ο τους είναι μορφή!αφου είναι αμόρφωτος η μουσική του δεν αξιζει και ούτε ο ίδιος σαν ανθρωπος!ο κουγιας ειπε οτι ειναι πιο λεπτος απο τον λαζ!βρε καρδια μου κοψε τον αλβανό σε πειραζει!δεν θα σε δερνά ποτε/ειίναι σαν να τσακώνεσαι μαζι μου και εγώ να κρατάω πιστολι και εσυ τα αρχιδια σου!<3 <3 <3
Επειδη το σκεφτεσαι ετσι δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και περιπτωσεις στις οποιες θα μπορουσες να επιζησεις
ΠΦΦΦΦ ανικανος μέχρι και να καταλάβεις οτι είσαι μισο ριξια.τι θα κάνεις δηλαδή?θα πάρεις την αλογουρά σου και θα με μαστιγώσεις?
Δεν ειναι ακριβως οπως τα λες, αλλα νομιζω τα λες αρκετα ηλιθια και φαινονται φυσιολογικα
ρε παιδια ποιος εινα ο αξλ???χαχαα!
Ενας βλακας
είμαστε δυο δηλαδή:)
Ρε δατς, το να είσαι χοντρός δεν είναι επίτευγμα
και λίγα λες
δεν διαφωνώ αλλα μιας και είμαι να μην λέω τα πλεονεκτηματα του?
Φοβάμαι ότι δε σε κατάλαβα Ποιου τα πλεονεκτήματα;
Του λιπους!
Αν ξεμεινεις απο φαι θα αρχισεις να το καις
για αυτό πιες σ’ό,τι είχαμε ζήσει μέχρι χτες=D> =D> =D> =D>
Άμα τρώω λιγότερο απο 2200 θερμίδες την ημέρα θα αρχισω να το καίω.
υποθετικά μιλωντας χρειάζομαι 2220 θερμιδες την ημέρα για να συντηρήσω το βάρος μου!
τρώω 1200 'αρα εχω κέρδος 1000 θερμίδες
σε 7 μέρες ένα κιλό λίπους!
Μαθηματικα οταν στριβεις μπαφο διαβαζεις?
Mε θεωρημα Μπολζανο το εβγαλες αυτο?
Βλέπω το έχεις φιλοσοφήσει το θέμα
Εγώ έχω διαβάσει ότι καίμε θερμίδες ακόμα κι όταν απλά μιλάμε ή ακόμα κι όταν κοιμόμαστε ή σκεφτόμαστε!
Ελπίζω να σε βοήθησα. Θες να χάσεις κιλά;
Έντιτ: Νομίζω ότι πιο πρακτικό είναι ένα ΘΜΚΕ.
Δεύτερο έντιτ: Σοβαρά τώρα, κάτι που δεν κατάλαβα είναι το “κέρδος 100 θερμίδες”. Πώς δηλαδή έχει κάποιος “κέρδος” από τη θερμίδα, πώς μπορεί να την εκμεταλλευτεί, έχει καλή απόδοση και εν τέλει αξίζει το ρίσκο/την υποδομή και την τεχνογνωσία;
Προφανως εννοούσα 1000 και όχι 100.
Έχω κόψει της συνήθειες της αγάπης σου!
Δεν ξέρω τι θέλω!Θα θελα να χάσω κιλά αλλα βαριέμαι την διαδικασία!οτα χάνω μετα τα ξαναβάζω 2 φορές!οι θερμίδες που χαλάς οταν μιλάς η κουνιέσαι η κανεις κάτι δεν είναι πλλές.όταν τρως καις θερμίδες γιατι χρησιμοποιεις 34 μυες αλλα δεν σημαίνει ότι αδυνατίζεις!Ακόμα και τρέξιμο χωρίς διατροφή δεν αδυνατίζει!Οστόχος για οποιον θελει να χασει κίλα ειναι αεροβική ασκηση 3 φορες την βδομαδα με διατροφή!ωστε να ανεβεί ο μεταβολισμός του!και να τρώει πάνω απο χίλιες θερμιδες για να μην πέσει σε υπνο το μεταβολικο του συστημα!ναι ασχολούμαι με αυτα!