Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

μπα οχι…αλλη μια αποτυχημενη προσπαθεια αυτοκτονιας…:slight_smile:

φαντασου ποσο αχρηστος ειασι που προσπαθεις να αυτοκτωνησεις και δεν μπορεις…

προσπαθησε κιολας :wink:

αν θες σε σπρωχνω…

Πόση ώρα κάνει το γρήγορα καράβι, απο Πειραιά για Πάρο ???

Σίγουρα λιγότερα λεπτά από τα ευρώ που θα δώσεις. :stuck_out_tongue:

τους έχω δει live πώς το παθα :stuck_out_tongue:

θα ειμαι για μια βδομαδα μονη μου ατο σπιτι [παρτυ]
#-o αλλα θα αναγκαστω παλι με σοκολατακια να τη βγαλω…
και κοκα κολα…και στο τελος της βδομαδας, θα χω και κανα κιλο παραπανω.

Rocking πάρτυ στο σπίτι σου λοιπόν. Μέχρι Πέμπτη βράδυ το πολύ παρακαλώ, Παρασκευή φεύγω.

Παμε σήμερα μετά την μπάλα. Inc, ετοίμασε ΠΙΤΣΕΣ

Sucker love is heaven sent.
You pucker up, our passions spent.
My hearts a tart, your bodys rent.
My bodys broken, yours is spent.

μου πηρε λιγη ωρα να θυμηθω τι μου θυμιζει(:stuck_out_tongue: ),αλλα τελικα τα καταφερα και λεω :dizzy:

και ΞΥΔΙΑ
.

Παντού υπάρχει ένας ¶ρης.

Δεν σου αρεσον οι Placebo δλδ ??:-s

ξεφτερι εισαι :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αντε…παω να δω ταινιουλα,διοτι μου’ρχεται παλι αυτη η αναγουλα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

WISE το οφφτοπικ δεν θα ειναι το ιδιο χωρις εσενα :stuck_out_tongue:

Η ανδρική γονιμότητα φθίνει μετά την ηλικία των 35

Οι άνδρες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά μετά τα 40 δυσκολεύονται περισσότερο, επιβεβαιώνει για πρώτη φορά έρευνα στη Γαλλία.

Αν και οι επιστήμονες γνώριζαν ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η γενικότερη ποιότητα του σπέρματος παίζουν ρόλο στην πιθανότητα σύλληψης, μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν άμεσες ενδείξεις ότι η ηλικία του άνδρα έχει πρακτική σημασία.

Η έρευνα που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας εξέτασε 12.500 ζευγάρια που προσήλθαν σε διάστημα δύο ετών σε κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Παρίσι. Σε όλες τις περιπτώσεις οι γυναίκες υποβλήθηκαν σε σπερματέγχυση, μια μέθοδο στην οποία το σπέρμα εισάγεται απευθείας στη μήτρα την πιο γόνιμη μέρα του κύκλου.

Όπως αναφέρει το Reuters, η ανάλυση των στατιστικών στοιχείων αποκάλυψε ότι η πιθανότητα σύλληψης πέφτει όταν ο υποψήφιος πατέρας έχει ηλικία άνω των 35 ετών, ενώ παράλληλα αυξάνεται ο κίνδυνος αποβολής.

Για τους άνδρες κάτω των 30, η πιθανότητα αποβολής του εμβρύου είναι περίπου 10%, ενώ για τους σαραντάρηδες το ρίσκο εκτοξεύεται στο 35%.

Η εξέταση των σπερματοζωαρίων στο μικροσκόπιο έδειξε ότι μετά την ηλικία των 35 εμφανίζονται βλάβες που εμποδίζουν την ανάπτυξη του εμβρύου.

Η αιτία του φαινομένου παραμένει άγνωστη, ωστόσο οι επιστήμονες υποψιάζονται ότι το σπέρμα συσσωρεύει γενετικές βλάβες λόγω της γήρανσης.

Γι’αυτο βιαστειτε να βαλετε μπροστα

in.gr