Οντως.Το ‘δε τρωω για να χασω κιλα’ δεν ισχυει.Εκτος αν πεσεις σε κανα λιμο:p
Κοίταξε επειδή ασχολούμαι με τη Βιοχημεία, το μεταβολικό σου σύστημα μπορεί να πέσει σε λήθαργο όπως δικαιολογημένα φοβάσαι, μόνο αν συνηθίζεις να τρως όρθιος και κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Επίσης δε βοηθάνε τα μπρόκολα γιατί έχουν περίεργη ειδική/τοξική χρωστική που περιορίζει τις εντερικές λειτουργίες με αποτέλεσμα τα κόπρανα να μετατρέπονται σε λίπος το οποίο δυστυχώς δε γίνεται ενέργεια και κατά κάποιο τρόπο δε βιοδιασπάται, παραμένοντας έτσι αδιάλυτο στους ιστούς.
Ελπίζω να βοήθησα!
Άμα τρως 500 θερμίδες πέφτει σε λήθαργο απο σο ξέρω(τυχαιο νουμερο κατω των χιλίων)
Σιχαίνομαι το μπρόκολο αλλά με αυτο που είπες το σιχαίνομαι πιο πολύ!
ναι με βοήθησες στο να μεγαλώσουν οι γνώσεις μου! Αν και εκεί με τα κόπρανα έκλισα τα μάτια μου!
πάμε αύριο για τα βατόμουρα ρε μπίλαρε
Το παραπανω ποστ, ειναι ο ορισμος της “ανοιχτης προτασης”
Σκαω.
Active Member
Ναι, και τα σπαει
γενικα οι ακτιβ τα σπανε…αντε και λιγο ο τυς!!ε βακιλε?
κ το καινουργιο Nachtmystium τα σπαει… :band:
Ο Σάκης; Ο Γλύκας; Ο Οριτζιναλ;
Είναι γλυκό, είναι τραγανό, είναι τρυφερό…
δεν ξερω γιατι αλλα βαριεμαι παρα πολυ
πως γινεται να απαγαγουμε τους metallica και να τους φερουμε να παιξουν στην αθηνα???
πως γινεται να απαγαγουμε τους λ.π.στις 25??
Να τους κανουμε τι?
θα τους βαλσαμοσουμε…
Μπας και σταματήσουν να γράφουν βλακείες ε? Καλή σκέψη!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
νταξει, το εκτο κεφαλαιο στης Αρχες οικονομιας, απλα δεν υπαρχει. Δεν υφισταται. Οσοι εχετε γραψει απο πρωτη πειτε μου πληζ οτι δεν επεσαν καταθεσεις, δανεια, δανεισμος και αποταμιευση. Και μονο που τα βλεπω δηλαδη δεν αντεχω. Ρολος τραπεζικου συστηματος σος ειναι αρα ειναι απο τα λιγα που θα διαβασω σε αυτο το κεφαλαιο…
Απλα επιβεβαιωστε με οτι δεν πεφτουν τα υπολοιπα
Στο μελλον θα τα μάθεις και από κοντά…
οχι μωρε γιαυτο…αλλα για να σου χαρισω τον mike που με εχεις τρλλανει τοσες μερες οτι σαρεσει… :lol: