Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

¶μα θες να ξεδιψάσεις,πιες κάτι και ξεδίψασε.¶μα θες να καρφώσεις,πρέπει να μην είσαι καραγκιόζης.

Και τώρα το quiz της εβδομάδας.Ο κανάκης πριν τι έπινε,ΦΑΚΕΣ ή ΦΑΚ-ΕΣ.

ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

Καποιοι βεβαια, αποκαλουμενοι Χ.Ο. πανε να το αλλοιωσουν ακομη και αυτο, μιλωντας για πνευματικη μητερα. Δλδ ουσιαστικα λενε οτι ειναι 2 οι μανες. Η βιολογικη και η πνευματικη.

[SIZE=“7”]Manos eat my Dust!!![/SIZE]

3 Λάκηδες ξέρω:

[SPOILER]

Ποιόν εννοάς?[/SPOILER]

why don’t you take it easy?
and take it as it comes
why don’t you take it easy?
and live your life

i never cared about the neighbourhood
somehow i was just misunderstood
my life was in a total mess
i didn’t care,more or less

the years went by
and life goes on
all ups and downs made me so strong
it comes just different then you think
life could be over in a blink

you never know what will happen next
life is full of surprises
get ready baby!

Υπάρχει και ο Λάκυ Λιούκ 8)

Λούκυ λεγεται ρε! Αυτός και ο μοντεκριστος

Yπάρχει και ο Μπάντυ Λάκης που σας έχει όλους.

Lucky Luke γράφεται ρε! Αλλά επειδή είναι γαλλοβέλγικο, το δέχομαι το Λούκι. :stuck_out_tongue:

Σημερα πρεπει να ειναι η γιορτη του πατερα.Χρονια πολλα στους πατεραδες

όντως.
πατέρα σχώρα με.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι του εκανες καλε του ανθρωπου??? 8O :lol: :roll:

Σημερα, στις 10:06 λεπτα, τραγουδησα για πρωτη φορα ον στεητζ μπροστα σε κοσμο, με μπασο, κιθαρα, βιολι και πογκος απο πισω.

Τωρα μπορω να κατανοησω αυτον τον ενθουσιασμο του σορτσακια μετα απο καθε μπουγατσολαηβ… Υπεροχη αισθηση… και σε καθε ‘‘συγχαρητηρια, μπραβο’’ που ακους μετα, νιωθεις οτι επιτελους ολο αυτο το ξεσκισιμο που περασες αξιζε μονο και μονο γι αυτη τη στιγμη :slight_smile:

Το όλο ξεσκίσιμο αξίζει μόνο για τη στιγμή που είσαι ον στέιτζ. Βέβαια, τη πρώτη φορά μου γλίστραγαν οι μπαγκέτες από τον ιδρώτα και το άγχος. :lol:

…Και βεβαια την πρωτη φορα που τραγουδας μπροστα σε κοσμο (εστιαζω το τραγουδι που το θεωρω πιο “εξω απο τα νερα μου” για μενα απ’ οτι το παιξιμο του μπασου) ιδρωνεις επισης κι εχεις αγχος. Το εχω κανει 3 φορες :expressionless:

Εγω βεβαια εχω κανει και την κοτα τραγουδωντας ταυτοχρονα :lol: 8)

Η μόνη λάιβ επαφή με το μικρόφωνο είναι κάτι ποιήματα στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο :expressionless:

Εχουμε νικητη.

Πο πο τι φρικη…:frowning:

τ να πω και γω που στην μπι τζουνιορ ειχαν ερθει ολοι οι γονεις και τραγουδαγαμε και παιζαμε σκετσακια στα αγγλικα…(ειχα και πρωταγωνιστικο ρολο…)