Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

φαντάσου όμως ρε συ,να σκάσει το ποτήρι μπύρας πάνω στο κεφάλι…κι από ύψος…δεν είδα τίποτα,μου το είπαν και είδα και το ασθενοφόρο έξω μετά…από το πουθενά ε…

Παντού υπάρχει ένας μύθος… :roll: :roll: :roll: :roll:

(sorry, black χιούμορ, αλλά μου ήρθε και το πέταξα!)

μπορεί να κάνει και μήνυση στο μαγαζί και να τρέχουν…απορώ πάντως,όποιος έχει το ποτό του πάνω στο κάγκελο ή από έξω,του γίνεται αμέσως παρατήρηση.ποιος μαλάκας…??

Δε λεω καλη φαση να βρεχει αλλα οχι οταν εχω ρεπο :frowning:
Μια μερα εχω κι εγω επο και μου το γαμησε.ΦΑΚ!!!

Μετά από πολλές βδομάδες κοιμήθηκα 12ωρο, το 'χα άχτι.
Έκανα το (ζεστό) καφέ, βολτοφέρνω στο forum και βαριέμαι να απαντήσω στο post για το πρόβλημα του forum. Αλλά πρέπει. :o

Φοιτητριες της Κομοτηνης Ε Ρ Χ Ο Μ Α Ι !!! Take me down to the paradise city ρε ΝΟΥΝΑΡΕΣ!!!

Χθες ημουνa σε πaρτυ κaι με aλλa 5 aτομa κaτεβaσaμε 10 μπουκaλιa κρaσι…
Εβιβa

Το ειδα το περιστατικο, πολυ ατυχος ο τυπος, μια φορα ετυχε να πεσει ποτηρι και επεσε κατευθειαν στο κεφαλι του, ελπιζω να μην δημιουργηθουν παραπανω προβληματα, απο 'τι εμαθα δεν ηταν πολυ σοβαρο το χτυπημα.

εγώ ήμουν πάνω και το έμαθα μετά.είναι πραγματικά μεγάλη μαλακία αυτό,να σου πέσει το ποτήρι δηλαδή,τόσες συστάσεις γίνονται,έλεος.

τελικα οι παιδοτοποι ειναι ωραια μεροι… :stuck_out_tongue:

coprovomit ρε!

bluezlick, καλο το αφιερωμα. θα το τσεκαρω ολο αυριο μαλλον :wink:

ΑΥΡΙΟ (δηλαδη σημερα) ΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩ!
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΠΑΕΙ Η ΚΩΛΟΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!

Την Τριτη ειναι Τριτη και 13.Προσοχη.

εγω εχω ακομα… :frowning:

Eγω δεν εχω ξεκινησει ακομα… :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ
ΑΓΩΝΑΣ-ΡΗΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ

edit by mod:Κοίτα, υπάρχουν και όρια. Σταμάτα πια να λες τους Deep Purple και τον Cozy γραφικούς. Οι Metallica ειναι όντως η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη, αλλά δε χρειάζεται να κοροιδεύουμε τον καημένο τον Cozy που είναι κολλημένος. Ξέρω ότι χρειάζεται βοήθεια και να του πει κάποιος την αλήθεια, αλλά με ρέγουλα. Λυπήσου τον.

(χουχουχου. πλακα κανω. δε νομιζω κατι τετοιο να το γραφαν ποτε οι mods…αν και δεν θα με αδικουν τελείως… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Πυώδης αμυγδαλιτιδα. Τριτη φορά μεσα σε 4 μηνες!
Καλα παμε…

Περαστικουλιααααααααααααααααααααααααααααααααα :*********

Περαστικουλιααααααααααααααααααααααααααααααααα :*********[/quote]
Τhank you!!! :smiley:

Αγαμησου, εχω γεννεθλια. Δε σε κερναω.

Αγαμησου, εχω γεννεθλια. Δε σε κερναω.[/quote]

Tελειωσαααα!!
Χρονια πολλα και ας μην κερνας!
Σημερα εχεις γενεθλια ρε?Ή αυριο Τριτη και 13?!

Γιατι δεν τις βγαζεις τις ρημαδιασμενες??