Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Χθες κατά τις 2-3 το βράδυ, κάτω από τον Λευκό Πύργο, δίπλα σε μια σακούλα με πολλά low density πολυαιθυλένια και ΡΕΤ μέσα, γράφτηκε ιστορία και αποδείχτηκε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξέρουν παντομίμα και ποιοι απλά στηρίζονται σε ένα ταλαντούχο μέλος της ομάδας τους… Που μόλις αποχώρησε, απέτυχαν παταγωδώς.

Κλου της βραδιάς: Ο ¶φθαρτος, Το Ριφιφί, Ο Ιππο-κινητής, η Τεστ-οστερόνη και τα Αληθινά Ψέματα.

Υπερ-κλου: Η πτώση του Τζίμι Πέιτζ σε μία εχμ λακουβίτσα :roll:

Ε ναι φανηκε οντως ποιοι ξεραν παντομιμα και ποιοι ηταν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ :slight_smile:
Ασε που εμεις ειχαμε και εσωτερικα σαμποταζ,με το καθυστερημενο να μου φερνει ζεστες μπυρες και να με μπουγελωνει κιολας μετα.

Καταρχήν, να πω ότι δε συνδέεται με το από πάνω.

Ο χρήστης Θέριον κάνει μια απρόκλητη και χωρίς επιχειρήματα επίθεση. Εγώ και όλοι όσοι ήμασταν εκεί, ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια. Ότι δηλαδή από ένα σημείο κι ύστερα δεν μπορούσατε να βρείτε ούτε την Εξιλέωση κι ας είχατε βρει το “εξ” και ο άλλος σας έδειχνε προσευχή, μετάνοια, κάτι. Σόρι γκάιζ :slight_smile:

Όσο για το έντιτ σου, στο οποίο βρίζεις αναίσχυντα το φίλο, συμπολίτη και συμφορουμίτη Βάκιλλο, έχω να σου πω ότι είσαι απαράδεκτος.

Υ.Γ.: Ποιοι ήταν κωλόφαρδοι ρε, βρίσκατε τη λέξη “χιόνι” και μετά στην ψύχρα “Χιόνι πάνω στους κέδρους”, άει στον κόρακα.

Αντε ρε που μου ανακαλυψατε ανυπαρκτη ταινια για οργια οδοντιατρων και μας εξαπατησατε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! εγραψα καλα στα αρχαια…

καλά ήτανε απλά στερηθήκαμε έμπνευσης μετά.
έχω μια ιδέα.
την άλλη φορά όποτε και αν είναι να παίξουμε παντομίμα με…

τραγούδια…:smiley:

Μη σπαμαρεις γαμω,εχουμε σοβαρο διαλογο εδω.

http://www.imdb.com/title/tt0314630/

http://www.cine.gr/film.asp?id=703695

Κλάψε :slight_smile:

Edit: Κλάψε διπλά :slight_smile: Έβαλα και δεύτερο λινκ… Δε φταίμε που δεν είσαι ψαγμένος… [-X

Δεν το ανοιγω.Ψευτικο λινκ ειναι.

Ψεύτικα και τα 2 λινκ, ατάλαντε παντομίμε; :slight_smile: Δεν έχεις τα κότσια να το πατήσεις, θα δεις την ήττα σου κατάμουτρα!

Η μίμησή μου για το “Καμικάζι, αγάπη μου” θα μείνει στην ιστορία.

E ναι,ως γνωστον ο καμικαζι ειναι ο μηχανοβιος που παταει γκαζι.

Προσπαθούσα να σκεφτώ τι λάθος έκανα γαμώτο :frowning: Απλά για κάποιο λόγο τους μηχανόβιους τους έλεγα και “καμικάζι”, κυρίως πιο μικρή :-s Δεν ξέρω γιατί.

Μετά το διόρθωσα, ψεύτη. Αλλά τους είχα αποπροσανατολίσει, μια στη στεριά με μηχανή, μια στον ουρανό με αεροπλάνο…

Δεν αντεχω το διαβασμα…!

πρωτοτυπο… :stuck_out_tongue:

πάμε να φάμε παγωτό??Έτσι θα συμφιλιωθούν και αυτοί που διαφωνούν(ατσσσσσ) για την παντομίμα και όσοι διαβάζουν κι εμείς που πήζουμε στη δουλειά…:slight_smile:

Γενικα με διαπρεπει η πρωτοτυπια μου…!

Εννοείς σε διακρίνει:slight_smile:

χαχαχαχαχα ναι καλε να βγες στην εισοδο να περασω να σε παρω :lol: :stuck_out_tongue:

Έτοιμη!!!είμαι αυτή με τα ροζ:)

Δεν ξερω… το μυαλο μου εχει γινει σαν τον πουρε που εφαγα πριν λιγο…

Θελω να καβαλισω μια μηχανη (δεν με νοιαζει αν θα ειμαι οδηγος η συνεπιβατης) και να φυγω… F*ck εξετασεις…!