Σ’ ένα καλάθι υπάρχουν 5 μήλα.
Πέντε κοπέλες θέλουν από ένα μήλο. Πως θα γίνει να πάρει η κάθε κοπέλα από ένα μήλο και να μείνει και ένα μήλο στο καλάθι;
Χμμμ:-k …Θα πάρουν όλες και η τελευταία θα παρει μαζί και το καλάθι…Σωστό??
σωστο!!!
αμαν ρε συ που το ξερες??
Λες ψέματα?
οχι, γιατι να πω?
Το ειχα διαβάσει παλιά, αλλά ήταν με έναν παππού και 3 εγγόνια. Θυμάμαι που είχα σπάσει το κεφάλι μου για να το βρω…Ε, στο τέλος με βοήθησαν οι λύσεις των τελευταίων σελίδων…
καλα, τοτε βαζω αλλο:
Ο μικρός Γιαννάκης κάνει κάθε πρωί μιάμισι ώρα για να πάει στο σχολείο του περπατώντας.
Το μεσημέρι επιστρέφοντας από τον ίδιο δρόμο και με την ίδια ταχύτητα κάνει μόνο 90 λεπτά.
Πώς γίνεται;
1 μιση ώρα = 90 λεπτά!!!
Σορρυ που τα βρίσκω:D
ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!
ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!
ελα, παραδεξου το.
αν βρεις και αυτο σε παραδεχομαι ομως εγω, βασιζομενη οτι δεν τα ξερεις!!για να σε δω:
Βρίσκεσαι έξω από ένα κάστρο. Η πύλη του είναι κλειστή και εσύ θέλεις να μπεις μέσα. Έχεις κρυφτεί πίσω από κάτι θάμνους και παρακολουθείς τους στρατιώτες που μπαίνουν μέσα. Την ώρα που πάει ο πρώτος στρατιώτης να μπει του λέει ο φρουρός 12. Ο στρατιώτης απαντάει 6 και τον αφήνει να περάσει.
Πάει ο δεύτερος στρατιώτης και ο φρουρός του λέει 8. Ο στρατιώτης απαντάει 4 και μπαίνει μέσα. Πάει και ένας τρίτος στρατιώτης και αφού ο φρουρός του είπε 6 εκείνος απάντησε 3 και μπήκε και αυτός. Τότε σηκώνεσαι και εσύ και πάς προς την πύλη. Σε σταματάει ο φρουρός και σου λέει 4. Εσύ αμέσως απαντάς 2 αλλά ο φρουρός δεν σε αφήνει να μπεις μέσα. Ποιο είναι το σύνθημα που έπρεπε να του δώσεις;
Ε, καλά σορρυ που στο λέω, αλλά ναι…ΤΟ ΞΕΡΩ!!
Λοιπόν, το σύνθημα που πρέπει να δωθεί στο 4 είναι 7. Γιατί το 4 έχει 7 γράμματα!!
Όπως 12---->δώδεκα=6 γράμματα
8---->οκτώ----->4 γράμματα
:-k :-k :-k :-k :-k
ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΗΡΑ 13???
χααααα…
αααααααααααα…ααααααααα…
μπουχουχουχου…χου.
ουφ.
Που σημαίνει…?
μπουχουχου…
ελα τωρα, δεν ξερεις τι σημαινει μπουχουχου??
μπουχουχουχου?ελα τωρα…
Το μπουχουχουχουχου ξέρω τι σημαίνει…Αλλά εγώ πρόσεξα και τα χααααααααααααααααααα και ένα ουφ που εβαλες στο τέλος…
το αααααααχαχαχαχα, γιατι ηξερα οτι τα ξερεις…
μετα το μπουχουχου, γιατι τα ξερεις, οντως,
και το ουφ επειδη κουραστηκα με τα επιφωνηματα…
Xιχιχι!
Το μπουχουχου δεν ειναι επιφώνημα…
θα κλειδωθει επιτελους???
τι κανει τη δουλεια του!!!
να, βαριεμαι, μπουχουχουχου…
ουφ!!!:lol: :lol:
γιατι ρε ζουζουνι??μπες και εσυ στην συζητηση!