Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

κι εμενα…:-?

Υπομονή και θα το συνηθίσετε, ιδίως μετά τις πρώτες 3-4 μέρες μιας και γίνονται ακόμα αλλαγές.:slight_smile:

Καλημερα!!! Ναι, οντως ειναι λιγακι μπερδway:confused: … Αλλα ΄μ’αρεσει πολυ…:smiley:

Ωχ οντως σε μπερδευει λιγο,
Αντε καλοριζικο!

Noμίζω πως οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στον Kourou μιας και απ’ότι άκουσαο ζήλος του ήταν αξιοθαύμαστος! :grin: :grin: :grin: :grin:
Όπως επίσης και στα υπόλοιπα παιδιά όμως, ας μη είμαστε άδικοι…

Γιατί συνεχίζονται οι αλλαγές όμως?

Thanks.
Οι αλλαγές συνεχίζονται γιατί για να τελειοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες έπρεπε να “τρέξει” υπό κανονικές συνθήκες το φόρουμ (δηλαδή να ανοιχτεί στο ‘κοινό’) ώστε να δούμε τι δεν πάει καλά, να διορθωθούν πραγματάκια κλπ.

Πάντως μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά και αυτό μετράει. Το πιο δύσκολο (θεωρητικά) ήταν να μη χαθούν τα δεδομένα του παλιού φόρουμ, μιας και μιλάμε για εντελώς διαφορετικό λογισμικό. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, τα υπόλοιπα σιγά σιγά θα στρώσουν.

Την Κυριακη περασα τελεια στο Halloween Party στο Wizard, αντε και του χρονου:-D

είναι όντως πολύ μπάνικο! μπράβο βρε Ηλία! :smiley:

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!:smiley: :smiley: :smiley:

Γιατί; Έκανες κανένα πορτραίτο; :rolleyes: :grin:

Νααααιιιιιιι!!!:smiley: :smiley: :smiley:
Και άρεσε και στο μοντέλο!!!:grin: :grin: :grin:

(Μοντέλο=αυτός που κάθισε για να τον ζωγραφίσω)

=D> =D> =D>

Καλημερα…
Εχω ενα λαιμο σσσκατα… Περασαν και οι αποκριες και δεν μπορω να ντυθω νταβατζησης…

Nταβας Ζησης?
:shock: :-#

μπαμπης σουγιας: ελα ρε! που χάθηκε ο Ζήσης; δε γυρναει στην πιατσα τελευταια…

τζιμης καδρονας: κριμα ρε γμτ…δε φερνει και κανα καλο γκομενακι…

κωστας πεταλουδας: ειχε τοπ οβ δε τοπ πραμα…πσσσσ…

μητσος μαχαιρας: λες να τον βαλαν στην ψειρού;;;

γιωργος πέτρας: ελπίζω όχι…

καπως ετσι θα ηταν μια τυπικη συζητηση καποιον που ακουνε τα σχολια περι “νταβα”…#-o :–

:lol2: :lol: :lol2: :lol: :lol2: :lol: :lol2:

γμτ…θα βαλω φορθνετ 4μβ και θα μεταφερθω στις γραμμες τους…αυτο σημαινει πως δε θα με βλεπετε για ενα μηνα εδω μέσα…

I’ll miss u…:frowning:

από την άλλη τα 4μβ ειναι παααρα πολυ δελεαστικα…καθως το πακετο 2πλέι ειναι 40 ευρω το μηνα για τηλεφωνο και νετ…:smiley:

shit happens bro…:frowning:

παντως θα με υποφέρετε για μερικες μερες ακομα εδω μεσα…8)

Επειδη αυτα τα πακετα με ενδιαφερουν κι εμενα,για πες λιγο.
Το’χεις ψαξει?Παιζει καμια πουστια ή ειναι οντως τοσο καλο οσο φαινεται?

βαριέμαι και θα γράψω κανένα cdάκι να περάσει η ώρα…:stuck_out_tongue:

Για πες… Κι εγω προσπαθω να κανω τον πατερα μου να μας βαλει καμια βαρβατη συνδεση…:bow2: :please: