Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Το Πασχα φορα κοκκινα… Θα σου κανω Χριστος αναστη με το κουβαδακι μου…:twisted:

Να σε πληροφορησω οτι εχω Corolla του 90 και αφου εχεις Yaris ξερεις πολυ καλα τι λαμαρινα κουβαλαγαν τα Toyota τοτε.Οποτε αν επιμενεις κανενα προβλημα :smiley: Παρε κι ενα δωρακι

Ααααχουουουτοοοο!!! Αυτος ειναι ο κατουρλιαρης κουκλος που λεγαμε???

Ω ναι κι εδω τρωει το καλωδιο του ενισχυτη :stuck_out_tongue:

Ειναι τοοοοοοοσο κουκλος!!! Να τον χαιρεσαι! Ειχα και εγω καποτε…:cry:

εισαι ωραιος εσυ:wink:

δευτερον ευχαριστω για τα περαστικα

τριτον προς freedomofrock, απο ενα bootleg dvd που εχω ο ripper τα λέει παρα πολυ καλα τα παλια κομματια, σε βαθμο που δε το περιμενα με τιποτα. προσαρμοζει τη φωνη του καπως σε εκεινο το στυλ, και παιζουν κομματια στα οποια κολλαει πιο πολυ. οντως με τον barlow καθιερωθηκαν,και με τον νεο (διπλο νομιζω) δισκο θα ειναι η ευκαιρια να κερδισουν τους παλιους οπαδους αν παιξουν καλα το παιχνιδι και γραψουν κομματια της προκοπης…

τεταρτον, αν θελει να ακουσει καποιος τον ripper σε αμερικανικες heavy metal καταστασεις, υπαρχει και το Heart Of A Killer των Winters Bane (πωπωπω)

αλλα και το νεο του παρα πολυ καλο προσωπικο σχημα Beyond Fear που τσακιζει κοκκαλα

προτεινομενα και τα δυο 8)

Των Beyond Fear ειναι πολυ καλος δισκος, πραγματι… Απο παλια κομματια εχω ακουσει μονο το Dracula και το λεει καταπληκτικα… Ειδωμεν…

απο Beyond Fear ο,τι εχω ακουσει ειναι πολυ καλο.

Ρε χαμουτζηδες κανενας δε ψηνεται για μπαντα?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τι εννοεις??

για χιππιδιες?:stuck_out_tongue:

Εγώ είμαι μέσα :wink:

Γιατι δεν κανετε κανα φεστιβαλ με μπαντες απο εδω μεσα??

[QUOTE=freedomofrock;98672]Γιατι δεν κανετε κανα φεστιβαλ με μπαντες απο εδω μεσα??[/QUOTE

πεστα!!!8)

Τα λεω, αλλα ποιος με ακουει?8) 8)

Και να προτεινω κι εγω κατι.Μια συλλογη με τραγουδια απο μελη του φορουμ.Κατι σαν “all star compilation”.Φερνουμε 9-10 δικες μας συνθεσεις(οτι στυλ και να ειναι) και συμμετεχουν οσοι θελουν (αρκει βεβαια να τοκατεχουν) 8)

Γαματο!!!:metal:

Να κανουμε και περιοδεια… ROCKING FESTIVAL!!!

Καλη ιδεα, θα ειμαι στο Road Crew!!!:smiley:

κατσε καλα εσυ. εχεις ηδη 2 μπαντες:p

Έλα σιγά, δεν παίζει πρόβλημα. Η μία είναι στον πάγο λόγω στρατιωτικής θητείας του τραγουδιστή. Όρεξη να υπάρχει :wink: