ζηλέυεις γιατί με ζήτησε πρώτος… :twisted:
Σ’ευχαριστω πολυ!!!
[quote=“witch”]
ζηλέυεις γιατί με ζήτησε πρώτος… :twisted: :P[/quote]
ζηλευω εναν…χίππη;;;
[size=6]ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…[/size]
καλό…χαχαχα…καλοοοο…
[size=2]6-0[/size]
βλέπω εθνική,γράφω στο rocking και μέσα περιμένει ένας όγκος ασκήσεων…το πολύ πολύ να φύγει με καμιά φραπελιά…
το ωραιο ειναι οτι η ενοτητα off topic εχει τις πιο πολλες αποστολες…
Να μου πεις εκει ειναι το ζουμι! 8)
ζηλευω εναν…χίππη;;;
καλό…χαχαχα…καλοοοο…
[size=2]6-0[/size] :P[/quote]Μονος σου μετράς ετσί?
χαχαχαχαχαχαχαχα
ζηλευω εναν…χίππη;;;
καλό…χαχαχα…καλοοοο…
[size=2]6-0[/size] :P[/quote]Μονος σου μετράς ετσί?
χαχαχαχαχαχαχαχα[/quote]
[size=6]XAXAXAXA…[/size]
κοιτα τι εχεις γραψει. άλλος (άλλη μαλλον) ξεκινησε να μετράει. εγω δε φταιω. εσυ με προκάλεσες
από εδώ: http://www.rocking.gr/forumt-3423-days0-order-184.php
πάω για νανι…
@ witch: δε πιστευω να σε πειράζω πολυ ε; για πλάκα τα λέω.
Ερχεται Τσικονοπεμπτη!!! Εξασκηστε τα σαγονια σας, ακονιστε τα μαχαιροπιροθνα σας!!! =P~
μπα,της κακομοίρας θα γίνετε! καλύτερα να τα διαλύσουμε όλα Τετάρτη και Παρασκευή!!!
Είμαστε σελίδα 117. Τελευταία έχω πεισθεί πως το 117 είναι ο τυχερός μου αριθμός. (Σοβαρά!)
πλιζ πες μας τον λόγο, για να μη σε πουμε γραφικο…
πάντως περαν της πλάκας, ειναι γεγονος ότι πολλοι έχουν ανάλογα προαισθήματα λόγω ενστίκτου. εγω δεν εχω τυχερο αριθμο. δεν αφήνω τιποτα στην τυχη 8) 8) 8) 8)
Εγώ έχω … το 13 . και η αγαπημένη μέρα μου είναι η παρασκευή :twisted: :twisted:
[size=6]GOSSIP TIME :[/size]
Οι τελευταίες υπογραφές μένουν να μπουν στο συμβόλαιο που έχει προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ. Η χρυσή κληρονόμος Πάρις Χίλτον και η πρώην πορνοστάρ Τζένα Τζέϊμσον συμφώνησαν, αν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα στο χώρο της σόουμπιζ, να είναι οι παρουσιάστριες ενός νέου πολύκροτου ριάλιτι το οποίο θα προβληθεί από την Αμερικανική τηλεόραση.
Τίτλος του είναι οι “Παρθένοι” και μόνο αυτό προϊδεάζει για το περιεχόμενο.
Εγκέφαλος της ιδέας είναι ο Κέβιν Μπλαντ, μεγιστάνας των κινηματογραφικών παραγωγών ταινιών αυστηρώς και μόνον για ενήλικες. Προσέφερε αμύθητο ποσόν στην Πάρις Χίλτον για να συμπαρουσιάσει με την πρώην πορνοστάρ Τζένα Τζέϊμσον το ριάλιτι τηλεπαιχνίδι στο οποίο μπορούν να πάρουν μέρος άνδρες ηλικίας από 18 έως 34 ετών, με την προϋπόθεση να είναι παρθένοι, να μην έχουν δηλαδή καμιά σεξουαλική εμπειρία μέχρι σήμερα στη ζωή τους. Ρόλος των δυο συμπαρουσιαστριών θα είναι βέβαια να τους…μυήσουν στα μυστικά του έρωτα.
Η πρώτη παρουσίαση της ιδέας του ριάλιτι προκάλεσε ρίγη ανατριχίλας στην επιτροπή ηθικής και δεοντολογίας της Αμερικανικής τηλεόρασης, τα μέλη της οποίας ρωτούσαν γεμάτοι αγωνία εάν τα ιδιαίτερα ερωτικά μαθήματα της Πάρις Χίλτον και της Τζένα Τζέϊμσον θα είναι πρακτικά…ή θα αρκεστούν στη θεωρία.
Οι εκπρόσωποι τύπου της Πάρις Χίλτον, ούτε επιβεβαιώνουν ούτε όμως και διαψεύδουν τις πληροφορίες, αφήνοντας το ενδιαφέρον να κορυφώνεται μαζί με την αγωνία των θαυμαστών της Πάρις, που περιμένουν να την δουν σε στιγμές και σκηνές…αυστηρώς ακατάλληλες…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τσοντα σε reality.Yeah.
gooooood mooorning foruummm…(πως λεμε good morning vietman…)
Καλημερα!!! Τωρα τι καλημερα εχω εγω με τετοιο πονοστομαχο, δεν ξερω…
Λοιπόν αν δεν τα μάθατε αγοράστε εισητήρια για Αμερική γιατί το Ozzfest του 2007 θα είναι τζαμπέ, no ticket, γκέγκε??
Κι όμως είναι αλήθεια δείτε:
http://www.ultimate-guitar.com/news/video_news/ozzfest_tickets_for_2007_are_free.html
Ναι τζαμπα θα ειναι το Οzzfest.Αλλα εχεις δει πουθενα lineup?Εχω μεγαλη περιεργεια να δω ποια μεγαλα ονοματα θα δεχτουν να παιξουν χωρις πληρωμη…Γιατι οπως δηλωσε η Σαρον τζαμπε θα παιξουν οσα γκρουπ περιλαμβανονται στο φεστιβαλ…
Λονδίνο
Σε ένα πείραμα που θυμίζει ταχυδακτυλουργικό τρικ, Αμερικανοί ερευνητές μπόρεσαν να σταματήσουν έναν παλμό φωτός, να τον μεταφέρουν σε άλλο σημείο υπό μορφή ύλης, και να τον αφήσουν εκεί να συνεχίσει την πορεία του.
«Όταν είδα τη μελέτη, δεν μπορούσα να το πιστέψω» δήλωσε ο Δρ. Μάικλ Φράουσχάουερ, ο οποίος υπογράφει άρθρο σχολιασμού στο περιοδικό Nature, που δημοσιεύει τα αποτελέσματα του εντυπωσιακού πειράματος.
Οι ερευνητές Κβαντομηχανικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, με επικεφαλής τη Ναόμι Γκίνσμπεργκ, εξαφάνισαν έναν παλμό φωτός μέσα σε ένα νέφος αερίου, παγωμένου κοντά στο απόλυτο μηδέν. Όταν μερικά άτομα από το νέφος μετακινήθηκαν σε ένα άλλο νέφος, η ίδια ακτίνα επανεμφανίστηκε.
Όπως εξηγεί το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων,το αέριο που παγίδευσε το φως βρισκόταν σε μια κατάσταση που ονομάζεται «συμπύκνωμα Μπόους-Αϊνστάιν» -σε αυτή την κατάσταση, τα άτομα κινούνται αργά αλλά απόλυτα συντονισμένα.
Ως αποτέλεσμα, τα φωτόνια του παλμού «επιβραδύνθηκαν από τα 300.000 χλμ ανά δευτερόλεπτο στα 20 χλμ ανά δευτερόλεπτο» και έπειτα σταμάτησαν. Οι ιδιότητες του φωτός αποτυπώθηκαν στην ύλη, «σαν σε ολόγραμμα».
Το αέριο απομνημόνευσε ένα «απόλυτα ακριβές αντίγραφο του παλμού φωτός, αλλά σε μορφή ύλης» εξηγεί η Λιν Βέστεργκαρντ Χάου, μέλος της ομάδας.
Στη συνέχεια, μερικά από τα άτομα του αερίου αφέθηκαν να μετακινηθούν σε ένα άλλο συμπύκνωμα, 160 μικρόμετρα μακριά από το πρώτο. Με τη βοήθεια ενός λέιζερ ελέγχου, αναδημιουργήθηκε μέσα στο νέφος η αρχική ακτίνα φωτός, μειωμένη μόνο σε ένταση.
Η δημιουργία αντιγράφων του φωτός σε μορφή ύλης θα μπορούσε να έχει σημαντικές πρακτικές εφαρμογές, τονίζουν οι ερευνητές. Μεταξύ άλλων υπόσχονται πανίσχυρους κβαντικούς υπολογιστές, ανιχνευτές βαρύτητας και ταχύτατες οπτικές τηλεπικοινωνίες.
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Μιλάμε για έπος!!! Σκεφτείτε μόνο παγώνουν την εικόνα ενός ανθρώπου, να τη μεταφέρουν κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα και να βλέπουμε μπροστά μας τον ίδιο άνθρωπο δίχως αυτός να είναι εκεί… Μαγκιά!!! 8) 8) 8) 8) 8) (και πολύ απίθανο )
sh@t sh@t @@@@@@@@ .!!! sh@t !!!@@@@@@@@!!!