Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

NO BRAIN=ΒΛΑΚΑΣ:D

Μαλακίες
Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Κάπου εδώ γύρω βρίσκονταιΜαλακίες, οι: Τοπωνύμιο του Δημοτικόυ Διαμέρισματος Μαλακίων του Δήμου Νικηφόρου Φωκά του Νομού Ρεθύμνης. Αποτελείται απο τα χωριά ¶νω Μαλάκιον και Κάτω Μαλάκιον, με αριθμό κατοίκων κατα την απογραφή του 2001, 107 ¶νω Μαλάκες και 89 Κάτω Μαλάκες αντίστοιχα.

#-o τι μαλακες θεε μου…
:lol: :lol:

8O 8O

Τσιγαρακι κανεις??..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

παω για νανι!!

Ποιος περνει τετοια ωρα τωρα λεωφορειο ?? Πφφ …:x :x

μολις γυρισα απο θασο, και ειμαι κατακοκκινη…οι φακιδες μου φουντωσαν λιγο, ευτυχως εχω μονο στην μυτη κ λιγο στα ζυγωματικα, και το κεφαλι μου παει να εκραγει! χαλασα το χαρτζιλικι μου, οχι για μενα, αν μη τι αλλο, για τα κολληταρια, εχασα τα γυαλια ηλιου μου, και συναντησα την πρωην φιλολογο που ειναι χιπισσα, που δεν ξυριζει τις μασχαλες της.
περπατησα απο ενα μαγαζι σε αλλο, λογω της αδερφης μου, παναθεμα την, και τα σταρακια μου ξεσκιστηκαν ακομα λιγο, με αποτελεσμα να κανουν μια τρυπαρα στην δεξια εξω πλευρα, με αποτελεσμα να τριγυρναω ξιπολυτη.οχι τιποτα, η μιση θασος ξιπολυτη τρογυρναει, απλως οι βλακες οι τουριστες χαιρονται την καυτη ασφαλτο.
δεν εχω φαει τιποτα, οχι οτι εχω ορεξη μετα απο ολα αυτα, και ζαλιζομαι επικυνδυνα…μισω, μισω, μισω την θασο.τη μισω. πραγματικα την μισω.

Και μετά σου λένε ότι οι διακοπές κάνουν καλό…

σκατα κανουν

Σε χαλασε πολυ ε???:stuck_out_tongue:
Εχω και τις φωτο σου οποτε μπορω να σε εκβιαζω κι ολας τωρα:D

Οχι η παρεα μας και η ολη φαση 8) αλλα το λεωφορειο που δεν ερχεται ΠΟΤΕ στην ωρα του πια!!![-X

Εκβιαζε οσο θες… Εγω ειμαι πιο αδιστακτη…:roll: :roll: :stuck_out_tongue:

Σήμερα παίζει να έχω πιεί πάνω από 4 λίτρα νερό.

εγω με το πρωταθλημα μαλωσα
εγω με το κυπελο ελλαδος μαλωσα
εγω με τη ψευτικη πορεια στην ευρωπη μαλωσα
αχ τακη μαλωσαααααα
αχ μαλωσα

not bad ε??..

υπάρχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κι όσο υπάρχεις, θα υπάρχωωω

Εϊναι απόλαυση να διαβάζει τα σχόλια του κάθε άσχετου πικραμένου “παντογνώστη” στα ρεπορτάζ του sportfm.gr.

Παω ταρατσα…

γτ???8α απλωσεις?δενν κανει πρωι πρωι…