Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Αμα ξαναβγω μαζι σου, ειλικρινα το μονο που θα σε αφησω να πιεις ειναι ενα baby drink…:lol: βλεπεις κρατιεμαι να μην σχολιασω peppers…οσο για το αν θα βγαινουμε, προλαβαινω να φυγω για διακοπες…:lol: :lol:

Και παλι μαζι θα ειμαστε διακοπες …:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τετοια λαθη δεν τα κανω, και τολο που θα πηγαινουμε, θα φροντισω να σε πνιξω στον κοκκινο βραχο…:lol: :lol:

Ολοι να με πνιξετε θελετε …:frowning: :cry:

και καλα κανουμε, ειμαστε καλα παιδια δεν θα σε πονεσουμε, πολυ, αρκει να μην θες συνεχεια να νικας, γιατι μερικες φορες και οταν χανεις εχει πλακα…:lol: :lol: αν συμορφωθεις, και πεις οτι δεν νικας πολλες φορες τοτε…μπορει και να σε αφησουμε…:!: :!:

Υπάρχει και το μσν κορίτσια:!:

Τι τιτλο θα αποκτησει ο αποπανω αραγε στα 11 χιλιαδες ποστ?:-k

Αγωνια!!8O
Τhe thrill!!!
The excitement!!!
The chills!!!

Καμ γουιθ μη για να τη βρεις
αν γλεντησουμε τουγκεδερ
η αναμνηση απ την γκρης
θα σου μεινει για φορεβερ

:dance::dance:

world guiness record holder
11.000 posts και μετα θα τα ανεβαζει μονος του θα σπαει τα δικα του ρεκορ σαν την ισιμπαγεβα στο επι κοντω

Χαχαχαχα το ειχα πρωτοακουσει απο τους Σταυλους της Εριετας Ζαιμη και ειχα λιωσει (τη σειρα κι αυτη :lol: ).
“Μπατσε γουρουνι Μπατζινιλα” :Ρ

Το αγόρι της Θεριον έχει γενέθλια σήμερα. Χρόνια του πολλά!

Αχ το γλυκουλι μου :razz: :razz:

Σκαστε ρε μην κανει καμια επανεμφανιση :expressionless: Μας κραταει σε πεφτερι.

Εχω πεθανει στο διαβασμα.Δηλαδη φτανει.:razz:

¶ντε τα λέμε την Κυριακή. Πάω για μπάνια!

:bye:

Καλα μπανια στον απο πανω.

Πηγα στην Ευρωπαικη γιορτη της μουσικης σημερα. Συγκεκριμενα στην Τεχνοπολη και ακουσα jazz. Εριξα κι εναν χορο (chacha). Εχομε και λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=OVc8MCHoN_s :smiley:

^wowwwwwwwwwwwwwwwwww καλυτερα περασες απο μενα που τριγυρνουσα ασκοπα στα μαγαζια :stuck_out_tongue:

Πολύ άσχημο πράμα, να πηγαίνεις στην δουλεια, σάββατό απογευμά, να σταματας στο περιπτέρι για τσιγάρα, και να βλέπεις ένα SUV ανοιχτό, με 2 κοπελίτσες μέσα με μπλέ μπικίνι να έχουν σταματήσει να αγοράζουν παγωτό. Μεγάλη ήττα !!8O

υπαρχουν και τα καλα ομως…οπως αυτο που μου ετυχε!ειχε προγραμματιστει να δουλεψω 6 μερες αντι για 5 λογω αρκετης δουλειας.και εκει που παω να φυγω ενα βραδυ μου λεει ο υπευθυνος αντε παρε τυχερουλη ενα ακομα ρεπουδακι(την πεμπτη ενω την παρασκευη ειχα κανονικα)
και ενω χαιρομαι την πεμπτη το ανελπιστο ρεπο μου σκαει τηλεφωνο απο τη δουελεια:“βασικα μην ερθεις ουτε το σαββατο.”
και ενω κανω τρελλες χαρουλες σκαει μετα απο μια ωρα τηλεφωνο παλι απο τη δουελια.μην ερθεις ουτε την κυριακη.ενω ξεκινησε χαλια αυτη η βδομαδα την ταταρτη εγινε υπεροχη!!α ξεχασα και το καλυτερο!μετα την κυριακη ξεκιναει η φοιτητικη μου αδεια…

εισαι καλυτερα τωρα??χαχαχα

Ζητω να μου χαρισουν λεφτα.