Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

α α α α α !Ντροπή και αίσχος!Γιατί κλειδώσατε το τόπικ σου φίλε χρηστη?

no woman no cry

Μετα απο 1000 χρονια, ηρθες να πεις γιατι κλειδωθηκε το θρεντ?

Χα μολις σκοτωσα μια κατσαριδα με το χερι.

αξλ,σεμνά.

:expressionless: :expressionless:

Κι εγώ αλλά μένουν ακόμα πολλές πάνω από το κρεβάτι :?
Είναι κάτι ζωντανά που στην αρχή νόμιζα πως είναι χνούδια από την κουβέρτα αλλά τελικά είναι μαμούνια που χώνονται σε χνούδια κουβέρτας :roll: Τα 'χει ξαναδεί κανείς;

Ω Ντεβιλ,το μπος ζει στη Ναρνια.

για όποιον θέλει

30 ιουνίου κάνει συναυλία ο τακι-τσαν
κάτι ακούγεται οτι θα σταματήσει να κάνει μουσικη και οτι παίζει να μην κάνει πολλές άλες συναυλίες μεγάλες σαν αυτην που θα κάμει τωρα!

α. Κοριοί
β. Σκόρος

:lol:

H ζωή του σκόρου δεν ξεκινά και τελειώνει στη ντουλάπα;:roll: :roll: :-k

Θα κανει ενα καλο για την ανθρωποτητα επιτελους! :slight_smile:

όντως ρε μαν έχεις δίκιο!ευτυχώς που μένει ο νίβο να σου κάνει παρεα…

Υπαρχουν 2 εναλλακτικες λυσεις. Να κατσω και να σου απαντησω για το ποσο βλακας ειναι ο τακι-τσαν και για το ποσο εισαι εσυ. Ή να φανταστω οτι σε βαραω στο κεφαλι και να ηρεμησω :slight_smile:

δεν μπορείς να τεκμηριώσεις την αποψη σου οτι ο τσακι τσαν ειναι βλάκας!εγω είμαι αρκετά δεν περίμενα εσένα να μου το πεις!Οσο για το δευτερο απλά φαντασου το γιατι ειμαι 10-12 ποντους πιο ψηλός απο εσενα και καμια 40 αρια κιλα βαρύτερος!

είστε ψυχραμένοι?
διακρίνω μια ελαφρά ψυχρασία.

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σου την ειπε Αξλ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Βασικα εισαι περισσοτερο απο οτι νομιζεις. Οποτε ειμαι και γω χρησιμος. Οσον αφορα τον τσακι τσαν, φαντασου ποσο βλακας ειναι, οταν συνεργαζεται με τον τους :expressionless:

Ενας καχιεκτικος αμορφωτος που το παιζει γκομενος ενω ειναι ο πρωτος μαλακας εντος Αθηνων.

Οσον αφορα την αναφορα των σωματικων σου χαρακτηριστικων σε συγκριση με τα δικα μου, απλα σκεψου ποσο κακομοιρος γινεσαι, αφου μιλας σαν ενα βλακα κομπλεξικο ονοματι Κουγια…

Πραγματικα αν νομιζεις οτι υπερτερεις, ελα να γελασουμε. Εγω παντως σου προτινω να πας να σπασεις κανα σπιρτο…

ξύλο!

παιδιά θα σας παρακαλούσα να σκεφτείτε ώριμα και να μην απαντάτε στις προκλήσεις.

παιδιά το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, μην απαντάτε στις προκλήσεις, θα τιμωρηθεί η ομάδα μας