Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Αντώνια μου, όσο να είναι χειρουργειο θα κάνεις ! και τώρα ποια είναι γενναιόδωροι με τα παυσιπονα! να την κάνεις την εξέταση! έλα θα έρθώ και μαζί σου για υποστήριξη άμα την κάνεις μετά το πάσχα! μπορεί να με αφήσουν και στην αίθουσα μαζί σου! :wink:

:smiley: :smiley: Άμα είσαι κι εσύ τότε δεν θα έχω πρόβλημα!

:smiley: :smiley: Άμα είσαι κι εσύ τότε δεν θα έχω πρόβλημα![/quote]

ελα, θα ρθω και γω με ενα laptop που θα βλεπουμε ταινιες με ζομπι ( :stuck_out_tongue: )…εεε…εννοούσα ομιλίες του μητσοτάκη ( :roll: )…εεεμ…[size=2]αυτο ειναι χειρότερο…[/size]…το βρήκα! ΘΑ ΒΑΛΩ ΘΟΥ ΒΟΥ!!! :wink: :wink: :wink: :stuck_out_tongue:

σοβαρα τωρα, γενικα εχω ακουσει και γω οτι δεν ειναι κατι το τρελο…

Θα’ρθω κι εγω να φαω το παγωτο μετα.

βαριέμαι.και δεν κατεβαίνει και τίποτα για να πω…

Εδω και 3 μερες εχω παρει σκυλο και εκτος του οτι μου εχει κανει το δωαμτιο πισινα απο τα κατρουλια δε με αφηνει το βραδυ να κοιμηθω… :cry:

Αφου πηρες σκυλο πρεπει να το διδαξεις καποια πραγματα :smiley: :smiley:

Ξύπνησα από της 9 και κάθε ώρα μπαίνω στο www.didimusic.gr να δω επιτέλους την ανακοίνωση αλλά τίποτα ακόμα… :? :? :? :x :x :x :frowning: :frowning: :frowning:

Frantic tic tic tic toc…

Εγω θα το μεταφραζα: τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ (περιμεντε μαλακες να σας πιασουμε κωτσο παλι) τικ τικ τοκ τοκ (συνεχιστε να μπαινετε στη σελιδα μας να ανεβει η επισκεψιμοτητα) τικ τοκ τικ τοκ

Και στοτελος θα πεταχτει ο κουκος και θα λεει :Hedliners στο φετινο Rockwave οι H.I.M :lol: :lol: :lol:

Πάντως μόνο για metallica/rush/gilmour θα ξαναπήγαινα στο terra vibe.

tolkki ειναι πολυ κουταβι? Αν ναι μην του βαλεις ποτε εφημεριδα, γιατι την φοβουνται οταν ειναι μικρουλικα… οταν το βλεπεις οτι ετοιμαζεται να τα αφησει, να το βουτας, και να το πηγαινεις στο μερος που θελεις να τα αφηνει, ή αμα τα κανει και τον δεις μετα, να τον πας παλυ εκει που θες μαζι με τις ακαθαρσιες του. Αν παλι ειναι λιγο μεγαλομενο, ακουμπα του την μουσουδα στα τσισακια του… Δεν θα του αρεσει και θα καταλαβει οτι δεν πρεπει να τα κανει εκει. Α! Μην του βαλεις τις φωνες… Αυτα…

Eιναι περιπου 2 μηνων και τη μουρη στα τσισα του την εχω βαλει και οτι θες εχω κανει αυτος γουσταρει να τα αμολαει στο δωματιο μεσα.Ασε που συνεχεια θελει να τρωει.Εχει φτασει αισιως τα 5 κιλα :lol:

Βαρελακι με 4 ποδαρακια… :lol: Ποσο καιρο τον εχεις? Γιατι αν ακουει στο ονομα του, ισως να πιασει το μαλομα… Αν ομως οχι… Τι να σου… υπαρχουν και πανουλες για ζωακια… Μην το περιμενεις μως να μαθαινει γρηγορα… Να δεις οταν θα το πας εξω νατα κανει… Ε… δεν θα τα κανει… Στο σπιτι θα στα γηρναει μεχει να συνηθισει… Τι ρατσα ειναι?

μου ρθε το σταθερο 175 ευρω και ετσι όπως τα εχει ο λογαριασμος τα νουμερα δε βγαινουν με τιποτα. ειδικα στις κλήσεις βγαινουν διαφορετικά και οτι να ναι νουμερα (υποτίθεται πχ οτι στις ατελεις εχω μιλήσει 24 ώρες… 8O ατελης ειναι ότι πχ παιρνεις κάποιον και δε το σηκωνει).

γκρρρ… :evil:

Kαι μένα 200…Και εις ανώτερα… :lol:

Kαλημερα!!!
bluezlick αφιερωμαινο!!! Υπαρχει μαι ρατσα χιμπατζιδων οι οποιοι κανουν συνεχεια ΣΕΞ… Οτι διαφοραες εχουν τις λυνουν κανοντας σεξ… Τους χαρκτιριζουν ως ΧΙΠΙΔΕΣ της ζουγκλας!!! :lol:

χμμμ…αν κρίνω απο την εμφάνιση του bluezlick, πρεπει να ανήκει σε αυτήν την ράτσα… :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΛΟΛ! Δικε μου εγρψες παλι!!! :lol: :lol: :lol:

Kαι μένα 200…Και εις ανώτερα… :lol:[/quote]

Kι εμένα μου είχε έρθει γύρω στα 200 κάποτε… :? :? :? Και το κινητό (όταν το είχα με σύνδεση) 500 φεύγα. Ήταν αναλυτικός ο λογαριασμός και έβλεπες κάτι κλήσεις σε Κύπρο, κάτι άλλες σε σταθερά, κινητά και δε συμμαζέυεται από μια, μιαμιση ώρα το καθένα… Oh yeah… Πέντε έξι σελίδες! Και το κορυφαίο? Δεν το είχα κάνει εγώ… Αλλά η τότε “κολλητή” μου!!! :lol: :lol: :lol:
Έλεος ρε… Τώρα το σκέφτομαι και γελάω αλλά όταν τη βλέπω ακόμα και σήμερα να έρχεται και να με ρωτάει με νάζι τι κάνω μου έρχεται να την πνίξω!!! Πόσο μπά****δοι άνθρωποι μπορεί να υπάρχουν ρε φούστη…