Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μια απ΄ τα ίδια…Δεν παίζει να κωλοβαρέσω τόσο. Ελπίζω τουλάχιστον γιατί γράφω φυσική την παρασκευή και δεν ξέρω πόσα μαθήματα θα κάνω (εκτος από σήμερα :roll:)

Lunatic, κατι ειναι κι αυτο. Εμεις κανουμε μονο ποιηματα. Δε λεω, ωραια και η ποιηση αλλα κατανταει ρουτινα σε σημειο βαρεμαρας απο ενα σημειο και μετα. Και δεν μας βαζουν κανα Καρυωτακη- εκει ειναι τα ωραια.
Vedder, δεν ειναι κατι τρομερο η φυσικη αμα την παρακολουθεις απο την αρχη :-k
Δηλαδη κι εγω που ειμαι στοκος στα θετικα, φυσικη καταλαβαινω ανετα και απο την παραδοση :Ρ

Βασικά φυσική γαμάω άσχημα απλά 2 από τους 3 που βγάζουν τα θέματα είναι για τα σίδερα. Ο ένας είπε στο άλλο τμήμα αν βάλουν οι άλλοι εύκολα θα απαιτήσω να αναλάβω εγώ τα θέματα. Αμαν τι μας περιμένει :?

Αντε, εμενα μου εμειναν 6 μαθηματακια ακομα, εκθεση τεταρτη, γεωμετρια παρασκευη και χημεια δευτερα ωστε να τελειωσει αυτος ο κυκλος θετικα-θεωρητικα. Μετα κατι θρησκευτικα και κατι οικονομιες-αγγλικα μενουν που ειναι το κωλοβαρεμα του μαθητη 8)
Αγχος? Ουτε καν:p Μονο τη στιγμη που ο επιτηρητης δινει τα θεματα :-s

μην μασας ρε ολοι ετσι λενε :lol: κ εμας ετσι μας ελεγε ενας στο γυμνασιο αλλα παντα ευκολα εβαζε

Εμεις εχουμε χειροτερη κατασταση. Εχουμε 2 χημικους εκ των οποιων η μια (που εχω) ειναι βιολογος και η αλλη που κανει στ’ αλλα τμηματα δεν ξερει χημεια. Αυτο που λεμε ομως… δινει λαθος απαντησεις. Της το λενε οι μαθητες αλλα χαμπαρι. Δεν το πιστευα μεχρι που ειδα βιβλιο κοπελας που ειναι και κατευθυνση η κακομοιρα οπου ειχε σε μια αντιστοιχιση 2 στυλες. Μια με τα σωστα και μια με αυτα που λεει η καθηγητρια οτι ειναι σωστα :? Να δω τι βαθμους θα βαλει στα γραπτα… Και μετα σου λεει γιατι πηγαινουν τα παιδια φροντιστηριο.

χαχαχαχαχαχαχαχα οταν της λενε “κυρια ξερετε λαθος το λετε” τι κανει?

¶σχετο, εμάς τα θέματα της φυσικής τα έβαλε ο φυσικός της β’ λυκείου και μάλλον είχε βάλει ένα υποερώτημα εκτός ύλης. :stuck_out_tongue:

Όπως και στην Ιστορία, έπεσε σε μια ερώτηση ο Αλέξανδρος που ήταν εκτός. :?

Χαχαχα. Οργάνωση σχολείου :lol:

φιλος ειναι διακοπες πορτογαλια, και ειχε εισητηρια για συναυλια Bon Jovi, Και προτιμησε Winehouse Και βολτα στο λιμανι [-X [-X [-X [-X

Τα ριζόχαρτα για ξεπατικοτούρες είναι από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις έβερ!:smiley:

Γιεπ, μαμούν. Αλλά το καλοκαίρι τον παίρνουν άγρια. Και πολύ περισσότερο οι καθηγητές που μας βάζουν να κάνουμε εργασίες σε αυτά καλοκαιριάτικα… :x

:-k θελω να επιταχυνω γον χρονο!! υπαρχει καποια μεθοδος…/??? θελω θεσσαλονικη…:lol:

Το παρελθόν και το μέλλον δεν υπάρχουν. Ζούμε σε σύμπαν όπου μπορούμε να αντιληφθούμε και τα 2 (υπό κατάλληλες συνθήκες). :-k Παααααααααμε όλοι μαζίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σεεεεεεεεε μιαααααααααα παραλίαααααααααα 8O

Πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω πρέπει να διαβάσω

Πάμε όλοι μαζί, μήπως και το πάρω απόφαση:!:

( Και εγω ! )^10 :stuck_out_tongue:

Κι εγω.Γι αυτο το λογο η επιφανεια εργασιας μου υπεστη καποιες μετατροπες.

μπουχαχαχαχαχαχαχα! :har:

Ρε παιδες να ρωτησω… για να μεινει καποιος στο λυκειο πρεπει να εχει γενικο μεσο ορο λιγοτερο απο 9,5 η καποιο μαθημα (μεσο ορο παλι) λιγοτερο απο 9,5;

AXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAXAXAXA

Πιάνει καθόλου; :-s