Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

όταν βαριέσαι λίγο γράφεις σε αυτό το topic…όταν βαριέσαι πολύ,βγάλε το pc από την πρίζα και άιντε να πιεις καμιά μπύρα (τα λέω στον εαυτό μου μπας και τα ακούσει)
περαστικά πανμέγιστε!!!

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε αεροπλάνο, και καθίσετε δίπλα σε κάποιον που δεν σταματάει να σας μιλάει, σας προτείνουμε να βγάλετε από την τσάντα σας το laptop, να ανοίξετε προσεκτικά την οθόνη (έτσι ώστε το ενοχλητικό άτομο που κάθεται δίπλα σας να μπορεί να δεί), και μπειτε σε αυτο το site: http://www.thecleverest.com/countdown.swf

Στο Αμερικα κανουν περιοδεια πακετο Heaven & Hell,Megadeth,Machine Head.
ΑΑΑΑΑΑ!!
:x

Προτιμάω H&H, Theater, Earth, Anathema :wink:

Εγω ομως προτιμω Heaven & Hell,Megadeth,Machine Head και Ιced Earth…:roll:
Nταξει,2 στα 4.Καλα ειμαστε 8)

Εγω που θελω Ιced Earth headliners τι να πω?

Με τον Owens ή τον Barlow?

Κάποια μέρα θέλω να κλειδώσω αυτό το τόπικ, με την δικαιολογία του “off topic”…:lol:

O Barlow ηταν θεος, αυτο ειναι δεδομενο… Ο Ripper απο την αλλη εχει ΦΩΝΑΡΑ και θα γουσταρα να τον δω… Βεβαια για μενα οι Ιced Earth ειναι ο SCHAFFER…

Για τα δικα μου αυτια ο Owens δε κανει ουτε για Iced Earth.Θα τον προτιμουσα σε καποια πρωτοκλασατη Europower band

Η μαλακια ειναι οτι δεν εχω ακουσει τα παλια απο τον Ripper… Παντως εχει φωναρα…

Οι Iced Earth ήταν θεοί με τον John Greely! :metal:

Βarlow rulz!!!

Ποσο ακυρη μπορει να ειμαι που μου σβηνει το αμαξι στην κατηφορα???.. 8O :tomato: Εδω στις κ_λοανιφορες της Κυψελης μετο χερι στο χειροφρενο και δεν βγαζει κιχ!!!:-k Ειμαι ζουδι…

Eισαι κορυφη Banette…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βαζεις πρωτη και απλα αφησε το να πηγαινει μονο του.Αν και εκει δε τα καταφερεις πες το μου να μη ξαναπατησω Κυψελη :stuck_out_tongue:

Σημερα εχουμε ολικη εκληψη σεληνης και θα ειναι ορατη απο ολη την Ελλαδα

Αντε ρε! Αυτο κανω… 4 φορες τοχω παθει… Μαλλον δεν αφηνω πολυ το φρενο… Κοκκινο Yaris… ΖΚΟ_ _ _ _ (ΖΚΟ=ζωο κανω οπισταν) Be gone you demons of hell, back! Back!!!

Στην κατηφορα και με πρωτη δε χρειαζεται φρενο (ειδικα αν ειναι μεγαλης κλησης) :stuck_out_tongue:

[SIZE=“1”]και μετα σου λεει γυναικες οδηγοι τς τς τς…[/SIZE]

Μια χαρα ειναι οι γυναικες οδηγοι!!! Αντε τωρα… Για περνα απο Κυψελη να σε στουμπιξω…

Μωρε το προβλημα ειναι οτι περναω τουλαχιστον 4 φορες τη βδομαδα και εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα :lol: