Να ξέρεις οτι η κοιλιά είναι δυσκολή, δέν φεύγει εύκολα !!!
Σωστο και αυτο, αλλά όχι δεν είμαι νυχτο φύλακας
και μαλλον ηρ8ε η ωρα να παω για νανι!!
σχολας και συ σε 10 λλεπτα…οποτε αντε καληνυχτα παιδες!!!
τα λεμε το απογευμα:p
Είδα εφιάλτη ότι δεν ήξερα τίποτα ιστορία γιατί δεν είχα ανοίξει βιβλίο και στις εξετάσεις ρώταγα τον χειρότερο μαθητή της τάξης που έχει και δυσλεξία να μου πει ό,τι ξέρει. Ξύπνησα 10 η ώρα (πρώτη φορά τις μέρες διαβάσματος, συνήθως 12.30 - 13.00) και άρχισα να διαβάζω. Και με τα διαλλείματα κλπ είμαι στα μέσα
γιατι να μην ερχεται και σαβ/κα ο ταχυδρομος?
Καλό μήνα σε όλους/ες…
Υ.Γ 11 και σημερα…
οπα! καποιος περιμενει κατι με αγωνια μου φαινεται :roll:
καλο μηνα επισης σε ολους που ειπε και ο δαβιδιαν, καλα αποτελεσματα σε οσους εδωσαν+καλη επτυχια σε οσους γραφουν ακομα ΑΟΘ, που θα σκισουν, το ξερουμε
8 μαθηματα left και μετα απολαμβανουμε καλοκαιρι, μπανια, υπνο 10ωρου+, βολτες στην Πλακα και Αδαμαντα το βραδακι με κοσμο αυτη τη φορα και οχι τη νεκρα του χειμωνα, αφιξεις αγαπημενων προσωπων απο Αττικη μερια, παλιους συμμαθητες απο του διαολου τη μανα κλπ
Aδάμαντας…χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ…
τι γελας ρε χάχα
Αδαμαντας, ρημεμπερ? Λιμανι μερια :!:
Fuego club,summer 2002 δεν ξεχνώ…
Χο χο, ξεχνα το κι ομως. Δεν υπαρχει πια.
:-s
Βut the memory remainssssss…:!: 8)
Ναι διαολε, κατι μπλουζααακια 8)
αααχ αυτες οι αναμονες
Θέλω μπλουζάκι Mars Volta:!:
καλα, good luck with that one
Και εγω Disturbed-Indestructible…
ωραια, και γω anti-flag:wink:
Ουτε εγω το προλαβα, αλλα το βρηκα απο αλλο site.
Δεν κοροιδευω κανεναν απλα θελω να δειξω οτι ειμαι σπαθι και αντικειμενικη σε καποια θεματα :Ρ
Καλο μηνα σε ολους παιδια 8)
Εμας δεν μας μπηκε καλα ο μηνας βεβαια. Ειδα ονειρο οτι ληστεψαν το σπιτι μου. Τα ειχαν παρει ολα εκτος απο τα πραγματα που εχω στο δωματιο μου… (μπασα, hi-fi, υπολογιστη, ps2, τηλεοραση, βιβλια κτλ) και το αρμονιο του σιστερ :? . Και υποτιθεται οτι ολο μου το σοι εμενε στην ιδια πολυκατοικια με μας και ειχε γινει παντζουρλισμος γιατι το σκηνικο το ανακαλυψαμε οταν γυρισαμε απο παραλια ολοι μαζι. Μετα εδινα και φυσικη κι εγραψα χαλια απο τα νευρα μου…
Δηλαδη νταξει δεν ξερω ποιος συνδιασμος ειναι ο χειροτερος σ’ αυτο τ’ ονειρο :Ρ
Ξεκίνησα σήμερα ιστορία και γράφω αύριο! Δεν αντέχω άλλο όποιος ξέρει κανα σοσ να πει να τα ξανακοιτάξω μου ρχετε να κλάψω απ΄το πολύ διάβασμα!
Τι ταξη εισαι;