Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Σημερα εχει γενεθλια και η Rose Princess!
Χρονια πολλα! :smiley:

χμμμ…αν κρίνω απο την εμφάνιση του bluezlick, πρεπει να ανήκει σε αυτήν την ράτσα… :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

εγω ειμαι χιππις τις πολης! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Angmar εγω μοιαζω με χιμπατζης αλλα εσυ τρως μπαναννες… :wink: :stuck_out_tongue:

χρονια πολλα καλα κ με υγεια Roses Princess!

Ε τότε :

Χρονια καλα!!!

Χρόνια πολλά και από εμένα!!!

χρόνια πολλά!οτι επιθυμείς!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝΣΕΣ! οτι επιθυμεις…

εγω μπορει να τις τρωω…εσυ όμως τις βάζεις μη πω σε ποιο μέρος του σωματος σου… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χρονια πολλα rose!!!

Σημερα με φλωμασε ενας μλκ με κατι μπαφοτσιγαρα και με διελυσε. :evil: :evil:

Χρονια πολλά και από εμένα!!!

ακουω pelican και οργωνουν το συμπαν…

ξεκινα ωραια η μερα σημερα :smiley:

Από δίπλα παίζει το “κανείς δν λέει σ’αγαπώ” στη τν. Πωωωωωωωωω… Γιατί το mega επιμένει να βάζει τα ίδια και τα ίδια?
Dolce Vita
Δυο ξένοι
Είσαι το ταίρι μου
Σαββατογεννημένες (πότε πότε…)

Δεν ξέρω αν τα είπα με τη σωστή σειρά. Πάντως αυτά είναι τα στάνταρ. :?

Hey people! Forum is back και ο Cozy είναι back from πατρινό καρναβάλι! (ως ένα γνήσιο καρναβάλι που είναι και ο ίδιος :rolleyes: - πάρτε και ένα νέο προσωπάκι!)
Αν και όχι μεγάλος φαν του καρναβαλιού, πέρασα / περάσαμε πολύ ωραία. Το Σάββατο κυρίως ήταν σούπερ-ντούπερ!

Wow! Ελπίζω να μη μου πάρει καιρό να συνηθίσω…!

ρε παιδια πολυ μπερδεμα παιζει με αυτο το καινοριο προσωπο του forum…:-k :confused:
καλοριζικο κ ελπιζω να το συνηθησουμε γρηγορα…

on topic:razz:

μολις γυρισα απο Ξανθη. τελικα καταλαβα οτι ειμαι πρεπει να ειμαι πιο καρναβαλι απο το καρναβαλι για να μην το πολυ αντεχω…
επισης τα σιριαλ του Μανουσακη δεν ειναι καθολου μα καθολου τυχαια… :wink: 8)

+1 για το forum

Έχουμε VBulletin τώρα :-k
Ωραία πρωσοπάκια!

Kαλοριζικο να το εχουμε!!!:smiley: Αν και τωρα αργει να το φορτωσει πιο πολυ… Παααρα πολυ ομως…:sad: :sad: :sad:

O Robert Adler πέθανε τη Δευτέρα, 60 χρόνια μετά την εφεύρεση του ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

Η καθημερινή επαφή μας με την τηλεόραση έχει ανάγει την ύπαρξη ορισμένων περιφερειακών σε? υπέρτατη ανάγκη. Με τις ολοένα και αυξανόμενες παροχές μέσω των νέων τηλεοράσεων, το ασύρματο χειριστήριο έχει γίνει ο απαραίτητος «σύντροφος» σε σημείο που στις μέρες μας να χαρακτηρίζεται και ως? προέκταση του χεριού. Ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτό το πολύτιμο εργαλείο, άφησε σήμερα στο Idaho την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών.

Ο Robert Adler ξεκίνησε πριν από 63 χρόνια να εργάζεται στην Zenith Electronic Corp. και το 1956 έφερε στην αγορά το Zenith Space Commander, το πρώτο ασύρματο τηλεχειριστήριο που επέτρεπε την αλλαγή καναλιών χωρίς να χρειάζεται ο καταναλωτής να πλησιάζει τον τηλεοπτικό του δέκτη. Η εφεύρεση του ασύρματου χειριστηρίου βοήθησε (σύμφωνα με πάρα πολλές μελέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και χρόνια) την ανάπτυξη της αγοράς και σίγουρα οι μεγάλοι της βιομηχανίας οφείλουν πολλά στον Adler.

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Πέθανε ο κύριος ζάπινγκ…

:cry: :cry: :cry:

Μικρη ελεγα το τηλεκοντρολ ΓΚΟΓΚΟΛΙ… Μην ρωτατε το γιατι…

ωραίο το νεο λουκ του φόρουμ αλλά δεν το έχω συνηθισει και με ψιλομπερδευει!:confused: