Χθες κατά τις 2-3 το βράδυ, κάτω από τον Λευκό Πύργο, δίπλα σε μια σακούλα με πολλά low density πολυαιθυλένια και ΡΕΤ μέσα, γράφτηκε ιστορία και αποδείχτηκε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξέρουν παντομίμα και ποιοι απλά στηρίζονται σε ένα ταλαντούχο μέλος της ομάδας τους… Που μόλις αποχώρησε, απέτυχαν παταγωδώς.
Κλου της βραδιάς: Ο ¶φθαρτος, Το Ριφιφί, Ο Ιππο-κινητής, η Τεστ-οστερόνη και τα Αληθινά Ψέματα.
Υπερ-κλου: Η πτώση του Τζίμι Πέιτζ σε μία εχμ λακουβίτσα :roll:
Ε ναι φανηκε οντως ποιοι ξεραν παντομιμα και ποιοι ηταν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ
Ασε που εμεις ειχαμε και εσωτερικα σαμποταζ,με το καθυστερημενο να μου φερνει ζεστες μπυρες και να με μπουγελωνει κιολας μετα.
Ο χρήστης Θέριον κάνει μια απρόκλητη και χωρίς επιχειρήματα επίθεση. Εγώ και όλοι όσοι ήμασταν εκεί, ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια. Ότι δηλαδή από ένα σημείο κι ύστερα δεν μπορούσατε να βρείτε ούτε την Εξιλέωση κι ας είχατε βρει το “εξ” και ο άλλος σας έδειχνε προσευχή, μετάνοια, κάτι. Σόρι γκάιζ
Όσο για το έντιτ σου, στο οποίο βρίζεις αναίσχυντα το φίλο, συμπολίτη και συμφορουμίτη Βάκιλλο, έχω να σου πω ότι είσαι απαράδεκτος.
Υ.Γ.: Ποιοι ήταν κωλόφαρδοι ρε, βρίσκατε τη λέξη “χιόνι” και μετά στην ψύχρα “Χιόνι πάνω στους κέδρους”, άει στον κόρακα.