Για πες κ αλλά για πές… :vibrate: :yahoo: \:D/ :trombone:
Ο συγκεκριμενος δισκος ειναι ξεχωριστος για μενα. Λατρευω καθε σημειο, ειδικα ο ηχος των drums ειναι φοβερος.
Προσωσικα “χωριζω” τον δισκο σε 2 σημεια. Απο το πρωτο τραγουδι μεχρι και το Thirtyfour και το dim μαζι με το dark city dead men σε ενα δευτερο μερος.
Το ξερω πως και ο καινουριος δισκος ειναι αρκετα καλος αλλα με τον συγκεκριμενο εχω δεθει παρα πολυ. Δυσκολα θα ξαναγραφτει τραγουδι οπως το dark city dead men, ισως να φταινε και οι στιχοι που σχετιζοντε με την μοναξια.
When the streetlights fade. Warm rain like judgement descends.
Their voice numbs me. Speaking words in a dead tongue.
I have walked a road that lead me back to you.
From a window our glances met. My true colours I cannot hide.
The landscape has changed. You don’t recognise me.
These pictures slowly fade. Memories wither, they are all gone.
Further down the steps get steeper. You haunt me in my dreams.
I let go and fall deeper. This will be the end of me.
Το album το εχω στην limited digipak εκδοση
Επίσης, and in the fall she came, and with her the birds :!:
Σημερα εχει το τελευταιο επεισοδio Tudors …
Μου λείπει η Θέριον
2 ώρες έχει που έφυγε από κοντά μου
μένα μου λείπει το παγωτό.
Την έκανα για μια βδομάδα αγάπες, τσάο!! (μάνου)
Γιουρια λεμε !!!
Ειχα ανεβει Αθηνα για ενα λαιβ και πηρα την κανονικη με 10 ευρω νομιζω και παω Rock City
και εχει την digipack με 7 ευρω! #-o [-X :?
Εννοειται!!!Τελειος δισκος απο την αρχη μεχρι το τελος.
λεει ο einstein, οτι το ταξιδι στο χρονο ειναι δυνατο. λεει καπως ετσι, οτι μεταξυ δυο σημεια, οποιαδηποτε και να ειναι αυτα, στον πλανητη, υπαρχει μια ευθεια, που τα ενωνει, περνα μεσα απο την γη, σαν σκουληκι που περναει μεσα απο το μηλο, και αν περασεις μεσα αυτης [ειναι σαν τουνελ, μεσα σε συννεφα], θα φτασεις στο αλλο ακρο του, γρηγοροτερα, κανοντας ταξιδι χρονου. παραδειγμα στο τριγωνο των βερμουδων, ενας πιλοτος κατευθεινοταν ακριβως στην καρδια μιας καταιγιδας, εφοσων δεν ειχε αλλη επιλογη, οταν ανοιξε μπροστα του ενα τουνελ γυρω στα εικοσι χιλιομετρα. περασε μεσα του, και οταν βγηκε στην αλλη ακρη, μια πυκνη ομιχλη τον σκεπασε και μετα απο λιγο ειδε στερια.
οι πυργοι ελεγχου για αυτο το χρονικο διαστημα τον ειχαν χασει, δλδ ειχε εξαφανιστει απο τις οθονες των υπολογιστων. το παραξενο ομως ειναι οτι διανεισε την αποσταση απο το αρχικο σημειο εωσοτου την στερια που εφτασε, ενα νησι, σε 45 λεπτα. κανονικα κανει 1 ωρα και 20 λεπτα εως και μιαμιση ωρα για την ιδια διαδρομη.
βλακειες η εξυπναδες??
ειναι ομως αληθεια αυτα με τον πιλοτο. εχει συμβει παρομιο με καραβι, το καραβι βρεθηκε, ομως ο ανθρωπος οχι, αν και μια μερα πριν βρουν το καραβι [χαμενο για ποσα ξερωγω χρονια] αυτος ειχε γραψει στο ημερολογιο του πως ζει και ειναι καλα. αλλο ενα περιστατικο στο τριγωνο των βερμουδων, με κατι βλακες πιλοτους, αλλα ηταν βλακες και τι να κανουμε, εξηγηθηκε το τι ειχε γινει. τα αλλα δυο ομως??:-k
:sleep:
το λεω και το εννοω επειδη απο μικρος ασχολουμαι και ακομα δυστηχως με τρωει και τα ψαχνω.δεν ειδα οτι ουδεν ειδα.Τελος.Δεν ξερω τι να πιστεψω.Ας προσεχαν να μην λεγανε τοσα παραμυθια .Την πατησαν σαν τον μυθο του αισωπου:wink:
γιατι ρε, τωρα ειναι η ωρα της φιλοσοφιας
ρε ειναι αληθεια, σοβαρα!!!
ουτε εγω θα το πιστευα αν το διαβαζα, ειμαι σιγουρη, αλλα ειναι αληθεια τι να κανουμε!
ο, τι δεν μπορουμε να εξηγησουμε, δεν σημαινει αυτοματα οτι δεν υπαρχει, δεν σημαινει ομως και οτι υπαρχει, αυτονοητως…
οκ για να μην το παιζω ξερολας απλα δεν εχω κατι να προσθεσω επι του θεματος.
εξηγηση παιζει γιατι και εγω που ειμαι θεωρητικη και εχω κανει φιλοσοφια…δεν το πιασα!:roll: :roll:
τι να σου εξηγησω ακριβως?
ομως η φιλοσοφια δεν ειναι παντα θεμα θεωρητικου μυαλου…8)
οχι δεν ειναι απλα μαλλον θα το ειπες μερδεμενα ή εγω δεν το καταλαβα…
πολλες ταινιες εβλεπε ο φιλτατος Αλβερδος και δεν του εκαναν καλο…
ειχαν τοσο εξελιγμενη τηλεοραση τοτε? ποσο μαλλον ειχε αλλος τετοιες ιδεες σαν τον κυριο einstein?
οχι οχι…ο einstein δεν ηταν που ειπε και εκεινη την ιστοριουλα για το πλοιο-φαντασμα στην Φιλαδελφεια καθως και για μια Area 51 στο New Mexico??..:-k …και νομιζω οτι ηταν ο 1ος που ανεφερε τους Ελ :respect: