Αυριο εχω. Αν και γεννηθηκα Σαββατο και 13.
Περαστικα Αντωνια.
Αυριο εχω. Αν και γεννηθηκα Σαββατο και 13.
Περαστικα Αντωνια.
Αμαν και 13 και Σαββατογεννημενος…!!
led ξερεις ποσο σε αγαπαμε ε?!
Παρα παρα παρα παρα πολυ…
περαστικα σου!
ο sardinas τα πσαει ασχημααααααααα! :twisted:
Γιατι δεν τις βγαζεις τις ρημαδιασμενες??[/quote]
Βασικά φοβάμαι…
Ευχαριστω Νικο & Σακη.
[size=1]Τα ‘‘Χρονια Πολλα’’ σε μια ωρα…[/size]
κι εγώ γεννήθηκα Σάββατο και 13
Αυγούστου όμως
Σημερα απεκτησα ενα λογο παραπανω να μισω την princess…
Επειδή έχει αμυγδαλίτιδα; 8O
Επειδή έχει αμυγδαλίτιδα; 8O[/quote]
Ναι μπλεχτικαν τα αντισωματα μας μετα απο μια νυχτα τρελου παθους και με κολλησε…Απλα θελει να με κανει να αυτοκτονισω.Και φαντασου οτι δε με εχει γνωρισει.Αν με ειχε γνωρισει βαζω στοιχημα οτι ή θα μου εδινε ξυραφια ή θα με κερνουσε διλυτιριασμενα τηγανοψωμα :lol:
Και σενα σε αγαπαμε.
Κανεις μας δεν θελει εχθρο καποιον απο τους δυο σας.Ποσο μαλλον και τους δυο σας…!
Princess βγαλ’τες.Δεν ποναει(νομιζω).
Απλα θα σου ανοιξουν τον λαιμο,θα στις βγαλουν και θα στον ξανακολλησουν.Σιγα το πραγμα.
Οχι πως το εχω κανει.
Αλλα ελεος!Φοβιτσιαρα!! 8O 8O :roll:
τωρα τα λες αυτα για να την πεισεις ε;;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ρε συ πρινσες, τραβα σε κανα γιατρο (αν και θα εχεις παει φανταζομαι).
λοιπόν το αν χρειαζεται να της βγάλει φαινεται από μαι απλή εξέταση αίματος που λέγεται ASTO αν είναι σε υψηλά επίπεδα ο γιατρός τότε θα σου κάνει αμυγδαλεκτομή ή οποιά είναι επέμβαση ρουτίνας, διαρκεί μόνο 30 λεπτά και σε πολλές περιπτώσεις γίνεται τοπική αναισθησία, δεν είναι τπτ αλήθεια! οι τομές βρίσκονται μέσα στον οισοφάγο και κανουνε και λίγα ραμματάκια τα οποία απορροφουνται μόνα τους! άσε που μετά μια ώρα από την επέμβαση σου δίνουν παγωτό να φάς! άκου και την μανούλα κάτι ξέρει παραπάνω princess μου!
εχει κολλησει το μυαλο μου…προσπαθω να διαβασω…σε 10 λεπτα πρεπει να επιστρεψω…
life goes around around around around…υπομονή…
λοιπόν το αν χρειαζεται να της βγάλει φαινεται από μαι απλή εξέταση αίματος που λέγεται ASTO αν είναι σε υψηλά επίπεδα ο γιατρός τότε θα σου κάνει αμυγδαλεκτομή ή οποιά είναι επέμβαση ρουτίνας, διαρκεί μόνο 30 λεπτά και σε πολλές περιπτώσεις γίνεται τοπική αναισθησία, δεν είναι τπτ αλήθεια! οι τομές βρίσκονται μέσα στον οισοφάγο και κανουνε και λίγα ραμματάκια τα οποία απορροφουνται μόνα τους! άσε που μετά μια ώρα από την επέμβαση σου δίνουν παγωτό να φάς! άκου και την μανούλα κάτι ξέρει παραπάνω princess μου! [/quote]
Ωχ τζαμπα φαι.
Κι εγω θελω!
Witch κανεις και εγχειρησεις?Αμα ειναι να μου βγει ολο το πακετο τζαμπε.
Γαματο.
κανω εγω εγχειρηση αν θες…bwahahahahaha… :twisted:
Για να αφησω εσενα να μου κανεις εγχειρηση θελω τζαμπα γευμα στο Hilton,οχι μονο παγωτο.
εγινε…μπουαχαχαχαχαχα…η εγχείρηση πρώτα…
[size=2]και αν μπορεις μετα να φας, γραψε μου[/size] :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
λοιπόν το αν χρειάζεται να της βγάλει φαίνεται από μαι απλή εξέταση αίματος που λέγεται ASTO αν είναι σε υψηλά επίπεδα ο γιατρός τότε θα σου κάνει αμυγδαλεκτομή ή οποιά είναι επέμβαση ρουτίνας, διαρκεί μόνο 30 λεπτά και σε πολλές περιπτώσεις γίνεται τοπική αναισθησία, δεν είναι τπτ αλήθεια! οι τομές βρίσκονται μέσα στον οισοφάγο και κάνουνε και λίγα ραμματάκια τα οποία απορροφούνται μόνα τους! άσε που μετά μια ώρα από την επέμβαση σου δίνουν παγωτό να φάς! άκου και την μανούλα κάτι ξέρει παραπάνω princess μου! [/quote]
Λες ε? Αμα ξεμπερδέψω και από την τωρινή αρρώστια μπορεί να πάω να κάνω την εξέταση αυτή.
Μετά την εγχείρηση όμως, θα πονάω πολύ? Πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να συνέλθω τελείως?
Therion, ομολογουμένως η γλαφυρή περιγραφή σου με έχει ενθουσιάσει…
Eφω ημουνa 2 χρονων οτaν τις εβγaλa, οποτε δε θυμaμaι την ολη διaδικaσιa
Sorry guys…
Oσο γιa τον Therion, aπο οτι μου εχουν κaπως ετσι πρεπει νa γινετaι…