Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Αφου λέει “Πείτε ότι σας κατέβει”…:stuck_out_tongue:

σας πειραζω γλυκα μου παιδια !συνεχιστε!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

λοιπον sister of mercy,
το μπουχουχουχου…:lol: :smiley: :lol:

ωιμε

" i felt so symbolic yesterday"

:frowning:

she took the laaaaaaaaast train…

"An akouw tin leksi kalo paidi to mialo mou pigainei kateutheian s ena onoma. SIRILLO. Em vevaia… H ftwxi plin timia oikogeneiaki katastasi tou Sirillo stathike empodio stin politaraxi erwtiki zwi tou. H “kuria” Maria xouakina dialekse ta plouti apenanti ston erwta. Dialekse ton Xorxe. Epaikse me ta aisthimata tou Sirillo. Den peirazei agori mou h panagia ths Gouadloupe na sexei kala kai ola ta alla tha erthoun… "

Y.Γ. (sic)

Ναι αλλα ο Σιριλο το νικησε το Χορχε στους αγωνες με τα αμαξακια.

Nαι η αλήθεια είναι ότι με τη συγκινητική υπερπροσπάθειά του, εντέλει τα κατάφερε, μα ο Σιρίλλο είναι κάτι βαθύτερο. Είναι ένα σύμβολο της κατώτερης ιεραρχικά τάξης, της καταπίεσης που υφίσταται αυτή από τα τσαλιμάκια της μπουρζουαζίας και της επικράτησης του μπλακ μέταλ πάνω στα καλοφτιαγμένα και ολίγον τι φλώρικα είδη μουσικής.

Today,[SIZE=“4”] 02:55 [/SIZE] #10230
manos87
Moderator

manos87’s Avatar

Send a message via MSN to manos87

Default Απάντηση: Βαριεμαι.Πειτε οτι σας κατεβει
Nαι η αλήθεια είναι ότι με τη συγκινητική υπερπροσπάθειά του, εντέλει τα κατάφερε, μα ο Σιρίλλο είναι κάτι βαθύτερο. Είναι ένα σύμβολο της κατώτερης ιεραρχικά τάξης, της καταπίεσης που υφίσταται αυτή από τα τσαλιμάκια της μπουρζουαζίας και της επικράτησης του μπλακ μέταλ πάνω στα καλοφτιαγμένα και ολίγον τι φλώρικα είδη μουσικής.

Ναι έχω πιεί και μπύρες, αν αυτή είναι η απορία σου, μα έχει περάσει αρκετή ώρα. Όχι κορόνα που πίνεις εσύ, αλλά δεν το λέω με βεβαιότητα διότι ήταν βαρελίσιες. Αν και δε νομίζω να υπάρχουν κορόνες βαρελίσιες.

Κατά τ’ άλλα, προς όσους είναι τώρα στο φόρουμ, αν δεν έχετε ακούσει ποτέ red sparowes, ΑΥΤΗ είναι η κατάλληλη στιγμή

Είναι κάθε ανεπιθύμητη ηλεκτρική ή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, που παρεμβάλλεται στο σήμα που διαδίδεται σε ένα μέσο, με αποτέλεσμα να αλλοιώνει την ποιότητά του και να προκαλεί την παραμόρφωσή του. Ο θόρυβος υπολογίζεται από το λόγο της ισχύος του σήματος S προς την ισχύ του θορύβου Ν, δηλαδή από το S/N, που ονομάζεται λόγος του σήματος προς θόρυβο (SNR: Signal-to-Noise-Ratio) και εκφράζεται σε dB.
Ο λόγος S/N πρέπει να μετράται στην πλευρά το δέκτη αφού εκεί θα πρέπει να διαχωρίσουμε το σήμα από το θόρυβο. 'Οσο πιο μεγάλος είναι ο λόγος S/N τόσο καλύτερη η μετάδοση, διότι ο δέκτης θα διαχωρίσει με μεγαλύτερη ευκολία το σήμα από το θόρυβο

βλεπω βιντεακια cavalera conspiracy και εχω κ@λωσει ασχημα !!! :metal:

εγω καθομαι στον pc…muaxxaxa

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΝΟ! ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΑΜΩ!

Το καινούργιο cult of luna πρέπει να μας χώνει όλους. Θα το ακούσω για 25η φορά για να πειστώ.

Η ταχύτητα του τσαμπέ στο rapidshare έχει μειωθεί σε όλους ή μόνο σε μένα?:-k :-s

Σε όλους.

Πφ, φέρτε τα γατιά πίσω γαμώτο

Εγώ όπου να 'ναι θα ανανεώσω το premium και θα σας βλέπω όλους από ψηλά.

πλακα μου κανις?δεν χρειαζεται να περιμενω 21314 ωρες για να κατεβασω αλλο παρτ.ουτε να κανω ρεσταρτ.με το ου τελειωνει μαφηνει στο καπακι!!

Προτιμω το μ απο rapidshare