμα οτι σπάνια μένω σπίτι και πηγαίνω σχόλειο ακόμη και άμα είμαι λίγο αρρωστος.Δν είναι ότι είμαι μαζόχα με τα Θρησκευτικά ή τη Γεωμετρία.Αλλα γουστάρω γτ είμαι με τουσ φίλους μου και είμαστε μια γαμάτη παρέα…Στο σπίτι άμα κάθομαι βαριέμαι.Δν έχω να κάνω κατι ωραίο μονος στο σπίτι εκτός από το να παίζω κιθάρα.

περασα απο το γυμνασιο στη σχολη με τη μια γτ ημουνα μυαλο!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

πραγματικα αυτη τη στιγμη νιωθω οτι βλεπω παντου κατσατιδες…με την παραμικρη σκια τρομαζω…#-o

hahha να δω πως θα πεσεις για νανι:p

ασε ρε γαμωτο ασε…ειμαι ξαπλωμενος και νομιζω οτι ακουω τα βηματακια της…αληθεια…
φοβαμαι μηπως μπηκε με παρεα…και ρε μιλαμε για τεραζουλινι αλλα για τελεζαρο κανονικοτατο…:lol: #-o

χαχχαχαχα.σε ολα τα τοπικ μιλαει γιαυτο!!
το μετατραυματικο σοκ παντως που σου αφηνει ειναι τεραστιο…

φανταζεσαι εκει που κανεις νανι να περπαταει πανω στο προσωπο σου με τα κοφτερα ποδαρακια της?ε?ε?

καλα δν παει για υπνο με τπτ τωρα…δω περα και γω ανατριχιασα :stuck_out_tongue:

χαχα…τι να πουμε τωρα…μονος στο σπιτι με την υποψια οτι υπαρχουν κατσαριδες…πραγματικα μονο που σκευτομαι οτι μπορει να ξυπνησω και μια κατσαριδα μπορει να ειναι πανω μου κοντευω να παιθανω…
και κατι αλλο…πολυ πιθανο να ξυπνησα και τον απο κατω…γιατι ενω κυνηγουσα την κατσαριδα με ενα παπουτσι πρεπει να αστοχησα πολλες φορες…:lol: #-o
η κοπελα μου μου ειχε πει καποτε,οτι πιο μικρη ενω κοιμοταν ενιωθε κατι να ‘περπαταει’ πανω της και μετα που σηκωθηκε ειδε μια κατσαριδα να περπαταει στο πατωμα…8O

αντε να πηγαινω κι εγώ. Πανελληνιες.

Αυτό με τις κατσαρίδες είναι απαίσιο…Πέρσι μετά την απολύμανση που κάναμε έσκασαν 2 μύτη,μέσα στο δωμάτιο μου,το πρώτο βράδυ που θα έμενα μόνη μου,γιατί οι δικοί μου έφευγαν για διακοπές.Συνήθως έχω τον ευγενικό μου γίγαντα να με προστατεύει από όλα τα έρποντα,πετούμενα και εντομοελέφαντες γενικά,αλλά ειδικά εκείνη τη μέρα δεν είχε έρθει.Κι εκεί που καθόμουν αμέριμνη στο πισι σκάνε 2 κουκαράτσες ιιιιχχχχχχ.Νόμιζα ότι τηα πεθάνω…Αφου παλέψαμε-κι έχασα-τελικά ψέκασα όοοοοοοολο το δωμάιτο με περίπου 8 κιλά εντομοαπωθητικό…Μετά απο 3 ώρες που ξαναμπήκα(κατά τις οποίες ώρες φυσικά δε μπορούσα να κοιμηθώ,γι αυτό καθάριζα το σπίτι…that night i cleaned the entire house,for everything but the memoriessssssssssssssssssssssss), η μια είχε ψοφήσει και η άλλη ήταν σχεδόν κουτσή.Οπότε ξύπνησε η κάφρα μέσα μου χμμμμμ και γκρςλεξρτοιευμ οωευθ…
Αλλά βέβαια έκανα 2 βράδια να κοιμηθώ στο δωμάτιό μου.

καλα ολα αυτα…αλλα πως εμεινε κουτση απο το ψεκασμα??τραυματιας πολεμου και ετσι?χαχαχ!

Εγώ μια φορά που χα γυρίσει από ραφήνα είχα αφήσει την τσάντα στο κρεβάτι και όταν κοιμήθηκα το βράδυ, δεν ξέρω πώς μ’έπιασε αλλά πολύ αργά άνοιξα το μάτι, και ήταν πάνω στο μαξιλάρι, κάτι εκατοστά μακριά μου μια μεγάλη ψαλίδα :?

Εγω εχω κοιμηθεί παρέα με μια σαρανταποδαρούσα…:? :!:

Εγω με αρουραιο κατω απο το κρεβατι μου.

Τί ?Δεν ήταν σαύρα τελικά???:smiley: :smiley:

Oι σαυρες τρεχουν γρηγορα και φευγουν…δεν καθονται στο ιδιο μερος ποτέ…:lol: