Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ναι στανταρ, ολο διαβαζει!

Πρέπει να έχει γ.μ.ο. κάτω από 9,5. Καθυστεριμένος δηλαδή. :stuck_out_tongue:

Θα πρέπει να ανέβει τουλάχιστον στο 11 ή 12 (έλεος δηλαδή!!!)

+12

Η καλύτερη λύση είναι να κλείσεις το πισι. Αυτό σίγουρα πιάνει. Θα το κλείσουμε όμως?:-s

δεν πιανει να κλεισει το πισι, κανει ζεστη και θε ο καθενας με κατι να ξεσπασει, πιο ηρεμο πραγμα ειναι να παρεις το βιβλιο στο κρεββατι να βαλεις στο σιντι πλειερ, ενα “ηρεμο” αγαπημενο σι ντι και να αφεθεις στο διαβασμα… αν δεν πιασει ουτε αυτο τι να πω και γω δεν ξερω…Αυτο που κανω εγω παντως ειναι να κάθομαι σε διαφορες γωνιες του σπιτιου, με ανεμηστηρα και σαφως το βιβλιο στο χερι…α! μην ξεχασω να σας πω οτι καλο ειναι και το οργωμα του σπιτιου…:lol: :lol:

Εγώ διαβάζω συνήθως μπροστά στο πισί.
Γενικά περιέργως έχω όρεξη για διάβασμα.

ρε πούστη είχα ξεχάσει πως αρχίζει το ΝΟ ΜORE LIES!!!
ντροπή μου!

να δοκιμασεις και το οργωμα εχει πολυ πλακα…σπας ολων των αλλων τα νευρα…:lol: :lol:

Νανανανα νανανανανα νανανανανανανα νανανανανα νανανανανανα

:band:

[SIZE=“1”]μέτριο κομμάτι όμως.[/SIZE]

Από τον δίσκο ξεχωρίζω τα:

Rainmaker , Dance Of Death, Face In The Sand και τα Paschendale , Journeyman είναι από τα καλύτερα κομμάτια τους ever!!8)

Το κομμάτι συνουσιάζει κανονικά και με το νόμο ρε!

Παίζει το Death On The Road στο στέρεο αυτή τη στιγμή 8)

Tο καινουριο Journey ειναι τρελη δισκαρα.

Όχι και μέτριο! Απ’ τα καλύτερα του δίσκου! Επίσης Wildest Dreams (σ’ αυτά που έγραψες)

hey mr. tambourine man play a song for me, I am not sleepy and there’s no place I am going to! :slight_smile:

Βγήκε το καινούριο πότε?Εγώ είχα ακούσει για φθινόπωρο…

Ξέρω γω πόσο δισκάρα είναι το πόρτισχεντ;
επίσης, επιτέλους πάει η εργασία, μάκια.

Αθηνά, είπαμε, πρέπει να διαβάσεις.

Διαβάζει στο μέσα δωμάτιο.

Το wildest dreams είναι χαρωπά τα 2 μου χέρια τα χτυπώ, και το βιντεοκλιπ ακόμα χειρότερο.

Ε
Ι
Μ
Α
Ι

N
I
N
J
A

¶σε κάτω τη ρακέτα ρέέέέέέ !!!