Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Αστα φιλε μου!Εχει πρηστει η αμυγδαλη μου και λογικα θα ανεβασω πυρετο (τριτη φορα μεσα στο τριμηνο!Yo!).Το κακο βεβαια ειναι οτι δεν μπορω να λειψω απο τη σχολη…
Καλημερες!!!:slight_smile:

Eγω ειμαι σχολη, αυριο εχω συνελευση και το βραδυ θα παω στο live στο Συνταγμα…
Αυτα…:slight_smile:

μα γιατι ο zafrock ειναι τοσο ψαααριιιι;;;:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Oυδεν σχολιον![-X

μα…δε περιμενα κατι αλλο. η απαντηση σου αυτο δειχνει. οτι ψαρωνεις…χουχουχου…:stuck_out_tongue:

Καταρρίψαμε το προηγούμενο ρεκόρ του “νέου” forum!
44 users online στις 15:17! :smiley:

Ψηνεστε,αν και 2 Ιουλιου εχει καλο line up,να οργανωσουμε να στησουμε κανα Rocking.gr καμπινγκ στο Ροκγουειβ?
Γιατι και για μας ειναι ταλαιπωρια να γυρναμε Θεσ/κη και για τους Αθηναιους να γυρναν Αθηνα,ειδικα αμα δεν εχουν αμαξι…

Τι είπες τώρα 8) 8) Μέσα!

Πωπω, αν και εγω εχω ατομο να με φιλοξενισει, ακουγεται φοβερη ιδεα. Θα περναω κι απο κει να σας βλεπω να κυλιεστε στα κατσαβραχα ενω εγω κοιμαμαι στο μαλακο μου κρεβατακι.

heaven and hell!
heaven and hell!
heaven and hell!
heaven and hell!
heaven and hell!
heaven and hell!
heaven and hell!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!:metal: :metal: :metal:

Ayto!!!

Το live στο Συνταγμα γαμησε… Τσοπανα Rave και αγιος ο Θεος…

Οποιος γνωριζει καμια καλη τραγουδιαρα για Symphonic metal band που βρισκεται στα σκαρια ειδοποιειστε με σας περικαλω.(Δεν ποσταρω νεο ποστ στις αγγελιες γιατι εδω θα το δουν περισσοτεροι :stuck_out_tongue: )

καλα οτι εισαι φλωρος και ξενερωτος το ξεραμε, πες κατι καινουργιο…:stuck_out_tongue:

Καλο μηνα ωρε!!!

έχω να κανω μια δηλωση. μετα απο συζητηση με τον bluezlick στο msn, ειδα το αληθινο το φως.

coloseum, birthcontrol, gandalf, eloy, mahogany rush, iron butterfly, hawkwind, gong, και τα λοιπα ειναι η αληθινη μουσική. απο δω και μπρος στο ροκιν θα κανω μονο επανεκδόσεις σε τετοιους δισκους κριτικες…και συνεντευξεις σε οσους δεν εχουν πεθανει ως τωρα [SIZE=“1”]πλάκα κανω ε![/SIZE]

χιππικες καταστασεις να ουμ…8) 8) 8) :hippy: :hippy: :hippy: :hippy:

χιππικος ερωτας τωρα!:hippy:

#-o Τι να πει κανεις…

τεταρτη μερα γριππης, δευτερη με δεκατα. με έχουν απο-δεκατισει κυριολεκτικα.νιωθω τοσο χωμα (ειδικα τωρα) που δε μπορω να κανω τιποτα…

Κουραγιο και περαστικά!