λολ τι διαβαζω βραδιατικο
παντως στην αρχη ημουν 100% ψαρωμενη. Ειχε κανει και σκατα ρυθμισεις ο ηχοληπτης στο μικροφωνο και ακουγοταν αυτο το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που κανει μερικες φορες Αλλα νταξει, ηταν πολυ ομορφα, μετα περασε το αγχος. Εριξα και μια μεταφωνηση στην προσπαθεια μου να πετυχω ενα βιμπρατο, αλλα δεν παιζει να το καταλαβαν πολλοι
Και ειχαν ιδρωσει οι παλαμες μου, παλι καλα που ειχα σε σταντ το μικροφωνο αλλιως θα ειχαμε ανατιναχτει στν αερα :-s
Εγω τραγουδουσα μια φορα στο καραοκε του Mike’w irish bar,κ ηταν κατι αμερικανοι μαθητες λιωμα απο κατω,διπλα στη παρεα μου,κ ενω ελεγα το i will survive με ενα παιδι,ενω χορευανε-κ καλα-,ξαφνικα ενας εφαγε μια φλασια κ μου πεταξε το μπολ μ τα ποπ κορν στη μαπα…1 μηνα πρηξιμο στο ματι…πρωτη κ τελευταια εμπειρια πανω σε σκηνη-γτ με το συγκροτημα του π@#τσου π εχουμε,δεν παιζει να υπαρξει ποτε ομως κ δευτερη…-
εγω τελευταια φορα που ειχα παει ηταν στα γεν8λια μου τον μαιο.ειχε λαιβ μια μπαντα που λεγεται funkey!!πολυ καλα εια περασει!!αλλο που μου κοψε τον κωλο επειδη ειχε εισοδο.τεσπα…και γω το χω κοψει λιγακι…αλλα στο αρτς που ειναι ακριβως διπλα πηγαινα απο τα 16 μου…και ακομα παω…
απο πανορμου μερια ερχεσαι καθολου??
καλα ρε τοσο γνωστοι ειναι??εγω πρωτη φορα τους ακουγα.στλ το σαιτ να κατεβασω καμια φωτο της κ@υλας!
καλα μεγαλα σκηνικα με τον κιθαριστα τον παλαβιαρη!και τον μπασιστα!
ρε φιλε βερος αμπελοκηπιωτης.εγω δεν πολυ παω σαββατα εκει γτ ειναι μια τρυπα.για champions league παω!
οχι ρε μλκ εν τω μεταξυ παιζει να σε χω δει ξερω γω και πολλες φορες μαλιστα…εσυ θα φορας μπλουζακι πορκο??? :lol:
συνηθως οταν βγαινω δεν φοραω λπ μπλουζακι.βαζω τα καλα μου μπας και ριξω καμια…χαχα!αλλα γενικα κυκλοφορω στους δρομους με τα μπλουζακια!
εχουν myspace νομιζω,γκουγκλαρε το(ολα ετοιμα τα θελει αυτο το παιδι…)…ημουν στο αποκριατικο τοτε εκει,κ να ειναι ο κοντος με μια περουκα-αφανα,πιο μεγαλη απο αυτον κ να παιζει χοροπηδωντας,αναμεσα στα τραπεζια…γενικα χαιρεσαι αμα τους βλεπεις,σε ανεβαζουν…(καλα,η τραγουδιστρια να δεις:p )
βασικα το δινανε το σαιτ τους αλλα στον γενικο χαμο δεν το ακουγα.το θεμα ειναι οτι το γκουγκλαρα και δεν βρικα κατ καλα ο κοντος δεν υπαρχει.τις προαλλες τα ιδια εκανε!χωρις περουκα!χαχα!
ναι κανουν πολυ καλο κεφι!και παιζουν απο 80 s μεχρι σακιρα!χαχα!
τσεκαρε και δεν θα χασεις!σκεψου οτι τελευταια φορα που την ειχα δει εγω φορουσε μια κιλτ φουστιτσα κοντη και απο μεσα μαυρο…καλσον και η κυρια να πω οτι εχει πλουσια τα ελεη!
χαχαχαχα!μονο με ενα φυλο συκης κυκλοφορεις??
νταξει οι αγγλοι εκει μεσα δινουν και παιρνουν!
μην εχουμε πανηγυρισει και μαζι αγκαλια!!
τι ποσο ειμαι ρε συ?κοντευω τα 30!πλακιτσα.21 ειμαι και κατι.αλλα αυτο δεν μου απαγορευει να κυκλοφορω με την μπλουζα του αγαπημενου μου συγκροτηματος! καλα δεν κυκλοφορω και συνεχεια ετσι.παλια τις ειχα δευτερο πετσι…τωρα δεν ξερω τι αλλαξε…:-k :?