Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ποια ειναι η υλη σου???:-k

Νταξει τώρα πάει δεν πρόκειται να διαβάσω και πολύ ακόμα. Δεν διάβασα Φίλιππο Β’, πολιτεύματα Αρχαϊκής εποχής, κρίση πόλης κράτους και κάποια απλά δεν τα ξέρω τέλεια. Πολύ κακό?

να διαβασεις (πολυ καλα) το σκοπο του φιλιππου β, τα πολιτευματα να ξερεις την σειρα τους, μυκηναικο και μινωικο να τα ξερεις αν και δεν ξερω κατα ποσο τα κανετε και αν τα εχετε στη υλη… αν εχεις καποια απορια ρωτα

8O Τι βλεπω;
Που πας χωρις αυτα ρε; :Ρ
Μαθε για την πανελληνια ιδεα και πως ο Φιλιππος Β’ καταφερε κι εγινε ο ηγετης της. Να θυμασαι τα πολιτευματα με τη σειρα και πως προχωρησαμε απο το ενα στο αλλο (κυριως την διαφορα αριστοκρατιας και ολιγαρχιας). Για την πολη κρατος να ξερεις τον σκοπο πιο πολυ.

Καλά άστο τώρα…Πανελλήνια ιδέα την ψιλοξέρω, το πώς κατάφερε ο φίλιππος έτσι κι έτσι, πολιτεύματα κια διαφορά το θυμάμαι (πώς προχώρησε όχι) και σκοπό πόλης κράτους δεν καταλαβαίνω τι λες :stuck_out_tongue:

βεντερ τρεχα να διαβασεις Φιλιππο β’ ρε …

Μαλιστα :Ρ
Νταξει οχι σκοπο - γιατι δεν αναφερει γραμματικα κατι τετοιο το βιβλιο- αλλα μαθε τις αιτιες καλυτερα για την δημιουργια των πολεων κρατων.
Εμας μας επεσαν ασκησεις τυπου Σ- Λ, αντιστοιχισεις, ερμηνεια λεξεων, πολλαπλης επιλογης και 2 κρισεως:!:
Και μιας και το ανεφερα, παιζει να βαλουν καμια κρισης για το σπουδαιοτερο δωρο που μας εκανε ο Αλεκος με τα κυδωνια.

αλγεβρα τι επεσε ρε παιδια ?

Κατσε ολο το βραδυ και μαθε τα τελεια!

Σ’ εμας της Α; :-s

λες να με ενδιαφερει τι επεσε στη β’ ?

Kαλα ντε :Ρ
Να σου πω…κατι αποδειξεις ειχε στην αρχη για το S και το P… Aυτο μονο θυμαμαι. :Ρ

Τα ψιλοξέρω ρε γαμώτο αλλά φοβάμαι μη κολλήσω εκεί.

Άλγεβρα εμάς έπεσε απόδειξη ριζών, σύστημα, κάτι τριώνυμα με πολλές περιπτώσεις (Α+Β)+7=0 που βγαίνει αδύνατο ξερω γω και μία με ένα τριώνυμο σε απόλυτο ίσο με το ένα και χωρίς απόλυτο μικρότερο του ένα. Συνάρτησεις τίποτα

από διαφήμιση εταιρίας στο νετ:

Με εμπειρία πλέον των 20 ετών, η εταιρεία Mega-Sound αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παροχής ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αττική.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδηλώσεων :

*      Συναυλίες
*      Συνέδρια
*      Γιορτές
*      Κέντρα Διασκεδάσεως
*      Θέατρο
*      Φεστιβάλ
*      Ομιλίες
*      ... και πολλά άλλα

Στα τόσα χρόνια λειτουργίας, έχουμε συνεργασθεί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού χώρου όπως: Πύξ Λάξ, Παπακωνσταντίνου, Πάριο, Τερζή, Τρύπες, Χατζηνάσιο, Σπανο και πολλούς άλλους.

Εκτός απο Έλληνες καλλιτέχνες, έχουμε συνεργασθεί με τα Βρετανικά συγροτήματα Kreator και Puressence.

:-s :-s #-o #-o :lol: :lol:

Στείλε τους κανα μέιλ να το αλλάξουν τα παλικάρια :smiley:

Δεν μπορω να φανταστω τον Mille με προφορά Newcastle…:lol:

Γαμησά ιστορίαααα. Αντε τελειώσαν, μόνο φυσική, θρησκευτικά και γεωμετρία ακόμα θέλουν διάβασμα αλλά όχι τόσο όσο ιστορία! Θρησκευτικά θα οργανώσω τον χρόνο μου το σαββατοκύριακο μη καταλήξω πάλι 2 η ώρα το βράδυ κυριακής να διαβάζω

Εγω παιδες τελειωσα με τα θετικα (γεωμετρια μου εμεινε βεβαια). Γραφω κειμενα την Τεταρτη. Ξεκουρασηηηηηηηη!!!

Κειμενα? Νιωθω σα να περασαν 100 χρονια απο την τελευταια φορα που ακουσα τη λεξη κειμενα:(