Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

πως τα εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα?
εισαι θεος!!!

πραγματικα!!

παλικαρι μου περασες καλα και αυτο φτανειι!

εγω θεωρω του carcass αποκαλυψη του φεστιβαλ
εσυ τους καβαλερα
ο αλλος τους priest και ουτω καθεξης

τι νοημα εχει?

επισης μαθε και συ να διαβαζεις
γιατι πουθενα δεν ειπα οτι ηταν χαλια οι cc
ουτε προσπαθησα να το επιβαλλω
ειπα οτι
α)ελειπε ο ογκος
β)τα κομματια των seps ακουγωνταν σαν διασκευες
γ)οτι μην κρινουμε απο τον κοσμο που κανει σαν τρελος σε ενα λαιβ

απλα μου αρεσει να μαι αντικειμενικος (και τουλαχιστον οταν δεν ειμαι να το δηλωνω)

οι cc ή μαλλον καλυτερα η φωνη του max
με οποια μπαντα και να παιξει μαζι
απο τη στιγμη που θα τραγουδησει κομματια sepultura
το χει κερδισει το κοινο

αυτα
κουραστηκα

rock em all για τη συνεχεια

και ανεβαζω πικς απο το λαιβ

αρχοντας

κλασσικη φιγουρα

ακομα και κατα την διαρκεια του ιντρο τους κοπαναγε!!!θεος!!!

ετσι!!!

χωσε!!

Οι Carcass ηταν η αποκαλυψη σιγουρα!Δεν περιμεναμε τετοιο λαιβ.Δεν ειχα
καθολου δυναμεις στους carcass και ειχα και εναν γαμημενο πονοκεφαλο απο καποιο
σημειο και μετα.

Ενας απο τους 4 seps και κυριος εκφραστης του ογκου που λες ηταν ο Kisser.Τωρα
δεν ειχαμε τετοιον.Αν γινει ΤΟ reunion τοτε θα τα δουμε ολα.Ο κοσμος εκανε σαν τρελος
μονο στο ακουσμα των τιτλων τραγουδιων και αυτο ειναι λογικο.Μεσα στην βαβουρα μπροστα
δεν ακουγαμε και παρα πολυ καλα.Ειδικα οταν επρεπε να βαλουμε τις μπλουζες στο προσωπο μας
για να καλυφτουμε απο την σκονη.

συννενόηση μπουζούκι!Άστο καλύτερα!Σε κατηγόρησα επειδή έγραψες ότι έγραψες για τους cc???που το έγραψα αυτό???Τον τρόπο που εκφράστηκες κατηγόρησα!!δε νομίζω να βρεις πουθενά σε αυτά που έγραψα τετοια κατηγορεία!!ήθελα να ξέρα που τα διάβασες αυτά!και για τα συγκροτήματα αναφέρθηκα σε υ.γ και μόνο,λέγοντας οτι κατ’εμε…κλπ κλπ
τουλάχιστον αυτοί που διαβάζουνε θα καταλαβουνε τι έγραψα.
Συνέχισε να βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα.καληνύχτα!

σωστος
πονοκεφαλο ειχα και γω μετα τους carcass
headbanging σε συνδιασμο με το χωμα να μπαινει στη μυτη και ματια ειναι πολυ φονικος!

συμφωνω για τους cc
ο ριζο δεν με χαλαει σαν κιθαριστας (ευτυχως που δεν εσκασε με κανα τσαντακι στην πλατη!!! :stuck_out_tongue: )
ιδιαιτερα στους soulfly τον καταευχαριστιεμαι
αλλα στην αποδοση του στα κομματια των seps δεν τα πηγε πολυ καλα
(ειναι σαν να πας να αντικαταστησεις τον azagthoth ή τον mackintosh με αλλο κιθαριστα)

Ααααααακριβώς…
Γενικά φάνηκε πόσο σημαντικός είναι ο Kisser για τους Sepultura.

παρτε και carcass

μια απο τις πιο αρχιδατες φωνες στο χωρο!!!yeah!!!

Δεν είμαι καλά έχει αρχίσει να τρέμει η καρδιά μου

σημερα ξυπνησα…:lol: :lol: :lol:
μοναχα τους Opeth ειδα,so I can peacefully die

πηγες ειδες τους Opeth και εφυγες?!?

οχι ενταξει…εκατσα και κανα μισαωρο στους Sepultura :lol: :lol:

Tελικά πόσο κόσμο είχε?

Ε, νομιζω 12 χιλιαρικα… Να πει και καποιος που γνωριζει καλυτερα!

Ανετα θα δεχομουν να γινει ο πατερας των παιδιων μου ο Pete.Για πες τι ειπατε και πως ηταν γενικως ο θεος , με αλλα μελη τους μιλησες ?

Δεν διάβασα όλο το thread και μπορεί να έχει αναφερθεί αλλά αν δεν έχει αναφερθεί έστω και εκ των υστέρων. Ρε παιδιά οι Morbid Angel να ανοίγουν την Main Stage? Έλεος κανονικά και μόνο λόγω ιστορικής σημασίας(αλλά και καθαρά αντικειμενικής αξίας) θα έπρεπε να είναι αμέσως πριν από τους priest. Το μόνο καλό που βγήκε με αυτή τη σειρά εμφανίσεως είναι ότι κατάφεραμε και είδαμε και αυτούς και τους Carcass αλλιώς θα έπρεπε να κοπούμε στη μέση.

η σειρα εμφανισεως,πηγε βαση των πωλησεων που εχει η καθε μπαντα…

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν μιλήσαμε. Ο τύπος μετά βίας στεκόταν και δεν φαινόταν και πολύ ορεξάτος. Ήταν παρέα με τον Thor και άκουσα ότι εκεί τριγύριζε και ο Vincent αλλά δεν τον είδα.
Είδα όμως από κοντά όλους τους Carcass εκτός από τον Ken και μιλήσαμε.

Καλά, οι PRIEST γαμ***νε… Δεν έχω λόγια…

λοιπον , εφτασα εκει λιγο πριν παιξουν οι innerwish δηλαδη εχασα universe και insidead αν και απο οτι καταλαβα δεν καταφεραν να τους δουν και πολλοι . innerwish αρκετοι καλα , ευχαριστηθηκα χωρις να με τρελαινουν κιολας ! εφυγα λιγο πριν τελειωσουν για morbid angel οι οποιοι ηταν πολυ πορωτικοι ! ο ηχος δεν ηταν και τοσο τραγικος τουλαχιστον εκει που ημουν , δεξια μπροστα - μπροστα . στους opeth πηγα και αραξα πισω ! και ερχεται η σειρα των θεων ! CAVALERA CONSPIRACY ! τελος ! οι ανθρωποι τα γαμησαν ολα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο κομματι ! ειτε δικο τους ειτε sepultura . απιστευτη πορωση αλλα και πολυ σκατοσκονη . carcass οσο ειδα γουσταρα αρκετα ! προς το τελος των WT πηγα και αραξα παλι περιμενοντας τους metal gods ! με το που αντικρισα τους πριεστ και ειδικοτερα τον halford κατι με διαπερασε ! καλες εκτελεσεις , αψογα σκηνικα , καλο σετλιστ …η μονη μαλακια ηταν οτι ημουν πολυ κουρασμενος και δεν τους ευχαριστηθηκα οσο θα ηθελα…ελπιζω να χω την τυχη να τους ξαναδω στο μελλον…γενικα ηταν τρομερο φεστ απο μουσικης αποψης καθως υπαρχουν πολλα παραπονα απο την ντιντι…