Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ε αστοδιάλο! :stuck_out_tongue:
:-#

Έχω κλείσει θέση εδώ και καιρό.

Κουουουνιαααα
Μπεεεεελααααα

Και το κρεβάτι πέρα-δώθε…

δεν καταλαβα τιποτα ε. Ουτε χτες ουτε σημερα. Σοβαρα εγινε σεισμος? :-s

Μην ξανακοιτάξεις το ταβάνι…(και γίνει και άλλος…)

Εχουν φτασει στη Μηλο οι σεισμοι;:-s

Το γαμήσανε τα ΜΜΕ! Σιγά μην είναι κι ο μεγαλύτερος σεισμός έβερ!

Ε εντάξει όλοι ξέρουμε οτι τα ΜΜΕ κάνουν την τρίχα τριχιά…
¶κουσα πάντως και έναν σεισμολόγο που όταν ρωτήθηκε για το αν η ομάδα ΒΑΝ είχε προβλέψει τον σεισμό το αμφισβήτησε. Πιστεύετε οτι είναι εφικτή η πρόβλεψη των σεισμών πλέον; Και αν είναι πιστεύετε οτι ι θα έπρεπε να ανακοινώνονται;

Ναι είναι εφικτο, όπως επίσης και οτι έχει βρεθεί φάρμακο για καρκίνο. Αλλά που…

Φυσικά. Το ποσοστό πρόβλεψης εξαρτάται από τη κάθε χώρα και τον εξοπλισμό/γνώσεις που έχει πάνω στο θέμα.

Χαρακτηρηστικά:

[ul]
[li]Μείωση του λόγου της ταχύτητας των επιμήκων κυμάτων προς τη ταχύτητα των εγκάρσιων κυμάτων
[/li][li]Μεταβολή της ηλεκτρικής αντίστασης των πετρωμάτων του εστιακού χώρου
[/li][li]Μεταβολή της περιεκτικότητας του ραδονίου στο μεταλλικό νερό και της έκλυσης του από το έδαφος, κυρίως σε ρήγματα
[/li][li]Μεταβολές στην ένταση μαγνητικού και βαρυτικού πεδίου
[/li][/ul]

Επίσης, πολλές φορές έχουμε και αυξομειώσεις στη στάθμη της θάλασσας.

Γενικώς είναι δύσκολο να προβλεφθεί ένας σεισμός με απόλυτη ακρίβεια, καθώς η πρόβληψη του είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, και δυστυχώς η Ελλάδα είναι πολύ πίσω σε αυτά…

Ωχ άρχισε το μάθημα γεωλογίας:p

και εγώ δεν απορρίπτω ότι γίνεται να προβλέψει κάποιος έναν σεισμό αλλά προβληματίστηκα με ένα άρθρο που διάβασα στο in.gr σχετικά με μια μέθοδο πρόγνωσης σεισμών από το διάστημα. Δηλαδή είναι απαραίτητο να στραφούν στο διάστημα για να έχουν έγκυρες κι έγκαιρες προγνώσεις? Και έστω ότι το καταφέρνουν θα έχουν οι κάτοικοι μιας περιοχής την ωριμότητα να αντιδράσουν ψύχραιμα σε μία τέτοια περίπτωση?

δάσκαλε είσαι δάσκαλος

Έπαιξα στοίχημα μετά από 2 χρόνια, έτσι και κερδίσω σας αγαπώ όλους!

Παιδες ημουν μεσα στο σπιτι.Τετοιο σεισμο δεν εχω ξαναζησει.Ειναι ο μεγαλυτερος τα
τελευταια χρονια στην περιοχη.Το κακο ηταν οτι ειχε μεγαλη διαρκεια.Τα ειδαμε ολα
παντως εδω περα.Το τι κοσμο ειχε στις πλατειες δεν λεγεται,ουτε καρναβαλι να ηταν.

εγω δεν καταλαβα τιποτα η γιαγια μου μου το ειπε

Προς τα νούμερα που βγήκαν σήμερα στα δελτία ειδήσεων: Μπράβο, συνεχίστε να βάζετε πολιτικά συμφέροντα πάνω από τις ανθρώπινες ζωές, εύγε.

Με πληροφόρησαν από Πάτρα ότι εκεί όντως ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός, ίσως περισσότερο κι απ’του '99, με ντουλάπια να ανοίγουν, βιβλία να πέφτουν κλπ. :-s

Φαντασμαγορικος σεισμος δηλαδη.:-s

:tomato:

Λογικα ηταν τοσο δυνατος επειδη ηταν κοντα στην επιφανεια. Οπως τοτε του 99 (ακομα θυμαμαι αντιδρασεις και δεν ξερω αν πρεπει να γελαω η να κλαιω).

μολις εντοπυσα απο που μπηκε την αλλη φορα η γ@μημενη κατσαριδα(και δυστυχως και αλλη μια σημερα)…και καταλαβα οτι πρεπει οπωσδηποτε να βαλω σητες και παραθυρα του μπανιου και της κουζινας μου…η σημερινη γαμω την τυχη της(που την γ@μησα δηλαδη#-o #-o ) πηγες και μπηκε μεσα στην κουζινα(το σκευος εννοω)στο κατω συρταρακι που εχει και μου εβγαλε την πιστη η ατιμη…απο το τοσο τεζα που εριξα πρεπει να καθαριζω το συρταρι 10 ωρες αυριο…

επισης οντως ο σεισμος ηταν αρκετα μεγαλος…και στην κεφαλονια μου ειπαν οι δικοι μου οτι ανοιξαν και επεσαν κατω κατι ποτηρια που ηταν μεσα στο συνθετο…

παιδια σορρυ για το πρηξιμο…αλλα δειτε ΚΑΨΙΜΟ…

http://reptilesalonica.ipbhost.com/index.php?showtopic=720

ειδικα τα σχολια…

Στην πρώτη είναι μια αρσενική κατσαρίδα η οποία μόλις έχει κάνει αλλαγή (molt). Προσέξτε πόσο εντυπωσιακή είναι.

Στη δεύτερη φωτό, μια θηλυκιά κατά τη γέννηση των νεογέννητων. Πρέπει να το έχω και σε video. Πραγματικά εκπληκτικό.

ο αλλος χρηστης…

εντυποσιακες οι photos admin :slight_smile:

πραγματικα δεν υπαρχουν…:lol: