δεν παίρνουμε ποτέ να αντιγράψουμε άσκηση από άτομο που κάνει μικρά γραμματάκια που ίσα ίσα φαίνονται.τα μάτια μου πετάχτηκαν όξω,έπεσαν στο πάτωμα,τα μαζεύω με το κουταλάκι που τρώμε σορόπι και γλυκά κουταλιού με σορόπι.
φτάνει.
ζέστη!!!
ΠΦ. Κωλοπρόγραμμα εμεσέν να ουμ.
Θες και service pack 2. Σκατά στα μούτρα σου.
δεν ξερω αν το χει αναρωτηθει κανεις
αλλα
α) γιατι βλεπω συνεχεια στο δρομο γυναικες να οδηγανε τζιπ και γενικα καλα αμαξια
β)γιατι οι περισσοτεροι οδηγοι που βλεπω στο δρομο να καπνιζουν ειναι γυναικες??
Να κάνω και άλλο καφέ ??
Γιατί είναι ψωνάρες, ύπουλες και παίρνουν αυτό που θέλουν. Η μάνα μου όποτε παίρνουμε καινούργιο αυτοκίνητο φορτώνει το παλιό στον πατέρα μου
Εγώ θέλω μια καθηγήτρια να μου ξεσκονίσει λιγάκι τα ισπανικά.
Χαχαχα ακου εκει Absu.Οχι Geitses.
Το Pillars of Mercy τα σπαει ομως ε.
Ξέρω μία 67 χρονών με πολύ πείρα έχει ζήσει και 13 χρόνια βαρκελώνη ενδιαφέρεσαι?
Επ! Κάτι μου θυμίζει αυτό!
Μπα πολύ μεγάλη ρε.
Θα ξεχάσει την τέχνη της διδασκαλίας ισπανικών.
Ποιο?To Geitses?
Θα πάει κάνεις, στο Rock Wave τη μέρα που παίζουν οι Opeth etc, με αυτοκίνητο, να με πάρει και μένα ??
Τελευταιο καλοκαιρι, τελευταιο καλοκαιρι …
Εχω μια φίλη που δε ξερει λεξη …αλλα κατεχει την τεχνη διδασκαλίας και εφαρμογής των ισπανικων…:-# Ενδιαφέρεσαι?:lol:
Tς,τς,τς…
θες τοσο πολυ να σε βρισω, δεν ειναι τελευταιο καλοκαιρι ειναι, το καλοκαιρι που θα μας φαει το διαβασμα, και μετα, ενα ειναι το σιγουρο, αν και δεν ειναι του χαρακτηρα μου:roll: , οπως ξερεις, θα ξεσαλωσουμε… Συναυλιες, διακοπες…αντε να παμε και καμια μυκονο…:lol: :lol: :lol:
Περιμένω pm.
Εγω μυκονο δν παω παντως… Ξερεις που θα ξεροσταλιαζουμε … Οσο για το ξεφαντωμα … Ασ το πανω μου …:lol:
θα παμε και θα πεις και ενα τραγουδι (το αφηνω πανω σου το τραγουδι) και εγω δεν ξεροσταλιαζω με τοση ζεστη εκει που θες να παμε…να πας μονη σου… και εχω μαθει να μην αφηνω πολλα πραγματα πανω σου γιατι στην τελικη γινομαι ετσι οπως ειμαι σημερα απο την χθεσινη εξοδο…ΝΤΥΡΛΑ…:lol: :lol:
Καλα απο τραγουδι ξερεις … Peppers εννοειτε … Καλα ε, θα συνηθισεις να γινεσαι ΝΤΥΡΛΑ ολο το καλοκαιρι μαζι μου γλυκια μου !!!