Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Υ.Γ στο επόμενο rock wave festival θα πάρω μαζί μου κεφτεδάκια και γιο γιο:p

Αν θες όλα γίνονται!Στην Αυστρία που είδα Bon Jovi,είχε hot dog(κανονικό με λουκανικάρες και όχι το δείγμα που βάζανε εδώ),πίτσες,κεμπαπ και δεν θυμάμαι τι άλλο!Και μην μου πείτε τι συγκρίνω τώρα,Συγκρίνω μία χώρα 8 εκατομμυρίων με μία 10εκ!!Αν είναι ο διοργανωτής για το πέος τότε ναι,δεν γίνεται!Όταν κοιτάει να βγάλει από παντού τότε δεν γίνεται!Όταν δεν θέλει να έχει τους πελάτες του ικανοποιημένους,παρα μόνο την τσέπη του,τότε δεν γίνεται!Πόσο δύσκολο θα ήταν για παράδειγμα να βάλουν 3 παγκους merchandise?έναν αριστερά,έναν δεξια,έναν στη μέση?πόσο δύσκολο ήταν να κάνουν το αντίστοιχο και με το φαγητό?Πόσο δύσκολο ήταν να βάλουν και κάποια επώνυμη εταιρεία φαγητού μέσα(πίτσα/σουβλάκι/σάντουιτς),και όχι μόνο τα δικά τους παιδιά για να βγάλουνε κι από εκεί?δεν συνεχίζω γιατί δεν θα σταματήσω ποτέ!
DIDI MUSIC FUCK OFF!!!

Γενικώς το φεστιβάλ είχε 3 μεγάλα προβλήματα:

1. Χώμα
  2. Ήχος σε Siouxsie, Inner Wish, Carcass
  3. Φαγητό/Μπύρες

και συ ποιος εισαι ρε φιλε?
κανας δημοσιογραφος του mega channel?
εσυ πως ξερεις δηλαδη οτι το μισο κοινο επαθε πλακα με τους cc
εδω μεσα σε ενα φορουμ υπαρχουν 15 διαφορετικες αποψεις
και συ μπορεσες και εκρινες το κοινο ενος φεστιβαλ??
ωραιος!!

επισης
εγραφα και κατι αλλο πριν απο αυτο που εκανες quote

ειπα οτι το μοναδικο πραγμα που σε πορωνε
ηταν η φωνη και η αισθηση των 2 καβαλερα επι σκηνης

και κακα τα ψεμματα η φωνη του καβαλερα και pop να τραγουδησει
θα κανει το κοινο να χοροπηδαει

αυτο ομως δεν αναιρει οτι τα τραγουδια των sepultura ακουγωνταν σαν διασκευες
ουτε οτι ελειπε ο ογκος
και απο τη στιγμη που το παραδεχονται και αλλοι αυτο
παει να πει οτι δεν ειναι λογια ενος τρελου

επισης δεν μιλησα για true και posers
ειπα οτι υπαρχουν ατομα που χαμπαρι δεν εχουν το τι παιζει η μπαντα
αρκει να κοπαναει για να κανουν circle pits
αυτο δεν αποτελει παραγωντα για το ποσο καλο ητανε το ταδε γκρουπ

το αν θα περασεις καλα εσυ,εγω σε μια συναυλια ειναι διαφορετικο
με το να κρινουμε την αποδωση της μπαντας

στο συνολο του σαν φεστιβαλ περασαμε καλα
ολες οι μπαντες ικανοποιησαν το μεγαλυτερο μερος των οπαδων τους

τωρα αν εσυ νομιζεις οτι σου θιξαμε την υποληψη
ζηταμε συγγνωμη

αλλα μαθε και συ να δεχεσαι διαφορετικες αποψεις απο τις δικες σου

An theleis na eisai dikaios prepei na ta les ola…Pes ston kosmo posi ora ekanes na mpeis mesa kai posi ora ekanes na fygeis apo ekei. :stuck_out_tongue:
Just teasing epeidi ypirxe logos pou dialextike to akatallilo gia BJ meros opote den ftaigane…8)

επισης απο τα γνωστα πηγαδακια διοργανωτων και συντακτων γνωστου μεταλ περιοδικου (:roll: )

μαθαμε οτι ειναι σχεδον κλεισμενο το λαιβ των at the gates εδω!!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

και επισης ακουστηκε και για cult of luna
(καθολου απιθανο)

1ον:το αν είμαι δημοσιογράφος πού κολλάει?άκυρο τελείως!
2ον:που ξέρω οτι το μισό κοινό έπαθε πλάκα?Έχω μάτια και βλέπω.Εκεί ήμουνα ξέρεις!
3ον:15 απόψεις=10000 κόσμος?ωραία μαθηματικά!άσε που για καβαλέρες υπάρχουν 2-3 και όχι 15…
4ον:Να μάθω να δέχομαι άλλες απόψεις???Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα…στην τύχη απάντησες!Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μιλάω!Και κατηγορώ αυτούς που πιστεύουν οτι οι απόψεις τους είναι σωστές για όλους!δλδ εσένα και μερικούς άλλους!υπάρχουν πολλοί τρόποι να γράψεις αυτά που πιστεύεις και αυτός που διάλεξες εσύ ήταν ο χειρότερος!σα να λες,ξέρετε,αυτό είναι και τέλος!όποιος δεν το πιστεύει είναι αλλού!όλες οι άλλες απόψεις είναι λάθος και μόνο δικιά σου σωστη!Αυτό λες,και αυτό που έκανα ήταν να υποστηρίξω το δικαιώμα στην αντίθετη γνώμη του οποιοδήποτε!
5ον:Αν είναι να απαντήσεις,διάβασε καλά αυτά που έγραψα,γιατί βαριέμαι να εξηγώ τα ίδια πράγματα 2 φορές,όπως τώρα.

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!! 8O 8O 8O :bounce: :bounce:

Έκανα 1,5 ώρα να πάω,και 3,5 να γυρίσω!!!Όντως απαράδεκτο!υπ’ όψιν όμως ότι 1η φορά γινόταν συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο.Και το λέω σαν ελαφρυντικό απλα και όχι σαν δικαιολογία.Θα έπρεπε να το ειχανε προβλέψει.Απ’ότι μου είπαν όμως 1η φορά υπήρξε τέτοια καθυστέρηση στην Αυστρία.Εδώ άντε να ΜΗΝ υπάρξει καθυστέρηση 1 φορα!:lol: :lol:

1,5 ora den itan tipota. Toulaxiston 10000 kosmos exase tin arxi tis synaylias. Pliroforithika dont worry. Egine PROTO thema pantou kai apla den ypirxe stadium eleythero logo Euro. Den ksanaginetai bebaia…mia fora ginontai ayta :lol:

Ρε παιδες η Αυστρια ειναι ευρωπαικη χωρα.Δεν ειναι βαλκανικη.Χτες παντως ηταν θετικο,με εξαιρεση
τους Carcass οτι ολοι βγηκαν στην ωρα τους.Αντε με 5 λεπτα καθυστερηση.

Ευτυχώς που δεν βγήκανε στην ώρα τους οι carcass και απολαύσαμε ολόκληρους τους καβα-λέρες!!! :stuck_out_tongue: η μοναδική φορά που δεν θα γκρινιάξω για καθυστέρηση :smiley:

…να ανοίγαν και οι πόρτες στην ώρα τους…

Me neither ! 8)

Αυτο το διαβασα,γιατι στο Τερρα εφτασα κατα τις 4.

πως τα εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα?
εισαι θεος!!!

πραγματικα!!

παλικαρι μου περασες καλα και αυτο φτανειι!

εγω θεωρω του carcass αποκαλυψη του φεστιβαλ
εσυ τους καβαλερα
ο αλλος τους priest και ουτω καθεξης

τι νοημα εχει?

επισης μαθε και συ να διαβαζεις
γιατι πουθενα δεν ειπα οτι ηταν χαλια οι cc
ουτε προσπαθησα να το επιβαλλω
ειπα οτι
α)ελειπε ο ογκος
β)τα κομματια των seps ακουγωνταν σαν διασκευες
γ)οτι μην κρινουμε απο τον κοσμο που κανει σαν τρελος σε ενα λαιβ

απλα μου αρεσει να μαι αντικειμενικος (και τουλαχιστον οταν δεν ειμαι να το δηλωνω)

οι cc ή μαλλον καλυτερα η φωνη του max
με οποια μπαντα και να παιξει μαζι
απο τη στιγμη που θα τραγουδησει κομματια sepultura
το χει κερδισει το κοινο

αυτα
κουραστηκα

rock em all για τη συνεχεια

και ανεβαζω πικς απο το λαιβ

αρχοντας

κλασσικη φιγουρα

ακομα και κατα την διαρκεια του ιντρο τους κοπαναγε!!!θεος!!!

ετσι!!!

χωσε!!

Οι Carcass ηταν η αποκαλυψη σιγουρα!Δεν περιμεναμε τετοιο λαιβ.Δεν ειχα
καθολου δυναμεις στους carcass και ειχα και εναν γαμημενο πονοκεφαλο απο καποιο
σημειο και μετα.

Ενας απο τους 4 seps και κυριος εκφραστης του ογκου που λες ηταν ο Kisser.Τωρα
δεν ειχαμε τετοιον.Αν γινει ΤΟ reunion τοτε θα τα δουμε ολα.Ο κοσμος εκανε σαν τρελος
μονο στο ακουσμα των τιτλων τραγουδιων και αυτο ειναι λογικο.Μεσα στην βαβουρα μπροστα
δεν ακουγαμε και παρα πολυ καλα.Ειδικα οταν επρεπε να βαλουμε τις μπλουζες στο προσωπο μας
για να καλυφτουμε απο την σκονη.

συννενόηση μπουζούκι!Άστο καλύτερα!Σε κατηγόρησα επειδή έγραψες ότι έγραψες για τους cc???που το έγραψα αυτό???Τον τρόπο που εκφράστηκες κατηγόρησα!!δε νομίζω να βρεις πουθενά σε αυτά που έγραψα τετοια κατηγορεία!!ήθελα να ξέρα που τα διάβασες αυτά!και για τα συγκροτήματα αναφέρθηκα σε υ.γ και μόνο,λέγοντας οτι κατ’εμε…κλπ κλπ
τουλάχιστον αυτοί που διαβάζουνε θα καταλαβουνε τι έγραψα.
Συνέχισε να βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα.καληνύχτα!

σωστος
πονοκεφαλο ειχα και γω μετα τους carcass
headbanging σε συνδιασμο με το χωμα να μπαινει στη μυτη και ματια ειναι πολυ φονικος!

συμφωνω για τους cc
ο ριζο δεν με χαλαει σαν κιθαριστας (ευτυχως που δεν εσκασε με κανα τσαντακι στην πλατη!!! :stuck_out_tongue: )
ιδιαιτερα στους soulfly τον καταευχαριστιεμαι
αλλα στην αποδοση του στα κομματια των seps δεν τα πηγε πολυ καλα
(ειναι σαν να πας να αντικαταστησεις τον azagthoth ή τον mackintosh με αλλο κιθαριστα)

Ααααααακριβώς…
Γενικά φάνηκε πόσο σημαντικός είναι ο Kisser για τους Sepultura.