Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Έχεις δαγκωθεί από τον Rangel και έχασες 5.63 λίτρα αίμα.

Εψαχνα αρκετο καιρο να βρω απο τι ειναι το σημαδι στο λαιμο μου και επιτελους το βρηκα
8)

μεραααααα…

Καλημερα διαβολακια του φορουμ…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

well said! :twisted: :twisted: :twisted:

ΛΟΛ!
Να ρωτιξω κατι… Γιατι αλλαζεις αβαταρ συναχεια???

επιτέλους πήρα το αίμα μου πίσω…χιχιχχιιχ :twisted:

( :lol: :lol: :lol: :lol: )

Καλημερα…
Τα γεροντια μου απο κατω ειναι αρρωστοι και οι δυο… Ο πατερας μου την σκαπουλαρε μονο με κοψιμο… Σημερα αρρωστησε και ο αδερφος μου… Ειναι αρρωστο και το ψαρακι μου… Εγω και η μανα μου στεκουμε ακομα… Πο, πο και αν κολησω εγω γαστριντεριτιδα θα με παει απο πανω και απο κατω τρεχαλα… Καλη μου τυχη!!!..

επειδη βαριεμαι να χω το ιδιο. εξ άλλου, απο αβαταρς εχω αρκετα…να φαν’ κι οι κοτες…

το συγκεκριμενο ειναι απο μια μπαντα που εχει μολις ξεκινησει την πορεια της. λεγονται the (fallen) black deer και οι περισσοτεροι ειναι μελη των red sparowes. \m/

περιμενω πολλα απο αυτους…και εξ αλλου, το αβαταρ σπερνει απο αρτιστικης αποψης. μου αρεσει πολυ το σχεδιο…

Με καληψες… :smiley:

Τα μοναδικά πράγματα που σκέφτομαι τώρα είναι η Anneke και ο ερχομός Metallica στην Ελλάδα… :stuck_out_tongue:

:D/ :D/ :D/ :D/

βαρεθηκα γρηγορα το άλλο μου αβαταρ και εβαλα τον θεο τον πατσινο… 8) 8) 8)

:roll: Aντε παλι… :stuck_out_tongue:

Πωπω ναύλα όλοι σας με την Anneke :-({|=
Τόσο καλή είναι; :-k

IIIIIIIIIIIIIIIIII

Toλμάς και ρωτάς?
Αν δεν ήσουν στο live δικαίως αναρωτιέσε αλλά αν ήσουν ντροπή σου!!
Πού είχες την προσοχή σου?? :lol: :stuck_out_tongue:

(Η Anneke θα γίνει το νέο φετίχ του φόρουμ! :stuck_out_tongue: )

Λοιπόν, το τόπικ φτιάχτηκε στις 6/11 από τον tolkki και μέχρι σήμερα, στις 97 μέρες λειτουργίας του έχουν γραφτεί 952 ποστ (μέχρι και του cozy). Αυτό σημαίνει χοντρικά 9,81 ποστ/ημέρα

Ο ανταγωνιστής του, το τόπικ “τι ακούτε τώρα”, ξεκίνησε στις 18/1 του 2004 και μέχρι και το ποστ του Angmar είχαν γραφτεί 8741 ποστ. Δηλαδή ρυθμός7.81 ποστ/ημέρα.

Με αυτά τα νούμερα και θεωρώντας ότι μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτά και δε θα αλλάξουν μακροπρόθεσμα, αφού πάντα κάτι ακούμε και πάντα κάποιος βαριέται, συμπεραίνουμε ότι σε 283 μέρες από σήμερα (δηλαδή κοντά στις 10/10/2007), το τόπικ “Βαριεμαι.Πειτε οτι σας κατεβει” θα ξεπεράσει το τόπικ “Τι ακούτε τώρα” και θα ανακηρυχθεί ως το τόπικ με το μεγαλύτερο κάψιμο…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Προς το παρόν όμως, ο χρήστης karvou παίρνει το βραβείο του πιο καμένου user!!

:lol:

ναι όντως…μυρίζει karvouno :lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πωπω φαντάσου κάψιμο που έκατσες και έκανες τα στατιστικά. Δεν μας έγραφες απλά πως βαριέσαι και εσύ και δεν ξέρεις τι να κάνεις?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Πλακίτσα) :slight_smile:

IIIIIIIIIIIIIIIIII

Toλμάς και ρωτάς?
Αν δεν ήσουν στο live δικαίως αναρωτιέσε αλλά αν ήσουν ντροπή σου!!
Πού είχες την προσοχή σου?? :lol: :stuck_out_tongue:

(Η Anneke θα γίνει το νέο φετίχ του φόρουμ! :stuck_out_tongue: )[/quote]

Ε προφανώς και δεν ήμουν. Ε μα κι εσείς. Τόσο καιρό πριν δε λέγατε τίποτα. Με του που έγινε η συναυλία αρχίσανε τα όργανα: “Θεά”, “Όνειρο”, “Ατελείωτη” κτλ.
Γράψε ρε αδελφέ και κάτι από πριν όπως πχ: “Πηγαίνετε στη συναυλία, είναι θεότητα η γυναίκα!” :stuck_out_tongue:

Βασικά σκέφτομαι να κλειδώσω το “Τι ακούτε τώρα” έτσι ώστε το πολυαγαπημένο μας “Βαριέμαι…” να πάρει τα σκήπτρα πιο σύντομα :lol: