Εγώ έβαλα Conn-X στα 768…Είδωμεν σύντομα…:-k (Οταν αποφασίσουν οι καρεκλοκένταυροι του OΤΕ να την ενεργοποιήσουν )
έκανα αίτηση για ([SIZE=“1”]vivodi[/SIZE]) broadband! με 33 ευρώ τον μήνα για 12 μήνες απο 2 Μbps εως 20 Μbps ! είδωμεν!
επειδη θα την κανω τωρα, τσεκαρετε αργοτερα σημερα ή αυριο αυτο το τοπικ για πληροφοριες σχετικα με τα πακετα…
σορυ δε προλαβαινω αυτη τη στιγμη…
:? :?
Δεν παιζει.
20 Μbps σημαινει 2.5 ΜΒ το δευτερολεπτο…!!
Κοροιδια.
Γι’αυτο λενε και εως…
Οι ταχυτητες ειναι σαφως εικονικες…Για να φτασουμε στο Ελλαδισταν τετοιες ταχυτητες θα πρεπει να περασουν 48 χρονια
(From www.ultimate-guitar.com)
Tool intends to record some dates on its next North American tour for a live CD and DVD.
The stage production on the next Tool tour will be “more intense” than the band’s last trip, with computer animation and props possibly being included.
North Amercans, you lucky bastards!!!
Βρηκα επιτέλους το Isle of Wight festival του 1970!!!
:blues: :hippy:
ετσι…
Ξερει κανεις ποιος εχει γραψει τη μουσικη στο παλιο τραγουδι της Κωσταντινας - Μια Ελλαδα φως?
Nομίζω είναι ο Μάριος Τόκας…:-k
:dunno:
To βρηκα!!!
χουμ. ξέχασα να γραψω για τις συνδεσεις…καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια… sign-:oops:
τελλας τρεχει σφαιρα αλλα εχει τηλεφωνικες γραμμες με προβληματα…
vivodi δεν εχει σταθερες ταχυτητες και αυτο ειναι τρομερα υποπτο…
forthnet απο την αλλη εχει την ιδια προσφορα με την τελλας 7 ευρω φτηνοτερα. δεν εχει ενεργοποιηθει κανεις ακομα και πολλες αιτησεις εχουν καθυστερησει αδικαιολογητα. παρολα αυτα τις επομενες μερες απο φορουμ που παρακολουθω καποιοι ενδεχομενως να ενεργοποιηθουν οποτε θα εχουμε τις πρωτες γνωμες.
κατεληξα στη φορθνετ για εναν απλο λογο:
η βιβοντι δε με καλυπτει με αυτο που λεει για μη σταθερη συνδεση και ας σου λεει τρελες ταχυτητες. απο την αλλη, η φορθνετ εχει στα αμεσα σχεδια για το καλοκαιρι νομιζω να κανει το ιδιο με τηλεοραση μεσω νετ.
γενικα παραπονα υπαρχουν για ολες τις εταιρειες. ειναι να μη σου τυχει το προβλημα. παντως ψηφιζω φορθεντ για τον απλο λογο οτι αν κατι δε παει καλα με 70 ευρω προστιμο φευγεις. με τελλας που το δα δεν ειναι τοσο ευκολο.
τις επομενες μερες θα ξερουμε. δυστυχως ομως η συνδεση μου τελειωνει σε 3-4 μερες αρα θα κανω το βημα λιγο νωριτερα απο οσο θα ηθελα…
Μια Ελλαδα φωωως, πετρα κι ουρανοοοος:walkman:
Α ρε αρχες του '90…
εχθες πηγα revenge και πετυχα τον rudolf. εγινα μαρτυρας επικων στιγμων καθως στο blackout αυτος, ο six string sting και ενας τις παρεας ακουγονταν πιο δυνατα απ ολο το μαγαζι…
[SIZE=“1”]αν πεις οτι γουσταρα στο perfect strangers σε εφαγα εκβιαστη[/SIZE]
Χοχοχοχοοοο!!:lol:
perfect strangers και βλέπω απέναντί μου τον φίλτατο Angmar να γουστάρει και να λικνίζεται στο ρυθμό του κομματιού…
βίαια,και πολύ γρήγορα ήρθε προς το μέρος μου να με εκβιάσει να μην πω κουβέντα στον Cozy…
δε περνάει ο φασισμός όπως είδες!!!:lol: :lol: :lol:
χαμό προκάλεσαν και οι κοπέλες του fan club (5-6 παρακαλώ!) που είχαν φύγει μπροστά μπροστά,στο…γυναικωνίτη ενώ εμείς πίσω κρατούσαμε το riff ω σαν τον Rudy…
θεϊκή μορφή ανθρώπου ο συνονόματος πάντως… .
Καλη σας μερα…
'Μερα. Παλι αρρωστος ειμαι! Ελεος!:evil:
Βεβαια το καλο ειναι οτι δεν πηγα σχολειο.
Εγω παλι σημερα σταματησα να γκουχου-γκουχου… :yahoo: :dance:
Περαστηκα…