Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Σιγα μωρε δεν αντεχεις το διαβασμα… ψυχραιμια… αμα ειχες ενα συστημα ολη τη χρονια δεν θα καθοσουν να ξεσκιζεσαι τωρα. Εκτος και αν πηγαινεις τριτη που οκ, ολο ξεσκισιμο θελει :expressionless:

δινω αρχαια αυριο και συνολο εχω διαβασει καπου στις 2-3 ωρες. Και ειμαι σιγουρη οτι ενα 15 το πιανω :slight_smile:

χαχαχαχα αντε ανεβα σημερα ηρθα με την harley μου :lol:

Αμα ειχα συστιμα…Δεν ειχα ομως και τωρα δεν την παλευω… Στα μαθηματα που κατι εκανα ειμαι ανετος… Στην αλγευρα δεν ξερω τι και πως να διαβασω, αλλα και μονο που αρχζω το διαβασμα με πιανει ιδρωτας και μια αιστιση σαν να ειμαι σε ενα πολυ μικρο κελι και να μην μπορω να γλιτωσω…
Εγω δεν ειμαι σιγουροσ ουτε για τον ασσο, και χρειαζομαι ενα 3-4 για να περασω…

και δεν ειναι μονο οι εξετασεις… αυτες ειναι απλα η προφαση για να γκρινιαζω…

Διάβασε τις αποδείξεις και αν είσαι πρώτη πες σε κάποιον να σου δείξει να λύνεις σύστημα. Ένα 5 ακόμα και αν δεν λύσεις το σύστημα όλοσωστά θα το πάρεις :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχα… Και εγω μια απο τα ιδια αλγεβρα…
Ενταξει μην ανησυχεις τοσο… Διαβασε πολυ καλα τις αποδειξεις που ειναι απλα παπαγαλια… Ε και την αλλη θεωρια … Αν βαλει και κανενα σωστο - λαθος ε θα στο πουν κιολας… Δεν νομιζω να θελουν να μας δυσκολευουν οι καθηγητες ( ποιος καθετε να φτιαξει θεματα για τον Σεπτεμβρη …:lol: :lol: )

χαχαχαχα πως να παρετε 5 αλγεβρα :lol: :lol: κ αλλες πολλες συμβουλες χρησιμες για την ζωη σας

Πιες αποδειξεις… Δεν μαθενονται οι π…
Στα σωστο λαθος και στο οτι δεν θελουν να ξαναβαζουν θεματα ελπιζω… Ουτος η αλλος ασκησεις ξερω οτι δεν θα λυσω γιατι μιλαμε για τους συγκεκριμενους καθηγιτες (ανδρογυνο, βαζει παντα ο αντρας τις ασκησεις και ποτε δεν λυνονται αυτες, συνιθος εχουν και λαθος μεσα που κανουν την ιδια την ασκηση λαθος)

Δεν είπες όμως πρώτη πας?

Αν ναι διάβασε την απόδειξη για x<θ ισχύει -θ<x<θ, την άλλη που είναι στην επόμενη σελίδα (την οποία δεν είχαμε στην ύλη εμείς), την S = -β/α και P = γ/α και των ριζών. Δεν νομίζω να δυσκολευτείς και τόσο, μες στη χρονιά αποδείξεις δεν είχα διαβάσει και βγήκαν όλες σε 6 λεπτά το πολύ, όσο μου πήρε δηλαδή να τις γράψω μία φορά την καθεμιά :?

Πρωτη παω, αλλα αυτα που λες ειναι εκτος υλης…
Ασε ειναι πυροβολιμενο το αντρογυνο… βαζει αλλα και αλλα και τα θελει και ολα με τον δικο του τροπο (ο οπιος ειναι τερμα πυροβολιμενος και περιπλοκος και αμα το κανεις με αλλον τροπο (συνιθος τον πιο απλο) σου την λεει η καθηγιτρια “Βγαινει και ετσι, αλλα αυτος ειναι ο ποντιακος τροπος, να το κανετε οπως το κανω εγω για να μην δυσκολευεστε”

Αμα το γράψεις όπως το βιβλίο δεν επιτρέπεται να σου κόψει. Στη χειρότερη το στέλνεις για αναβαθμολόγηση

Δεν θα μου κοψει, γενικα σου λεω για το πως ειναι στο μαθημα… Στις εξετασεις οπως και να τα γραψεις το θεμα ειναι να ειναι σωστα… Αλλα δεν μπορω να τα καταλαβω με την καμια απλα διαβαζωντας τα, ασε που δεν μπορω και να συγκεντρωθω…

Που είσαι ρε ματάκια μου, που είσαι γαμώτο…:frowning:

που ειναι ο ρημαδιασμενος χρηστης λεδ_ζεππελιν οταν τον χρειαζεσαι.

πανε κεφαλαιο 2.5 και μαθε τους ορισμους για τις συναρτησεις. Ειναι κατι το οποιο αποκλειεται να μην πεσει θεωρια. Ποτε λεγεται αρτια, ποτε περιττη, ποτε ειναι γνησιως αυξουσα, ποτε γνησιως φθινουσα. Πχ στη γνησιως φθηνουσα ισχυει οτι αν x1<x2 τοτε f(x1)<f(x2), πραγμα το οποιο ειναι και λογικο και ευκολο. Ή αλλο παραδειγμα οτι ενα σημειο ανηκει στη Cf οταν οι συντεταγμενες επαληθευουν την εξισωση της συναρτησης. Μαθε οπως ειπε και ο βεντερ να λυνεις συστημα, γιατι κι αυτο ειναι ενα στανταρ θεματακι…

Γενικα, αν οπως λες δεν την παλευεις καστανο με την αλγεβρα, οι ορισμοι θα σε σωσουν. Εστιασου εκει. Αυριο το δινεις αυτο?

το 2.5 ειναι εκτος υλης…
Αυριο γραφω… δεν εχω περιθωρια… Στα @@ μου… Αυτα που ξερω θα γραψω και να παει να μαμιθει με τον αντρουλη της…!

Κι όμως, αν κάποιος σε μας τα χε διαβάσει όλα και δεν ήξερε τίποτα από συναρτήσεις, ούτε ότι το f(x) είναι το y, μπορούσε να γράψει 20 :expressionless:

εκτος υλης? Γουαταφακ:eek:

σελ 38 ιδιοτητες απολυτων τιμων
σελ 40
σελ 75 ευθειες παραλληλες
σελ 122-123

αυτα μαθε τα. Εχεις ωρα και δεν θα σου παρει πανω απο ενα μισαωρο.

Αυτα ειναι στην υλη… θα τα κοιταξω λιγο παραπανω και ελπιζω κατι να γινει…
Αλλιως στα @@… Αν δεν της κανουν αυτα που ξερω, ας με ξαναεξεταζει τον σεπτεμβρη…

σε 3 ώρες βλέπω τζόβιδες. γιου γκιβ λοβ α μπαδ νέημ

:frowning: Have fun!! :frowning:

άκουσες εσύ κακό όνομα για αγάπη κ πετάχτηκες !

χα