Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

δε φταιμε εμεις που εισαι ασχετος και δεν γνωριζεις παγιομενες καταστασεις. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Να πω την αλήθεια δεν ήξερα τι πραγματικά εστί Anneke και Gathering και πήγα απο περιέργεια και μετά την είσοδο της οπτασίας στην σκηνή “έμεινα”!!!

Tώρα θα ξεκινήσω σταυροφορία στο όνομα της Anneke!!

Προς το παρόν όμως, ο χρήστης karvou παίρνει το βραβείο του πιο καμένου user!!

:lol:[/quote]

:-- :-- :-- :-- :-- O:) O:) O:) O:) :-s :lol: :lol:

Είναι ακόμα μεσημέρι και πάμε να ξεπεράσουμε τον ημερήσιο μέσο όρο! :smiley:

Βασικά τι λέω, τον έχουμε ξεπεράσει για τα καλά.

[size=1]Οι Roxette γαμάνε.[/size]

Προς το παρόν όμως, ο χρήστης karvou παίρνει το βραβείο του πιο καμένου user!!

:lol:[/quote]

:-- :-- :-- :-- :-- O:) O:) O:) O:) :-s :lol: :lol:[/quote] οχι και καμένος το καμάρι μου [-X , απλά τον ενδιαφέρει η στατιστική :wink:

Ποστάρετε γιατί χανόμαστεεεεεεεεεεεεεε!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πριν απο μια ωρα ξυπνησα και τωρα πινω τον καφε μου, εξω βρεχει και μοθ τη σπαει οταν συμβαινει αυτο. Δεν μου αρεσει η βροχη! :x

μου αρεσει η βροχη παρα πολυ αρκει να μην βρεχομαι! :stuck_out_tongue:

Όταν έχει να βρέξει 7-8 μήνες, εννοείται ότι θέλουμε και λίγη βροχούλα, μαυρίλα και κυρίως εκκωφαντικούς κεραυνούς!
Βέβαια λόγω της καταιγίδας δεν πήγα για paintball που είχαμε κανονίσει. Αλλά καλύτερα γιατί δεν είχα διαβάσει για τα γερμανικά που έχω το απόγευμα, μπουχαχαχα!
Πάω να φάω, να πάρω εφημερίδα (“Το Άρθρο” rules), να δω φιλαράκια και μετά…βλέπουμε.

τελικα εισαι πολυ φλωρος… :stuck_out_tongue:

cozy. εισαι φλωρος. απαντα ρε στο μσν για τους motorhead :stuck_out_tongue:

roxette rule indeed 8) 8) :wink: :wink: :wink:

LOOOOOOOOOOOL! bluezlick, δεν ειχα δει το ποστ σου. αχαχαχαχα…

δηλαδη οτι ο cozy [size=6]ειναι φλώρος[/size] ειναι μια δεδομένη αλήθεια! :stuck_out_tongue:

χουχουχου… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι καλά. Φλώρος θα ήμουν αν έκανα γαλλικά και πιάνο. Εγώ όμως: Γερμανικά και drums.
Επίσης αν βλέπατε την καθηγήτρια θα το βουλώνατε.
Κοίτα ποιοι θα πουν εμένα φλώρο. Ου ρε. χαχαχαχα

σιγα μην σκισεις το καλσον! :stuck_out_tongue:

αμα διαβασεις θα σοθ δωσει δωρακι? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

χουχουχου…θα χεις καμια χιτλερικη με κοτσο. ασε τα ξερουμε, αλλου τα σαπια :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

για τα drums δε πρεπει να σαι τοοοσο περηφανος. αντε μην αρχισω τα ανεκδοτα του στυλ:

ποιο ειναι το τελευταιο πραγμα που θες να ακουσεις απο εναν drummer;

-παμε κι ενα δικο μου; αχαχαχαχαχαχχαχα…

μεγαλε, εγω εκανα αρμονιο αλλα τα παρατησα επειδη βαριομουν λιγο. απο την άλλη η καθηγητρια των γαλλικων μου ηταν μια ωραιοτατη δεσποινις 24 ετων που οταν περπαταγε ανοιγαν ρωγμες στο εδαφος. χοχοχοχο…

εξ άλλου τα γαλλικα ειναι η γλωσσα του ερωτα. τα γερμανικα μάλλον των μπακουριων… χουχουχου… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

αμα διαβασεις θα σοθ δωσει δωρακι? :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ναι, θα μου κάνει χίπικο έρωτα! Χαχαχαχαχα!!!

το κεφάλι μου πάει να σπάσει…τι σκηνικό κι αυτό χθες στο wiz,έπεσε ένα ποτήρι μπύρας από πάνω στο κεφάλι ενός κάτω.ήρθε ασθενοφόρο κλπ.ελπίζω να είναι καλά το παλικάρι.

Ναι, θα μου κάνει χίπικο έρωτα! Χαχαχαχαχα!!![/quote]

ποτε ξεκιναει το μαθημα? :stuck_out_tongue:

Ναι, θα μου κάνει χίπικο έρωτα! Χαχαχαχαχα!!![/quote]

ποτε ξεκιναει το μαθημα? :P[/quote]

5:30. Έλα ψήσου. :stuck_out_tongue:

Τι λες ρε Rudy; Πωπω. Λογικά δε θα έχει πρόβλημα πάντως. Επικίνδυνο είναι να σε χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού.