Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Βαριεμαι αισχρα… :sleep:

Γ Α Μ Η Σ Ε Τ Α

Mα την Παναγια δεν παιζεται σου λεω… Δεν ξερω τι στο καλο να κανω…:-s

Tι να πω κι εγω πουλακι μου που λογω υγειας εχω να βγω εξω απο το δωματιο μου 10 μερες…
Ευτυχως ειμαι πολυ καλυτερα και αυριο θα ξαναπαω στη δουλεια να ξεσκασω

Περαστικουλια… Εγω ουτε σχολη δεν εχω ξεκινησει ακομα… Και οπως λενε οτι δεν αρχιζει, δεν τελειωνει…

Σοφη κουβεντα…:!:

Thnx!!!

Κοντεύει τα 100.000 ποστ το φόρουμ.

2.701 μέλη! Ούτε ο Ολυμπιακός έτσι 8)

αυτες τις μερες μη το πολυ λες το ονομα αυτο…δε σε συμφερει…

:lol3: :twisted:

[SIZE=“7”]ΟΥΣΤ![/SIZE]:thumbdown:

…ρε…[SIZE=“3”]Π-ΟΥΣΤ![/SIZE]…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

καλα εκφραστικες δημοσια?
ηταν μια πολυ γενναια κινηση εκ μερους σου…:stuck_out_tongue:
θελει τσαμπουκα για να το παραδεχτεις.

χεχε…μπααα…

βλεπεις πηρα παραδειγμα εσενα που το χεις βγαλει για σενα και σε αφισες στο δρομο.:stuck_out_tongue:

αλλα δεν ειμαι τοσο ‘ανοικτων ιδεων’ σαν κι εσενα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

καλα αποφασισες οτι οι αφισες σου ειναι πολυ προκλητικες και εβαλες φωτογραφια μου πανω?
δε το περιμενα απο σενα…:stuck_out_tongue:

χεχε…περιεργο αυτο που λες, επειδη ο κοσμος ειδε εσενα να τις κολλας με την φωτο σου…ελα τωρα…

ωχ μισο…

λενε για σενα στις ειδησεις…θα σε τιμησουν λενε για την ειλικρινεια κατι συλλογοι…:stuck_out_tongue:

και κατι μαναβηδες με ραπανακια και μαρουλια…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

καλα ρε συμφωνησες να δωσεις τα χρησιμοποιημενα ζαρζαβατικα σου πισω στους λαχανοπωληδες για μενα?
τι με περασες?
Angmar?:stuck_out_tongue:

Ελεος εσεις οι δυο…:slight_smile:

πρωτον. εγω ειμαι στρέιτ. εσυ εισαι ο γκέι.:stuck_out_tongue:

δεύτερον. το γεγονος και μονο ότι οι απαντησεις σου δε στεκουν ειναι το κλασσικο κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου. κινησεις ενος γκέι δηλ.

τρίτον. δεν ειναι νορμαλ να εισαι γκέι. οποτε παψε να νομιζεις οτι ολοι ειναι σα και σενα.:stuck_out_tongue:

Τς τς τς σα δεκαχρονα παιδακια κανετε.
Αλλα εχει πλακα.Συνεχιστε.
:lol: :lol: :lol: :lol: